Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Boyband comeback: Westlife spiller eksklusivt på Nibe Festival

Af Michael Qureshi
Westlife er gendannet
Westlife er gendannet

Nibe Festival har netop tirsdag formiddag meldt en rimelig vild nyhed ud.

Et af verdens største boybands nogensinde, kommer til Nibe som det ultimative hovednavn i 2019.

I 2012  var Westlife på afskedstour, som bl.a. bragte dem forbi Croke Stadium i Dublin.

Her gav kvartetten en legendarisk koncert, som satte punktum for en historisk og ganske og nærmest uhørt glorværdig karriere.

Det punktum er nu visket ud. Westlife er gendannet og spiller d. 3. juli kl. 19:30 den eneste danske sommerkoncert på årets Nibe Festival

En enorm singlemaskine

Westlife har igennem karrieren produceret et massivt antal singler, hvor intet mindre end 14 stk. har ramt førstepladsen på den engelske chart. Det er faktisk kun The Beatles og Elvis Presley, som har præsteret bedre.

Blandt singlerne kan fremhæves ”If I Let You Go”, ”Flying Without Wings”, ”Fool Again”, ”Unbreakable” – og udødelige covers som ”Uptown Girl”, ”AgainstAll Odds”, som jo er en duet med Mariah Carey, ”The Rose” og vanvittigt smukke ”You Raise Me Up”

“Det her er altså numre, som kommer til at klæde vores smukke skov onsdag d. 3. juli,” udtaler festivalleder Peter Møller Madsen.

The Twenty Tour

Gendannelsen fejres med ”The Twenty Tour”, som i løbet af maj, juni og juli bringer Westlife rundt på en omfattende tour på de helt store scener i Storbritannien og Irland.

Da billetsalget til ”The Twenty Tour” blev sat i gang, solgte kvartetten imponerende 400.000 billetter på de første 48 timer.

Nibe Festival er i øvrigt kilet ind imellem to koncerter i Cardiff og to gange højborg – altså Croke Stadium.

Et ultimativt hovednavn i Nibe

“Westlife”, som lige nu er superaktuelle med singlen ”Hello My Love” – som Ed Sheeran i øvrigt har skrevet til og produceret for kvartetten – er helt sikkert et bulls eye-hovednavn i Nibe,” udtaler festivalleder Peter Møller Madsen og fortsætter;

“De kan netop det, et hovednavn skal kunne i Nibe, nemlig samle publikummet og lave fest og fællessang.

At Westlife så ovenikøbet er gendannet, og samtidig fejrer 20-års jubilæum på deres sommertour, er bare en kæmpe gave oveni.”

En stærk onsdag

I sidste uge offentliggjorde Nibe, at MØ spiller sommerens eneste jyske koncert i Nibe netop onsdag d. 3. juli kl. 22:30. Festivalen byder på førstedagen dermed både på Westlife og MØ.

Så er den 35. festival i Nibe i den grad skudt i gang.

Billetprisen stiger d. 4. marts

Prisen på partout- og dagsbilletter stiger d. 4. marts kl. 10:00.

På nuværende tidspunkt er følgende navne offentliggjort: Westlife (Irl), MØ, Nephew, Nik & Jay, Suspekt, The Minds Of 99, Benal, SAVEUS, Gnags, Fool, Clara, Queen Machine, Rasmus Bjerg – John, Ude Af Kontrol, Christopher og Folkeklubben. Nibe 2019 kommer til at rumme en line-up på tæt på 100 koncerter.

Køb billetter her på www.nibefestival.dk

 

Del artikel