Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

We Feat går i sort på fredag: Alt koster 20 kroner

Af Stine Kjølby Christensen

Nedtællingen til årets Black Friday er for alvor skudt i gang, og butikkerne er allerede i fuld gang med at male byen sort.

Black Friday er et adopteret fænomen fra USA, hvor det kort fortalt gælder om at lokke kunderne til at deltage i årets største shoppedag.

Varer sættes ned til fordelagtige priser, og mange vælger eksempelvis at dedikere dagen til årets julegaveshopping og dermed spare penge.

Vild Black Friday hos We Feat

Én af de lokale virksomheder, der i år har valgt at gå helt i sort, er WeFeat på Boulevarden.

Foodbaren, der er kendt og elsket for sit 100 % økologi-mærke, sunde bowls og læskende juices plejer ellers ikke at deltage aktivt i forbrugsfesten – men på fredag bliver sagen en ganske anden.

Her kommer alt nemlig til at koste en flad 20’er.

“Min ærlige mening er, at Black Friday er noget opreklameret bullshit, som vi har taget til os i Danmark. Problemet er bare, at det – efter min mening – ikke er særligt gennemført,” forklarer Frederik Løwe, indehaver af We Feat.

“Black Friday skal være helt sindssygt, vanvittige tilbud. I USA får man nærmest smidt varer i nakken, mens vi i Danmark har tendens til blot at sætte en tilbudspris, som man alligevel kan få på mange andre tidspunkter i løbet af året.”

Hos We Feat spænder priserne normalt bredt fra 15 kr. og op til 100 kr. – men på fredag er prisen altså 20 kr., uanset om du har lyst til morgenmad, kaffe, bowls eller et stykke sødt.

“Vi ville gerne lave et arrangement, som folk kan tage og føle på. 50 % var heller ikke vildt nok; derfor 20 kr.

Vi bliver sikkert rykket midt over, men det skulle være all-in, hvis vi skulle være med. Så sådan bliver det!” siger Frederik med et grin.

Prisen på 20 kr. gælder fredag d. 29. november i hele We Feat’s åbningstid.

We Feat går i sort på fredag: Alt koster 20 kroner

Masser af events i løbet af dagen

Udover et billigt, sundt og lækkert måltid, kan du desuden nyde godt af forskellige happenings og små-events i løbet af dagen.

SACKit læsser et udendørs lounge setup af på Boulevarden, hvor festmusikken buldrer gennem højtalerne og sorte balloner danser rytmisk i vintervinden.

“Vi er stadig ved at skaffe samarbejdspartnere, der vil være med til at lave noget larm i løbet af dagen. Vores mål er, at det skal blive en kæmpe fest, som folk kan droppe-in til og få tanket op mellem deres powershopping.

Og så håber jeg, vi vi kan få gjort oprør mod alle de random tilbud, der helt sikkert også kommer til at være,” slutter han.

Hvad: Black Friday på WeFeat
Hvor: Boulevarden 12, 9000 Aalborg
Hvornår: 29. november, 8-22

Del artikel

Andre læser også