Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Weber inviterer indenfor: Møder, morgenbuffet, grillkonkurrence og fuld forplejning

Af Aske Bisgaard Pedersen

Er du træt af altid at holde møder i de samme gængse lokaler, der sjældent byder på inspirerende rammer, som kan sætte lidt skub i de kreative tanker?

Så er der godt nyt. For et møde behøver ikke blot vare flere timer mellem fire vægge med et bord i midten og et fjernsyn for enden.

I hvert fald ikke hos Weber Grill Academy Aalborg, der har skruet helt op for blusset og sætter nye standarder for mødelokaler i unikke rammer.

Utraditionelle mødefaciliteter og lækker mad

Ved entréen mødes man af en kæmpegrill, der inviterer indenfor, hvor man finder en disko-kuglegrill i loftet, lækkert showroom, køkkener, biograf-lignende auditorium, velindrettede møde- og spiselokaler samt udendørs grillområde.

Der skal ikke mangle noget, når virksomheder i alle afstøbninger afholder dagsmøder hos Webers lokaler på Bøgildsmindevej 23 i Nørresundby

Weber møde auditorium
Weber møde auditorium med grill

“Vi kan klare stort set alle ønsker. Vores lokaler har alt inden for moderne lys-, IT- og AV-udstyr, og dagen kan skræddersyes efter behov.

Om det er et møde fra 9 til 11 eller 8 til 16, så finder vi ud af det. Vi kan tilbyde drikkevarer samt morgenbuffet og frokost grillet med årsbestemte råvarer,” fortæller Grill Academy Manager, Ole Christiansen og fortsætter:

“Vi har nogen, der bare kommer og har en præsentation i vores auditorium og får en frokost. Andre kommer til morgenbuffet og fremlægger i timevis med frokost, kage og hele molevitten.”

Dagsmøder hos Weber i Nørresundby koster fra 395 kroner pr. deltager og inkluderer mødeopstilling efter behov, professionelt AV-udstyr, mad og lækre snacks.

Kombiner møder med teambuilding
De indbydende rammer får mundvandet til at løbe og lysten til at grille helt i top. Derfor er det godt, at der er mulighed for at krydre dagsmødet med en omgang kulinarisk teambuilding.

“Mange af dem, der holder møder hos os vælger at kombinere det faglige med teambuilding. Man kan skrue det sammen, som man ønsker, og typisk deles man op i hold og dyster i grill mod hinanden.

Her skal man grille enten en 3- eller 4-retters menu,” fortæller Ole Christiansen og uddyber:

“Herefter vil retterne blive vurderet og et vinderhold findes og modtage præmier.”

Teambuilding-delen vil typisk spredes over 5 timer, hvor deltagerne løbende får lov at spise de gastronomiske kreationer, de har fremført på grillen.

Inden og undervejs vil man blive undervist og få tips og tricks af professionelle grillkokke. Alt skal nemlig tilberedes på Weber-grillene, hvor man også lærer at håndtere både gas-, kul- og pillegrill.

En unik og anderledes oplevelse

Prisen for et dagsmøde kombineret med teambuilding kan fås fra 1.144 kr. pr. person. Og det er godt givet ud, hvis man spørger Ole Christiansen:

“Det er en god pris for, at man kan få en heldag fra kl. 8-21 med møde, fuld forplejning og så fem timers teambuilding om aftenen med alt, der hører til.

Man kan kombinere en faglig dag og samtidig lære noget om madlavning, konkurrere mod hinanden og få noget lækkert at spise.”

Det er ikke kun Ole Christiansen selv, der synes, det giver noget helt særligt at bruge en dag hos dem på at blive rystet sammen. Den samme følelse står folk tilbage med efter en dag med konkurrence og gastronomi i højsædet:

“Vi får kun positiv feedback, når vi har haft folk forbi. Rosen går på, at det er en helt unik oplevelse, der er gennemført og veltilrettelagt.

Arrangørerne plejer at blive prikket på skulderen af medarbejderne efterfølgende, der siger tusinde tak for en rigtig god oplevelse, som de kommer til at tale om i lang tid efter,” fortæller Ole Christianen.

Der er mulighed for at toppe oplevelsen og fortsætte festmåltidet med en rigtig fest i baren med drinks, dans og vinsmagning.

Spar 200 kr. pr. person mandag til onsdag

Hvis man vælger at afholde dagsmøde med teambuilding mandag, tirsdag eller onsdag, kan man få helt samme oplevelse, men til endnu bedre priser.

“Vi vil gerne gøre det attraktivt også at komme forbi os de dage, hvor man måske ikke først tænker at planlægge et teambuilding-event.

Derfor giver vi 200 kroner i rabat pr. deltager, hvis man vælger at afholde det mandag til onsdag,” fortæller Ole Christiansen.

Hvis du er interesseret i overdådige konference- og mødelokaler akkompagneret af en unik ryste-sammen-oplevelse, så kan du læse mere på Webers hjemmeside her.

Del artikel

Andre læser også