Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Wash World indtager byen: Fejres med gratis bilvask

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Wash World
Foto: Wash World

Fra i morgen er den landsdækkende bilvask-kæde Wash World klar til at indtage Aalborg.

Det bliver gjort med stil, når de tilbyder gratis Guldvask hele weekenden.

Vaskehallen på Vissevej 1 i Gug åbner kl. 7, både lørdag og søndag, og Wash World satser på store køer ved de to vaskehaller.

“Vores medarbejdere er helt klar til at byde folk velkommen fra kl. 9-18 begge dage, hvor en Guldvask vil være helt gratis.

“Fra 7-9 om morgenen og fra 18-22 om aftenen skal man slippe 1 kr. for en Guldvask, for ellers kan maskinerne ikke starte,” fortæller Anders Rossing, salgs- og marketingchef i Wash World, til MigogAalborg.

En Guldvask inkluderer skumforvask, skumvask, fælgevask, skyllevoks og tørring.

Wash World indtager byen: Fejres med gratis bilvask
Foto: Wash World

Sid i bilen mens den bliver vasket

Wash World er et dansk firma, og de har foreløbigt 60 bilvaskehaller i hele landet. Nu glæder de sig til at præsentere nordjyderne for deres enkelte koncept.

“Vi tilbyder ubegrænset vask fra 69 kr. pr. måned, og vores vaskehaller har den nyeste teknologi, som skaber mindre ventetid og kø.

Hvis man er medlem, har vi endda nummerpladescanning, som gør oplevelsen helt ukompliceret,” siger Anders og fortsætter:

“Og så kan man jo sidde i bilen, mens den vasker. Det ved vi er meget populært blandt børnene, så det håber vi, folk tager godt imod.”

Men hvad med miljøet?

Den billige pris kan måske godt få én til at tænke sit om de miljømæssige konsekvenser ved en vask. Men der kan Anders berolige med, at en bilvask i gennemsnit kun bruger 20-25 liter vand.

“Derudover er vores anlæg svanemærkede, og vores spildevand er faktisk så rent, at det føres direkte i kloakken.

Når folk vasker bilen selv, ryger der en masse tungmetaller og olie ud i kloakken. Undersøgelser viser, at man faktisk sender en regning på omkring 200 kr. pr. vask videre til kommunen ved bilvask hjemme i indkørslen,” forklarer Anders.

Wash World indtager byen: Fejres med gratis bilvask
Foto: Wash World

I fuld gang med næste store vaskehal i Aalborg

Vaskehallen i Gug har to vaskehaller ved siden af hinanden, men man er allerede nu i gang med at bygge endnu en Wash World. Den kommer til at ligge på Otto Mønsteds Vej 5, og forventes at stå klar i slutningen af september med hele fire vaskehaller.

Der kan både benyttes MobilePay, Apple Pay og kontaktløs betaling ved automaterne i Wash World.

Anders forklarer MigogAalborg, at vaskehallerne er af nyeste kvalitet. Det betyder blandt andet, at den næste i køen allerede kan vælge sin foretrukne vask, mens bilen foran bliver vasket.

Udover åbningstilbudet med gratis bilvask, er der i denne weekend også gratis oprettelse på medlemsskab. Man sparer 99 kr. i indmeldelse, hvis man vælger Aalborg som den primære lokation i oprettelsen på hjemmesiden.

Del artikel