Vis dit nye hjem i Aalborg frem med en indflytterfest

Skrevet af: Redaktionen

Er du en af de mange, der vælger at vende snuden mod Aalborg?

Så skal du helt sikkert vise dit nye hjem frem til alle, du kender – familie såvel som venner. De vil helt sikkert elsker at komme og se, hvor du nu har slået dig ned.

Den bedste måde at vise dit nye hjem frem i Aalborg, er selvfølgelig at holde en indflytterfest.

Gør det ekstra festligt med pynt

Er der noget, der kan sætte gang i en fest, er det, når der er pyntet op i hjemmet.

Har du pyntet op, inden gæsterne kommer, vil du med garanti kunne mærke, at deres humør er bedre, end det plejer, når de bliver indhyllet i de skønne farver, som du har valgt at pynte op med.

Du kan pynte op med alt fra bannere og balloner til bordpynt og særligt service.

Det er kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til at pynte op og skabe den gode stemning til indflytterfesen. Leder du efter billige festartikler bør du tage et kig på www.billig-billy.dk.

Her finder du alt, hvad du har brug for til at stable en god indflytterfest på benene.

Der skal være noget godt til ganen

Uanset hvornår på døgnet du vælger at invitere dine gæster til, er det vigtigt, at der noget godt til ganen. Hvor stort et måltid der er tale om, afhænger af til gengæld af, hvornår på døgnet de er inviteret til.

Hvis de er inviteret til morgenmad, brunch, frokost eller middag, skal der selvfølgelig være større måltider. Er de til gengæld inviteret til om eftermiddagen eller til efter aftensmaden, behøver du ikke at diske op med det helt store.

Her kan du nøjes med sådan noget som kage, boller, fingermadder, tapas eller noget helt femte. Der er et utal af muligheder, og det er udelukkende dig, der bestemmer, hvad der skal sætte på bordet.

Underholdning er altid et hit

Det kan være ganske hyggeligt at sidde og høre lidt musik og snakke sammen, men nogle gange er der brug for lidt ekstra til at skabe en sjov og skøn fest.

Derfor kan du ikke gå helt galt i byen, hvis du vælger at lave noget underholdning. Er du ikke den store underholdningsplanlægger, kan du nøjes med at stille spil frem.

Du kan være helt sikker på, at der er nogle, der får sat gang i en omgang Hint i løbet af kort tid. Er du til gengæld en person, der nyder at stable sådan noget på benene, så lav endelig en quiz eller lignende.

Lav en lille ønskeliste

Du kan være sikker på, at der er nogle, der vil spørge dig om en ønskeliste, hvis du inviterer dem til en indflytterfest. Det er nemlig meget normalt at folk kommer med en lille ting i form af en indflyttergave.

Du skal ikke forvente, at det er alle, der dukker op med en, men du kan være helt sikker på, at der er nogle af dine gæster, der har tænkt sig at begave dig.

Af den grund er det en god ide, at du forbereder en lille ønskeliste. På denne skal du ikke skrive store og dyre ting. I stedet bør du skrive små ting til overkommelige priser på, som småting du har brug for i din lejlighed.

Det er nemlig sjældent, at det er store ting, som de inviterede kommer med. En god ide er at vente med at give din ønskeliste ud, indtil der er nogle, der spørger om den.

Det er nemlig ikke alle, der forventer, at de skal komme med noget, og de kan derfor ende med at blive forlegne over, at det ikke var noget, som de havde tænkt på.

Nyt fra statsministeren: Indfører krav om mundbind i den kollektive transport

Skrevet af: Redaktionen

Efter flere måneder uden corona-pressemøder fra Statsministeriet, var der i dag klokken 11.00 indkaldt til pressemøde, hvor Mette Frederiksen meldte nyt ud.

Allerede i går aftes kunne flere medier skrive, at hovedbudskabet på pressemødet ville være et krav om, at passagerer ifører sig mundbind, når man bruger offentlige transportmidler.

Og det var netop også det første, som statsministeren udtalte sig om på pressemødet:

“Vi indfører nu et krav om, at man skal bære mundbind i den kollektive transport på alle tider af døgnet (…) Det har før været en anbefaling. Nu bliver det et krav.”

Tiltaget træder i kraft om en uge – altså lørdag den 22. august.

Det kan senere blive nødvendigt at indføre kravet andre steder, eksempelvis i supermarkedet eller ved lægen.

Det lokale fokus

Mette Fredriksen lagde også vægt på, at det nu er helt lokalt, at corona skal bekæmpes.

Smittekæderne skal brydes lokalt og den lokale indsats kan variere, så hvis der er smitte i ens kommune kan der komme specifikke regler lokalt.

Corona skal bekæmpes ud fra en såkaldt tretrinsraket: Test, opsporing og så isolation og karantæne.

… Opdateres

Sent i aftes kunne Folketingets partier og regeringen melde ud, at de er blevet enige om en ny aftale for genåbningens fase 4 – det kan du læse mere om her.

Starter i morgen: Skagen Fiskerestaurant introducerer det store søndags frokostbord

Skrevet af: Michael Qureshi

Aalborgs nye fiskerestaurant har fået en flyvende start med deres flotte indretning og strandsand på gulvene og ikke mindst den store udendørs terrasse, der flittigt bruges i disse skønne sommerdage.

Nu er Skagen Fiskerestaurant på Budolfi Plads klar med endnu en nyhed. Fra i morgen og hver søndag fremover kører de med et helt nyt koncept.

De kalder det for det store Søndags frokostbord, og man får ærlig talt mundvand, når man læser, hvad der findes af lækkerier på menuen.

Lækre favoritter i buffet

Det bliver med adskillige af restaurantens favoritter på menukortet serveret i en lækker buffet og selvfølgelig med særligt fokus på alle forholdsregler omkring Covid-19.

På buffeten er der blandt andet retter som;

Marineret sild med Karry Salat, kapers og løg.
Pandestegte rødspætter med remoulade og tyttebær
Pandestegte fiskefrikadeller med løgkompot og citron

Du kan allerede nu booke bord til i morgen søndag d. 16. august, eller en af de kommende søndage her.

Skulle du være så heldig at vinde nedenstående konkurrence, og du allerede har reserveret bord til en specifik søndag, så får du naturligvis den frokost betalt med ledsager.

KONKURRENCE

Lige nu kører MigogAalborg en konkurrence i samarbejde med Skagen Fiskerestaurant.

Vind en Søndags frokost for 2 personer på Skagen Fiskerestaurant inkl. 2 fadøl/sodavand. Vi udlodder 4 x 2 blandt deltagerne i konkurrencen.

Sådan vinder du;
Like opslaget lagt på MigogAalborgs Facebook-side lørdag d. 15. august 9.30
Skriv hvem du vil invitere med på en hyggelig frokost på Skagen Fiskerestaurant i Aalborg

Aftale for Fase 4 er på plads: Her er de nye tiltag

Skrevet af: Michael Qureshi

Sent i aftes kunne Folketingets partier og regeringen melde ud, at de er blevet enige om en ny aftale for genåbningens fase 4.

De stigende smittetal har ændret i de oprindelige planer for fase 4, hvor man havde regnet med at genåbne diskoteker og natklubber samt blandt andet hæve forsamlingsforbuddet.

Men i den nye aftale har man forsøgt at finde et kompromis på flere ting, men sikkert er det, at nattelivet som sådan skal forblive lukket til 31. oktober.

Til gengæld får restauranter, caféer og barer lov til at holde åbent helt frem til klokken 02.00 forudsat, at de ikke lukker nye gæster ind fra klokken 23.00.

Statsminister Mette Frederiksen holder pressemøde i dag klokken 11.00, hvor hun vil komme med yderligere nyt.

Det er med i aftalen

Herunder kan du se væsentlige punkter i den nye aftale meldt ud af Justitsministeriet i aftes.

  • Steder, hvor der drives natklub, diskotek eller lignende (dvs. steder med få siddepladser, dansegulv osv.), skal holde lukket til og med den 31. oktober 2020.
  • Hvis steder, der har været drevet som natklub mv., inden for de regler, der gælder på det pågældende område, kan ændre deres indretning og aktiviteter i overensstemmelse med de retningslinjer, der gælder for restauranter, barer og lignende, kan de åbne på samme vilkår som disse.
  • Den tilladte åbningstid for restauranter, barer, caféer og lign. med bevilling hertil udvides til kl. 02.00, forudsat at man ikke lukker nye gæster ind efter kl. 23.00.
  • Forsamlingsforbuddet på 100 personer forlænges til og med den 31. oktober 2020, men aftaleparterne vil ved udgangen af september 2020 vurdere, om der er grundlag for at lempe forbuddet tidligere.
  • Forsamlingsforbuddet på 500 personer til siddende arrangementer forlænges til og med den 31. oktober 2020.
  • Udendørs begravelser og bisættelser omfattes af et forsamlingsforbud på 200 personer.
  • Det undersøges, om der kan afvikles koncerter med flere end 500 personer på samme vilkår som Superliga-fodbold. På samme måde undersøges det, om reglerne kan udvides til andet professionel idræt.
  • Reglen om, at turister skal have booket seks overnatninger for at måtte rejse ind, ophæves.
  • Testsvar skal ligge klar inden 24 timer for 80 procent af de testede – skal ske via øget laboratoriefacilitet i Vestdanmark.