VM på storskærm på Gl. Torv: Få en gratis øl på Caféen

Skrevet af: Kristina Obitsø Baltov

Fodboldfeberen har ramt os.

Der var kick off for VM i fodbold i går, og i år er Danmark endelig med igen. Det betyder selvfølgelig fodboldfest, masser af spænding og god stemning rundt om i landet, hvor mange storskærme er sat op, så vi alle kan huje og heppe på Danmark i fællesskab.

I år vises alle kampene på storskærm på Gl. Torv, hvor rammerne er sat for en perfekt folkelig fest. Der er fokus på, at det skal være hyggeligt, og alle er velkomne til at være med. Danmarks første kamp er mod Peru er her lørdag d. 16 juni. Der er kampstart kl. 18.00.

Gratis øl eller sodavand hos Cafeen

På Gl. Torv ligger også Cafeen. En hyggelig café med varieret menukort og – ikke at forglemme – læsernes favoritburger. Sidste år satte vi MigogAalborgs burgerelskende læsere i stævne, og her var det altså Cafeens burger, der løb af sted med sejren som den bedste burger i byen ifølge MigogAalborgs brugere.

Inspirationen til den lækre burger stammer fra Irland, fordi lige netop irerne er berømte for at mestre burgerkunsten til perfektion. Alle elementerne i burgeren – fra salatmix, den hemmelige dressing og den søde, bløde briochebolle – er altså hentet i Irland.

I juni måned kan alle burgerglade ClubAalborg og ClubAalborg Studie-medlemmer få en gratis stor fadøl eller sodavand til sin burger hos Cafeen. Så skal du forbi Gl. Torv i forbindelse med VM-kampene – eller har du bare lyst til en lækker burger – så er det med at smutte forbi Cafeen.

 

Få den første måned af ClubAalborg gratis

ClubAalborg er vores fordelsklub, som gør det nemmere og billigere for dig at bruge byens mange muligheder. Vi har samlet en masse eksklusive fordele og rabatter byens bedste steder i en GoodiePack, som du hver måned får sendt til din smartphone.

Det bliver ikke nemmere at spare penge.

Var det fx noget med gratis fritter på Holy Cow, 20 % på Burger BOOM, en iskaffe til en 20’er på Cafeministeriet, 70 kroners rabat til fisk- og skaldyrsarrangement hos Helmuth eller 50 % op vin hos Douro Wine Bar? Vi har samlet det hele og meget mere i ClubAalborg.

Har du lyst til at prøve ClubAalborg, så kan du melde dig ind lige her. Lige nu får du den første måned gratis. Der er ingen binding, og prisen efter den første måned er 35 kr. om måneden.