Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter 6 år på Boulevarden: We Feat lukker ned

Af Emil Kjær Jørgensen

Efter mere end seks år med et kompromisløst fokus på at levere frisk og sund fast food med økologiske råvarer til nordjyderne, er det slut.

We Feat har valgt at lukke forretningen på Boulevarden i Aalborg. Det bekræfter ejer Frederik Løwe over for MigogAalborg.

Den sidste åbningsdag bliver allerede på tirsdag, d. 28. marts.

“Det har været en vild rejse i en vild tid, og vi er stolte af, at vi gennem alle årene har stået ved We Feats udgangspunkt i forhold til at levere et sundt og økologisk alternativ i stærk konkurrence med fastfood-kæder og kaffebarer.

Vi har haft så mange fantastiske mennesker gennem dørene i årenes løb, både på den ene og anden side af baren, og vi lukker ned med rigtig mange gode minder i bagagen,” forklarer Frederik.

Efter 6 år på Boulevarden: We Feat lukker ned

Rejsen er kun lige begyndt

Selvom We Feat-kapitlet er nået til vejs ende, slutter rejsen ikke her for holdet bag.

Tværtimod.

Inden længe forventer man at slå dørene op for et helt nyt koncept, som også får sit afsæt i Aalborg.

“Når vi løbende har evalueret på konceptet og den generelle markedsudvikling omkring os, så har vi også måtte erkende, at We Feat har haft nogle helt naturlige begrænsninger i forhold til f.eks. målgruppe, kapacitet, og fleksibilitet, som har gjort det svært at sikre en optimal udvikling.

Vi tager enormt mange erfaringer med os, og vi har i baglandet kigget både indad og udad, imens vi parallelt har udviklet et nyt og ambitiøst koncept, som vi indadtil mener fjerner We Feats begrænsninger, og udadtil bryder med mange af de traditionelle parametre i markedet. Vi ønsker at blive relevant for de fleste og for det meste,” forklarer Frederik Løwe.’

Frederik vil endnu ikke afsløre de ambitiøse planer for fremtiden – men MigogAalborg har naturligvis allerede gravet lidt i sagerne, og fundet ud af, hvor Frederik Løwes næste store mad-iværksættereventyr skal starte i Aalborg.

Det kan du læse meget mere om her.

I mellemtiden kan du stadig nå at få en sidste bowl, kaffe eller juice hos We Feat.

“Vi håber at se så mange af vores dejlige gæster som muligt i løbet af de sidste dage,” slutter Frederik.

Du finder We Feat på Boulevarden 12.

Del artikel

Andre læser også