Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

WeDoBurgers med nyhed: Burgerne bliver dobbelt størrelse med Hereford kød

Af Michael Qureshi

I morgen har populære WeDoBurgers eksisteret i to et halvt år.

Kæden startede i Aarhus, og er siden ekspanderet til flere byer i hele landet. Aalborg er dog eneste by, hvor de har to spisesteder.

Derudover er restauranten på Borgergade deres Flagship-store med over 50 siddepladser.

De fejrer dagen i morgen med at præsentere en række nyheder suppleret med at give halv pris på alle menuer hele torsdagen.

Kød fra fritgående Hereford kvæg

WeDoBurgers har en ambition om at være den burgerrestaurant i Danmark med det bedste kød. Derfor er man tilfredse med at præsentere en spændende nyhed.

“For os er det vigtigste i en god burger godt kød. Og vi har fundet det mest fantastiske kød fra danske fritgående Hereford kvæg. Kød som normalt bliver brugt på gourmet bøfhuse. Det finder man nu i vores burgere.

Det var vigtigt for os at finde noget helt igennem mørt og saftigt kød – som samtidig er indbegrebet af dyrevelfærd. Derfor faldt valget på Dansk Hereford Forening,” fortæller Christoffer No, partner i WeDoBurgers, til MigogAalborg.

 

 

Dobbelt størrelse på alle burgere

Den næste store nyhed er på størrelsen af deres burgere. Det bliver fremadrettet dobbelt størrelse.

“Vi lytter altid til kunderne, og et af deres store ønsker har været, at der skulle være mere af vores burgere. Det ser vi selvfølgelig som et kompliment. Kunderne vil have mere, og det får de så.

Fra torsdag er vores burgere dobbelt så store som tidligere. Priserne stiger selvfølgelig lidt i og med, at burgerne bliver større, og vi bruger dyrere kød. Men det er stadig vigtigt for os, at det bliver gode priser, og man kan spise med god samvittighed,” siger Christoffer No.

Sidst men ikke mindst bliver der også ændret på deres mayo. De præsenterer blandt andet hjemmelavet chili-mayo.

“Vi har også valgt at udskifte vores små ketchup og mayonnaise poser med bægre, hvor mayoen er lavet på æg fra fritgående høns. Ud over det kan man nu også købe et andet af kundernes store ønsker: Chili mayonnaise som er hjemmelavet, og selvfølgelig også lavet på æg fra fritgående høns,” forklarer Christoffer No.

Han fortæller, at der i morgen torsdag den 19. oktober er halv priser på alle menuer.

Det gælder i alle butikkerne landet over.

WeDoBurgers har to butikker i Aalborg en i Sankelmarksgade 9 og en i Borgergade 25.