Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan har du aldrig fået den før: We Feat introducerer Bowl Bearnaise

Af Stine Kjølby Christensen & Emil Kjær Jørgensen

Hvis man ikke er hoppet på fastelavnsbollen-hypen, så er det måske, fordi at du stadig er i fuld gang med dit nytårsforsæt om at blive en sundere og bedre udgave af dig selv.

Dette kan gøres på mange måder, men især kosten er altafgørende for en sund krop og sind – og det er her, at We Feat kommer ind i billedet.

Det behøver nemlig hverken at være kedeligt eller usmageligt at leve sundt, og det har foodbaren på Boulevarden bevist igen og igen, siden de åbnede tilbage i 2016.

Her er alt økologisk nærende og tilsmagt med omtanke for miljøet. Uanset om du er vegetar, veganer, glutenallergier eller kødspiser, er der råd for det hos We Feat.

Sund januar – med bearnaise

Men – det hele skal heller ikke gå op i kål og vitaminer. I netop januar har We Feat nemlig præsenteret en helt ny bowl med … Bearnaise!

Ikke just det, man forbinder med et sundt og nærende måltid, men det er om ikke andet stadig tilfældet, hvis man spørger Frederik Löwe, indehaver af We Feat.

“Den nye Bowl Bearnaise er vores take på en Bøf Bearnaise, men i sundere og – synes vi – forbedret udgave,” siger Frederik Leicht Løwe, indehaver af We Feat.

Det kan virke direkte naivt at f**** med en bøf bearnaise, for det bliver jo næsten ikke bedre end en medium stegt bøf med masser af cremet bearnaise sauce on the side.

Det var derfor med en vis skepsis, at vi begav os ned for at prøve den nye bowl i klassen.

Sådan har du aldrig fået den før: We Feat introducerer Bowl Bearnaise

Glemte alt om klassikeren

Bowlen kommer med romainesalat, spinat, olie-eddike dressing, perlebyg, gulerod, ærter, oksekød, rodfrugtchips, syltet fennikel, ærteskud og den famøse bearnaise dip.

Det lyder jo umiddelbart lidt langt fra en bøf bearnaise, som vi kender den. Og dog.

For de dygtige bowlere har lavet flere genistreger i den dristige og sundere udgave af den franske klassiker.

Først og fremmest er der fuld smæk på smagen af estragon og masser af fedme i bearnise-dippen.

Salat, spinat og perlebyg gør dig dejligt mæt, mens tilføjelsen af ærter og de sprøde rodfrugtchips giver dejlige associationer til en klassisk omgang bøf bearnaise, hvor ærter og sprøde rodfrugter (ofte i form af pommes frites) ofte er tro følgesvende.

Vi manglede dog hverken sprøde fritter eller en svedig bøf, da vi spiste os gennem bowlen. Faktisk var vi nærmest mætte halvvejs, hvilket vel også giver et praj om, at den er fyldt til randen med gode ting.

Skyl ned med C-vitamin

Et dyk i We Feat’s nye Bowl Bearnaise gjorde vores januar-frokost lidt sjovere end normalt – og ikke mindst en god påmindelse om, at et sundt måltid altså sagtens kan være velsmagende. Især med Bearnaise.

Skal du have boostet immunforsvaret ekstra, så bestil den nye C4-juice on the side: Fyldt med havtorn, rød peber, gulerod, lime, appelsin og chili.

Så kan din krop vist ikke bede om mere!