Ren wellness for de firbenede: Hundevask er åbnet i Nørresundby

Skrevet af: Aske Bisgaard Pedersen

Må man tage hunden med sig ind i himlen?

Sådan lyder det i Teddy Edelmanns udødelige hit om den søde og fine hund, der lige har været i bad. Om det er muligt at tage din hund med i himlen, kan vi ikke svare på.

Men en himmelsk oplevelse for din bedste ven, kan vi garantere! For lige så meget, vi elsker vores dejlige hunde … lige så meget elsker de at rulle sig i skidt og møg.

Nu kan du nemt komme de snavsede poter og beskidt pels til livs – og tilmed give din hund en lækker wellness-oplevelse – hos Hundevask.dk i Nørresundby.

Rendyrket forkælelse i trygge hænder

Konceptet er startet af Kenneth Sørensen, der var træt af den omstændige proces, når hans egen hund Ib skulle vaskes i brusebadet.

Derfor tog Kenneth og hans trofaste makker sagen i egen hånd (og pote) og startede Hundevask.dk. Siden august sidste år har de løbende brugt tiden på at perfektionere konceptet.

”Det er Danmarks første og eneste 100 % selvbetjente hundevask. Vi har arbejdet hårdt på at skabe de bedste rammer, hvor både hund og menneske har alle de nødvendige redskaber og produkter til rådighed”, siger Kenneth Sørensen.

Den selvbetjente vaskestation med rent vand, shampoo samt føntørrer, med både kold og varm luft, er et unikt tilbud, der passer til alle racer. Det kan Kenneth Sørensen tydeligt mærke:

”Vi får besøg af alle typer af hunde; alt lige fra jagthunde efter en tur i skoven, beskidte hunde efter strandturen til langhårede udstillingshunde.

Så slipper man også for at slæbe skidt og snavs ind i hjemmet”

Økologisk 2-i-1 shampoo og 100 % alenetid

Hos Hundevask.dk er kun det bedste godt nok til din hund – og det gælder også shampooen, der er hundefrisørens egen 100% økologiske 2-i-1 shampoo med citronmelisse og conditioner, der er perfekt til alle hunde og pelstyper.

”Sund pelspleje er vigtigt, særligt for visse hunderacer.

Derfor har vi haft stort fokus på at udvælge den helt rette shampoo, der både gør det nemt for hundeejeren og samtidigt efterlader hunden med en sund og dejlig pels”, siger Kenneth Sørensen, inden han fortsætter:

”2-i -1 løsningen betyder, at man ikke behøver bruge conditioner bagefter, der særligt kan være besværligt med langhårede racer. Melissen virker beroligende på huden med en bakterie- og svampehæmmende effekt.

Og så giver den en utroligt lækker, blød og luftig pels takket være de æteriske olier og ekstrakter.”

Foretrækker du at medbringe din egen shampoo, er det naturligvis også muligt. Og skulle din firbenede ven være utryg omkring andre mennesker eller hunde, er det heller ikke noget problem.

Hos Hundevask.dk er du og din hund sikret kvalitetstid – kun jer to.

”Vi synes, det er meget vigtigt at kunne rumme alle typer hunde. Også dem, der kan blive utrygge ved andre. Derfor er du altid alene i rummet uden at blive forstyrret,” siger Kenneth Sørensen.

Nem online booking – og 45 minutter for under en hund

Én ting er, at udførelsen af hundevasken er nem og bekvem for alle – men det samme er bookingsystemet, hvor du først sikrer dig en tid.

Via hjemmesiden booker du blot en ledig tid, betaler online – og en time før din aftale, får du tilsendt en adgangskode til døren, som du indtaster, når du ankommer til hundevaskeriet.

Herefter har du 45 minutter til at vaske, tørre og hygge med din bedste ven, ved den smarte vaskestation.

Men hvad koster det? spørger nordjyden naturligvis. Og her er svaret simpelt: Det koster under en hund.

Hele herligheden, som vi nu har beskrevet, kan fås for blot 79 kr. fra mandag-torsdag og 99 kr. fra fredag-søndag.

… Og hey! Hundevaskeriet åbent alle ugens dage fra 06-24, så du ikke skal døje med at få det til at passe ind i en travl hverdag eller en presset weekend.

Så vov pelsen forbi Hjørringvej 185 i Nørresundby – så er du sikret en skinnende ren hund og slipper samtidig for at finde skidt og snavs i sofaen flere måneder efter, at Trofast har udforsket samtlige nærliggende vandpytter og blomsterbede.

Det, må man sige, er noget, der giver pote!

Hvad: Selvbetjent hundevask
Hvor: Hjørringvej 185, 9400 Nørresundby
Hvornår: Alle hverdage fra 06-24

Læs mere om Hundevask.dk her.

Aalborg Sushi Festival er tilbage

Prøv 22 stykker fra nyåbnede Yummi for 115 kr. eller gourmetmenuen fra Karma Sushi på 20 stk. for 210 kr. Se alle steder der er med og deres menuer lige her