Vores kåring af byens bedste: Her får du Aalborgs bedste pizza

Skrevet af: Mads Schytte (Gastromand)
San Giovanni opnåede topplacering
San Giovanni opnåede topplacering

Hvem laver Aalborgs bedste pizza lige nu?

Der går sjældent en uge, uden nogen fra MigogAalborg-redaktionen bliver konfronteret med dette i øvrigt dejligt relevante spørgsmål.

Men lad os bare helt ærlige. Det er også en ret vanskelig opgave at lave sådan en test på en seriøs måde.

Udbuddet i Aalborg er enormt – det er svært at give et helt præcist tal, men der er sandsynligvis på den gode side af 100 pizzeriaer i Aalborg og omegn.

Priserne er steget på de gode steder

I vores søgen har vi lagt vægt på autencitet, smag og pris, hvor vi godt kan afsløre, at den tid, hvor en god pizza kostede 50 kr. er slut, hvis du vil have nogle ordentlige råvarer. Prisen ligger i stedet typisk mellem 70-80 kr.

Men vi gik i gang med opgaven i læsernes tjeneste. Allieret med Gastromand.dk, som har en af Danmarks største madsider, gik vi i gang med testen.

Vi har besøgt rigtig mange pizzeriaer de seneste mange måneder, og vi er nu nået frem til denne Top 10.

Du er velkommen til at deltage med din kommentar og dit bud på Aalborgs bedste pizza i Facebook-tråden inde på vores Facebook.

Men her følger vores bud på Top 10 i Aalborg.

 

Nr. 10 Pizza King

Pizza King på Hobrovej har et rigtig godt ry i byen, og mange har budt ind med dem blandt byens bedste. Måske ramte vi dem ikke på deres bedste dag. Det var en lidt kedelig omgang og ikke videre inspirerende. Pizzaerne var okay, men til prisen på ca. 70 kroner var det ikke godt nok. Deres nr. 17 “Yigen King” er et godt bud, fordi sucuk er vildt godt og krydret.

Vi tænkte, at der skulle være en “salat-pizza” med, som Pizza King leverede med temmelig meget dressing. På den positiv side var pizzaerne til børnene gode efter deres vurdering, så der er selvfølgelig også ros med i bedømmelsen.

Nr. 9 Stavros

Så længe vi kan huske tilbage, har Stavros Pizza ligget i Reberbansgade i hjertet af Aalborg.  Deres pizzaer er legendariske, og et sted som stort set alle har en holdning til.

Derfor skulle den selvfølgelig med i testen. Niveauet er ganske fint men ikke godt nok til Top 5 eksempelvis.

Men det positive først – udvalget er stort, og priserne er faktisk nogenlunde. Dog er pizzaerne lidt tørre, som om der mangler tomatsauce, og så virker det lidt som om, at der er brugt for meget mel i dejen.

Vi valgte en nr. 42, som blev tunet godt og grundigt med ekstra fyld, hvilket var nogenlunde, men alligevel manglede der bare smag.

Lidt underligt var det, at jeg efter at have spist en hel pizza selv, ikke var helt så mæt, som jeg burde være. Næste gang må jeg nok hellere bestille en familiepizza til mig selv!

Nr. 8 KN Pizza

KN Pizza ligger i Øgadekvarteret, og har så vidt vi husker det, ligget der i mange år. Det er nok mere et tyrkisk pizzaria end et italiensk, men det er ikke nødvendigvis dårligt. Udvalget er godt, og med lidt småjusteringer får du en rigtig god pizza.

Ejerne er søde og venlige – navnlig overfor børnene, hvilket også betyder meget. Jeg valgte at justere deres “Special” til med kylling og jalapenos, og så var det ganske fremragende. – derudover var der oksekød, pepperoni og løg – og rigeligt af det.

Bunden var ganske fint, og så lavede de lige et trick med at smøre kanterne med olie. Om det var årsagen til, jeg rent faktisk spiste dem, ved jeg ikke, men det virkede. Skinken og pølserne var ikke topkvalitet. Alt i alt et ganske godt sted.

Nr. 7 Tony Pizza

Om Tony rent faktisk eksisterer, eller har gjort, ved jeg faktisk ikke, men stedet er kendt af alle i Aalborg og er et af de ældste tilbage.

Tonys Pizza er egentlig et traditionelt pizzeria, som kan sammenlignes med Stavros. Menukortet stikker lidt af fra dem, men heldigvis har de lavet en inddeling i “Almindelige Pizzaer” og “Gourmet”, som egentlig er ganske fint.

De “Almindelige” er opkaldt efter spanske byer som Barcelona, Madrid, Sevilla og Malaga – men der er også de “traditionelle” med salat, kebab og karrykylling mv. Vi valgte en nr. 19 og fik den tunet lidt med ekstra kød og fyldt.

Ganske udmærket og egentlig vellavet – jeg mener ikke, den adskiller sig videre fra hverken KN Pizza eller Stavros – men er klart bedre end Pizza King.

Deres “Gourmet” pizzaer er alle lavet med spelt bund, hvilket egentlig overraskede mig lidt – men på den gode måde. Der er soltørret tomatpesto, frisk mozzarella, friske krydderurter og forskellige slag kød, som kyllingestrimler, kalvefilet samt hvidtrøffel salami.

Vi valgte en “G5” med soltørret tomatpesto, frisk mozzarella ost og pastrami af kalvefilet, som egentlig var overraskende god. Jeg må sige, at denne del løfter Tonys langt højere end forventet. Nu må I ikke misforstå – det er ikke på niveau med vores bedste steder, men det må da kaldes The Dark Horse!

Nr. 6 La Pronto Pizza

Det er ganske vist ikke helt i Aalborg men lidt uden for – turen skal nemlig til Nørre Tranders, hvor du finder La Pronto.

Dette var faktisk det sidste sted vi valgte at besøge i denne lille guide, og egentlig var forventningerne meget lave, men vi må erkende, at overraskelsen var stor!

La Pronto laver nemlig lækre pizzaer, hvor smagen overraskede utrolig meget. Vi valgte en med masser af kød og chili samt en med deres egen kødsauce, som nogle gange kan være en kedelig oplevelse – det var det ikke her!

God dybde i smagen, gode pølser og ganske fin kebab – faktisk mere end hvad man kan forvente. Priserne ligger mellem 60 og 75 kr. for så her klarer de sig også glimrende – Hatten af for La Pronto!

Nr. 5 – Pizzeria Italiana

Det lille pizzeria for enden af Reberbansgade er rent faktisk bedre, end det er hyggeligt og serviceminded. Jeg må tilstå, at min oplevelse med ejeren var lidt skuffende, der var ikke meget smil på læben der, og slet ikke da jeg høfligt bad om en kvittering.

Ikke desto mindre var pizzaerne gode, og nu begynder vi faktisk for første gang at føle lidt autencitet, hvis man strammer sig an. Det er et af de 10 pizzeriaer, vi har vurderet, som har størst udvalg og masser af lækre toppings som fx grillet peberfrugt, aubergine, forskellige typer af salami og bresola så der er lidt for en hver smag.

Nr. 4 – Napolitana

Jeg må tilstå, at dette pizzeria forvirrede og imponerede mig meget. Deres menukort stikker lidt i hver sin retning. Ikke noget med 10 enkelte pizzaer, nej der er mange forskellige og ananas, skaldyr, squash, trøffelsauce og broccoli fremgår også på menuen!

Men hvis du dykker ned og udvælger nogle af de mest autentiske, så får du faktisk en fremragende pizza, der bejler til toppen. Deres forskellige oste – mozzarella, pecorino, parmesan og ricotto trækker meget op og kombineret med noget salami eller kalvekød med pesto, så har du altså en lækker pizza!

Jeg var splittet, men medspiseren og selv børnene var vilde med deres pizzaer!

Nr. 3 – Azzura Nordkraft

En god gammel kending, som efterhånden har ligget i Aalborg i mange år. Azzura var selvfølgelig også en af de første, vi besøgte.

Om det er dem, der har fundet på den populære “307’er” med tomat, ost, parmaskinke, rucolasalat, parmesanost vides ikke med sikkerhed, men det er et godt bud.

Azzura gør det godt og har leveret samme stabil kvalitet i mange år. De har ikke udskiftet deres menukort meget, men skidt med det! Godt bagværk belønnes altid.

Råvarerne er gode, fx friske champion og peberfrugt, hvor det samme også gælder kød og ost. Smagen er i orden, og selv om pizzaen måske ikke er ærke-italiensk så holder de bestemt.

Nr. 2 – San Giovanni

Måske ved du slet ikke, at San Giovanni har pizza som Take Away – men det har de faktisk. Egentlig var det sådan, det startede for mange år siden, og for fem-seks år siden gik de tilbage til rødderne.

Pizzaerne er enkelte, og råvarerne virkelig i top, hvilket smagen bestemt afslører. De bruger fx ægte peperoni fra Napoli, og “N’duja som er krydret pøse fra Syditalien.

De er præcis, som jeg forestiller mig en italiensk pizza skal være. Udseendet forvirrede mig lidt, men smagen var helt i top, så selv om, at der var mange gode bud i både Aalborg, og på listen over top 5 så er San Giovanni værdig til en topplacering, og det er kun ganske få detaljer, der skiller dem fra førstepladsen.

Nr. 1 – Sticchi’s

Det er helt sikkert det pizzeria, som ligger højest på autencitet. Søger du noget oprigtig italiensk stemning, så er stedet på Kastetvej bestemt stedet for dig.

Der er 6 forskellige klassiske pizzaer på menuen, og alle er bagt i rigtig stenovn som fyres op med brænde. Alene duften er en oplevelse i sig selv. Stemningen er god og afslappet, og pizzaerne i top.

En lidt sjov detalje var, at nogle af pizzaerne er “opdelt”, hvor fyldet er lagt i små “rum” der er adskilt af dej – egentlig meget godt fundet på.

Om det er sådan man gør i Italien ved jeg ikke, men det fungerer. Som jeg ser det spænder Sticchis lidt ben for sig selv, ved at begrænse sig til 6 pizzaer, det er næsten for lidt. Men man må bare konstatere, at deres niveau er helt outstanding, og de fortjener vores kåring som AALBORGS BEDSTE PIZZERIA

 

 

 

 

 

Populær chokoladebutik lukker: Derfor er det nødvendigt

Skrevet af: Simone Vestergaard

Én af Aalborgs lækreste chokoladeforretninger lukker butikken d. 1. juni.

Kathrine Hoberg og Jesper Sørensen, indehavere af Søberg Chokolade, har haft butikken i fire år, først i Danmarksgade og efterfølgende på Hadsundvej i Vejgaard.

Men det er snart slut, og et nyt kapitel venter for de to chokoladeentusiaster.

Beslutningen om at lukke butikken i Vejgaard har ligget i kortene et stykke tid, men nu er tidspunktet helt rigtigt.

”Vi har valgt at lukke den fysiske butik, Søberg Chokolade, fordi vores fokus på chokoladesmagning er vokset.

Vi elsker at give viden videre, og vi er et sted i livet, hvor vi er nødt til at fokusere på det der fungerer. Vi vil gerne lægge alle vores kræfter, de steder hvor det giver mening, og det gør det med chokoladesmagningerne.

Nogle gange er det nødvendigt at stoppe op og tænke over hvad der gør en glad.

Vi får så mange forespørgsler på arrangementer ude af huset, og allerede i juni har vi været nødt til at sige nej til nogle stykker fordi vi mangler tid, men det bliver der lavet om på nu,” fortæller Kathrine Hoberg, indehaver af Søberg Chokolade, til MigogAalborg.

Slipper ikke arrangementer med chokoladesmagning

Dermed slipper parret ikke chokoladen men lukker udelukkende den fysiske butik ned.

Kathrine og Jesper ønsker ikke at være låst mellem kl 10-16, når der er mulighed for at gøre det anderledes. Det giver en større frihed, at kunne kombinere flere ting på én gang, hvilket ikke er muligt når man har en fysisk butik.

”Vi slipper ikke chokoladesmagningen, vi prøver bare at lave en ny model der imødekommer kundernes behov og efterspørgsler. Nu har vi endnu større mulighed for at komme ud til eksempelvis fødselsdage, polterabender og firmaarrangementer,” tilføjer Kathrine Hoberg.

’’Vi var glade for at have butik her i midtbyen, men lokationen på Hadsundvej gav os nogle helt andre muligheder, som passede os langt bedre,”

Fokus på chokoladesmagning

Kathrine og Jesper har specialiseret sig i deres store passion: chokolade.

Deres kærlighed til råvarer skinner igennem når man besøger Søberg Chokolade. De elsker at formidle og gøre forbrugeren klogere på kakaoens mange facetter og smagsnuancer.

”Der var jo nok vin- og ølsmagninger rundt omkring, men chokoladen blev lidt glemt. Det ville vi gerne lave om på, og derfor satte vi fokus på at lave vores egne chokoladesmagningsevents.”

Bevarer de gode værdier

For Kathrine har det fra første dag været rigtig vigtigt, at hendes kunder går derfra med en god helhedsoplevelse og gerne med følelsen af, at de er blevet klogere.

Selvom butikken lukker, så følger værdierne med.

’’En af byggestenen bag Søberg er, at man ikke bare kommer ind og køber et stykke chokolade. Man skal føle sig godt vejledt, for smagen kan variere helt vildt. Vi er alle sammen drevet af nysgerrighed og lysten til at vide mere, og derfor giver vi lidt ekstra til kunderne når de handler hos os.”

Der vil stadig være mulighed for at købe chokolade til arrangementerne, og er man chokoladeentusiast, og nysgerrig på hvornår næste chokoladesmagningsarragement finder sted, så følg med her.

I mellemtiden kan man snuse til et lille udpluk af de rene chokolader, der vil være tilstede ved chokoladesmagningerne:

Åkesson’s fra Frankrig
Dormouse Chocolates fra Manchester
Chocolate Tree fra Skotland
Oialla, dansk produceret
Mikkel Friis Holm, dansk produceret
Original Beans fra Holland, men forhandles i Danmark
Pacari fra Equador, men forhandles i Aalborg

I denne uge er der -30% på hele butikken, og tør man vente til næste uge, så er der -50%.

Gør et kup: Lene Bjerre Design holder stort lagersalg

Skrevet af: Michael Qureshi

Det kommer til at krible i fingrene på dem, der finder vej til Lene Bjerre Designs store lagersalg i næste uge.

Det finder sted lørdag den 1. juni ude på lageret hos Nibe-virksomheden med adressen Nørholmsvej 541, Nibe.

Lene Bjerre Design leverer moderne dansk design i høj kvalitet til det meste af Norden og Europa samt lande som Mexico og Vietnam.

Deres produkter er eftertragtede, og det er sjældent, at man finder Lene Bjerre-produkter med så store tilbud, som tilfældet bliver på lagersalget.

Få op til 70% rabat

Faktisk kan man få op til 70% rabat på deres flotte udvalg af rest- og 2. sorteringsvarer. Vidste du godt at Lene Bjerre laver meget mere end gardiner og duge? Lene Bjerre laver alt fra møbler og stel til håndklæder og spejle, for blot at nævne nogle få kategorier.

Tilmelder man sig begivenheden allerede nu på Facebook, så bliver man løbende opdateret med billeder og priser af flere af de produkter, der sættes i salg.

Der er begrænset sortiment, så man skal stå ret tidligt op, hvis man vil gøre de største kup. For lagersalget skydes allerede i gang fra klokken 7.00 om morgenen, men for mange bliver det den tidlige seance værd.

Der er også allerede over 1200, som har vist interesse for begivenheden på Facebook, hvilket er en klar indikation af, at det nok skal blive en dag med mange mennesker hos Lene Bjerre Design lørdag den 1. juni.

Allerede nu er der meldt lidt ud om de varer, som kommer på salg.

Blandt andet kan man erhverve sig flere forskellige lækre puder i rigtig høj kvalitet med 1 stk. til 75 kr. og 2 for 125 kr. hvor førpriserne var mellem 469,25 kr. – 579,25 kr.

De flotte pendellamper fra Lene Bjerre Design er også sat rigtig meget ned. Her kan man købe en flot lampe for blot 300 kr. med en besparelse på over 1000 kr.

Optimal sammensætning i produkter

Selv om Lene Bjerre Design er blevet en international virksomhed, der repræsenterer Danmark og nordisk design på bedste vis, så glemmer man ikke sine nordjyske rødder.

“En del af den historie vi fortæller, er det skandinaviske design og begrebet ”hygge” i vores produkter og designs. Det nordiske lys og stemningen fra Limfjorden er helt centralt i vores DNA. Vores design opstår nemlig i en optimal sammensætning af inspiration fra det nordiske lys, Limfjorden og dansk design samt international fremtidsforskning” fortæller marketingchef Thomas Røhr Kristiansen.

Hvis du vil læse den fantastiske historie om virksomheden Lene Bjerre Design, så har MigogAalborg tidligere skrevet om udviklingen fra systue i Nibe til et internationalt hit på interiørdelen. Læs den her

Du kan læse mere om lagersalget lørdag den 1. juni fra 7.00-18.00 lige her

Vil påvirke trafikken: Knudepunkt i Aalborg skal udvides

Skrevet af: Michael Qureshi

Det er et kryds, som rigtig mange aalborgensere stifter bekendtskab med hver eneste dag.

Det er også et kryds, hvor der sker rigtig mange ulykker og fejl fra bilisterne.

For at afhjælpe trængslen i krydset og gøre trafikafviklingen bedre og mere trafiksikker, udvides krydset til firesporet mellem Skelagervej og Over Kæret, og på Hobrovej og Over Kæret bygges der 2-sporede venstresvingbaner.

Det skriver By og Landskabsforvaltningen i Aalborg Kommune i en pressemeddelelse onsdag eftermiddag.

De venstresvingende i alle fire retninger får desuden deres egen fase uden modkørende trafik. Tiltagene får stor betydning for en bedre og mere trafiksikker trafikafvikling.

Forsøg afprøves i maj

Inden ombygningen begynder, gennemfører Aalborg Kommune fra d. 24. maj et forsøg ved sammenfletningen mellem Hobrovej i nordgående retning og Mariendals Mølle motorvejen.

Trafikanterne på Hobrovej ledes fra to til én vognbane umiddelbart før sammenfletningen med Mariendals Mølle motorvejen.

Målet er, at undersøge om trafikanterne fra Mariendals Mølle motorvejen på vej mod Kærby derved får nemmere mulighed for at placere sig i højresvingsbanen mod Over Kæret, uden at dette forstyrrer trafikafviklingen i øvrigt.

2-4 uger med forsøget godkendt af Nordjyllands Politi

Forsøget pågår i 2-4 uger og er godkendt af Nordjyllands Politi. Forsøget afmærkes med trafikkegler og -skilte. Viser forsøget positive resultater, laves ordningen om til en stribeafmærkning med spærreflader. Dette vil ske i forbindelse med den større ombygning af krydset Hobrovej-Over Kæret, der forventes gennemført efter sommerferien.

Forsøget kan muligvis føre til en mindre kødannelse omkring sammenfletningen, men afhjælpes i det endelige projekt, når kapaciteten forbedres.

Derfor skal der udbygges

Trafikken på Hobrovej, Over Kæret og Skelagervej er stor og intens, og den fortsatte byudvikling i Aalborg giver kun endnu mere trafik i krydset, som i forvejen er under pres i myldretiden.

“Med denne udbygning forbedrer vi trafikafviklingen og -sikkerheden i et centralt kryds på en central indfaldsvej til Aalborg. Det er vigtigt, at vi hele tiden holder trit med udviklingen på vejnettet, hvis byen stadig skal kunne vokse og fungere”, udtaler Stadsingeniør Svend Erik Pedersen i forbindelse med ombygningen.

Nordjyllands Politi har registreret over 20 ulykker i den seneste 5-årige periode, og krydset er et af de mest ulykkesplagede kryds i kommunen. Ved at udvide krydset, bygge det mere sikkert og gøre plads til flere trafikanter, kan antallet af ulykker nedbringes.

Ombygning fra august

Anlægsperioden vil forløbe fra medio august til udgangen af året og vil desværre påvirke trafikafviklingen og kunne medføre gener i byggeperioden.

Der vil forekomme indsnævringer og omlægning af trafikken. Aalborg Kommune opfordrer trafikanterne til at holde godt øje med skiltningen og køre hjemmefra i god tid eller køre en helt anden rute end vanligt.

Lokal vinimportør satser: Ny vinbutik åbner i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi

Den aalborgensiske vinimportør Quist Wine har eksisteret siden 2012.

Hidtil har de samarbejdet med butikker rundt omkring i Aalborg og Nordjylland, men fra den 2. juni åbner de for første gang en fysisk butik.

Quist Wine drives af ægteparret Lene og Kim Quist.

“Fra starten har det været vores ambition at sælge autentiske vine med kant, personlighed og medaljer, dyrket med kærlighed og entusiasme – det der på italiensk kaldes “passione”. For at kunne leve op til dette, tager vi hvert forår til Toscana hvor vi besøger de vinproducenter, vi gerne vil samarbejde med.

På den måde sikrer vi, at vinene har den kvalitet og historie, vi gerne vil stå for – og af og til opdager vi tilmed andre italienske specialiteter, vi gerne tager med i vores sortiment,” forklarer Kim og Lene omkring deres koncept.

Har samarbejdet med butikker i Blokhus og Aalborg

De seneste tre år har man haft mulighed for at handle deres vine hos Kalstrup i Blokhus, og Aurum79 i Slotsgade i Aalborg.

Salg af vine og specialiteter har også været på webshop, men 2. juni åbner de butik på adressen Klostermarken 1 i Aalborg.

“Her vil man kunne smage og købe vores store udvalg af italienske vine, italiensk gin, samt udvalgte delikatesser som balsamico, tapanader, olivenolier etc, og med tiden også chokolade mv. Vi vil løbende udbyde nye produkter, alle med afsæt i Italien,” fortæller ægteparret og fortsætter;

“Hver lørdag i tidsrummet 10 – 14 og øvrige dage efter aftale holder vi åbent og inviterer på et glas af ugens udvalgte vin, en lille smagsprøve på lidt italiensk salami og ost, samt nogle af vores øvrige italienske specialiteter. Man kan også blive inspireret og rådgivet til en unik vinoplevelse fra en række af vores håndplukkede, italienske vinproducenter,” lyder det.

Afholder også vinsmagninger

Quist Wine afholder også en række arrangementer med smagninger for blandt andet virksomheder. Dem fortsætter de med, ligesom de nye lokaler giver dem muligheden for også at afholde mindre smagninger fra 6 til 12 personer.

“Det kan være vinklubber, vinnørder eller andre, som blot ønsker at bliver indviet i vores helt specielle, italienske vine. Vi har allerede flere temaer i støbeskeen, bl.a.  med besøg af nogle af vores italienske producenter, som vil komme forbi og give den helt autentiske historie direkte fra vinmarkerne,” lyder det.

Der er også nyheder for vinimportøren som også har et godt øje til gin, der jo er noget af det hotteste på markedet for tiden.

“Gennem vores rejser i Toscana har vi som noget nyt fået kontakt til udvalgte ginproducenter i Italien, som har ført til, at vi sidste efterår fik forhandlingen af GINEPRAIO GIN, en London Dry Gin fra Montepulciano i Toscana. Produceret 100% økologiske i en begrænset mængde på kun 2000 flasker, hvoraf meget få kommer til Danmark.

Selvom vi er og bliver vinimportører, har det været spændende at opleve den store interesse der er for gin af høj kvalitet – som vel at mærke har den gode historie, vi kræver af vores produkter,” fortæller indehaverne af Quist Wine.

Butikken åbner lørdag 2.juni kl. 10.00.

Aalborgs nye hotte spisested: Så er åbningsdatoen afsløret

Skrevet af: Michael Qureshi

Lige siden MigogAalborg kunne afsløre, at den kendte kok Mads Hyllested åbner en helt ny restaurant i byen, har der været stor interesse for åbningsdatoen.

Mads Hyllested har på blot to år ført Applaus op til at være blandt Aalborgs førende restauranter, og vandt blandt andet AALBORG AWARDS-prisen som Årets Restaurant.

Nu åbner han meget snart den franske Bistro med navnet Dejavu. Over for MigogAalborg afslører han åbningsdatoen, som er om ganske få uger.

“Vi åbner lørdag den 9. juni. Jeg er utrolig spændt på, hvordan Aalborg tager imod Dejavu, men den foreløbige respons, siden vi meldte det ud, har været utrolig positiv. Lige nu er vi i fuld gang med at få det helt rigtige look og stemning i lokalerne,” fortæller Mads Hyllested.

Åbner i det gamle Hereford

Dejavu åbner i de gamle Hereford Beefstouw lokaler på adressen Ved Stranden 7 med indgang i gården. Det ligger ikke mange meter fra Hyllesteds Applaus, så der bliver rig lejlighed til at være begge steder på en aften for indehaveren.

Mads Hyllested (tv), Hans Boldt (midt), Steen Royberg fra Nybolig Erhverv

Med åbningsdatoen på plads er det også muligt allerede fra i dag at booke bord, så du kan være sikker på at være blandt de første, der spiser på Aalborgs nye hot-spot. (du kan booke nederst i artiklen)

“Vi har allerede fået reservationer, før vi overhovedet har åbnet for selve bookingsystemet. Folk er bare nysgerrige efter, hvad vi nu har fundet på. Jeg er selvfølgelig stolt over, at folk har tiltro til, at det bliver godt. Jeg er spændt på det hele, og glæder mig til, at vi åbner,” siger Mads Hyllested.

Forbilledet er Bistro Boheme

Det nye sted bliver med et koncept i stil med en fransk Bistro, hvor forbilledet er Bistro Boheme, som i adskillige år har været et af de hotteste steder i København.

Der bliver plads til omkring 65 inden for, og der bliver desuden udendørsservering med 25-30 pladser på lune dage.

Det bliver både et frokost- og aftensted, hvor der bliver leget med klassiske bistro retter.

“Der vil være de her klassiske ting på kortet. Til frokost vil der være lette franske bistro-retter. Om aftenen går vi så på et endnu højere niveau. Det kunne være eksempelvis være fyldte vakler, brødstegt fisk, stegt hummer og de her ægte saucer som viser, at vi evner denne type mad,” siger Mads Hyllested.

“Jeg synes lidt, at hvis du ikke er til cafémad eller smørrebrød, så mangler Aalborg det her lidt lækre frokoststed, som kan sit håndværk med det franske køkken uden at ruinere nogen.

Det vil vi gerne skabe, og så ønskede jeg at skabe et alternativ til Applaus. Især på hverdagsaftener er det ikke alle, der vil bruge flere timer med Social Dining konceptet og ti serveringer.

Så kan man tage den lækre middag med de mere enkelte retter, eller det kan være til businessmødet, der skal tages over en bid mad,” forklarer Mads Hyllested.

Du kan læse artiklen, hvor Mads Hyllested fortæller om tankerne bag konceptet her

Du kan allerede booke et bord til DejaVu her