Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vintagetøj, loppefund, sneakers & vinyler: Kæmpe genbrugsmarked indtager Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Habengut. Loppemarked på Godsbanen i Aarhus.
Foto: Habengut. Loppemarked på Godsbanen i Aarhus.

Ønsker du at leve mere bæredygtigt og samtidig have muligheden for at gøre et kup eller to (eller tre), så skal du sætte et stort fedt kryds i kalenderen.

For i weekenden 20. – 21. august fylder AKKC hele 4000 kvadratmeter med genbrug i form af både fedt vintagetøj, loppefund, sneakers og vinyler, når de afholder Bæredygtig Livsstil 2022.

AKKC har slået pjalterne sammen med nogle af markedets skarpeste inden for netop disse områder i form af Hello Vintage, Habengut Marked, Pladebørs samt Aalborg Sneakermarket.

Messen holder åbent lørdag og søndag fra 10-17, og 1-dagsbillet koster 30 kr. online for voksne og 40 kr i døren. En 2-dagsbillet kan du få til 50 kr. online, mens den koster 60 kr. i døren (Børn fra 0-13 år er gratis)

Du kan læse mere om de enkelte markeder her:

Hello Vintage

Er du til secondhand tøj fra 60-70-80-90-00’erne, så er du kommet til det rette sted, når du besøger Hello Vintage på Bæredygtig livsstil.

Her finder du et kæmpe udvalg af vintagetøj, som matcher tidens tendenser og kommende trends. Og hvis du er fløjtende ligeglad med trends og tendenser, og har din egen personlige stil, så kan du helt sikkert alligevel finde noget tøj, som du synes er super cool.

Der er  secondhand vintage sweatshirts, kjoler, strik og et bredt sortiment af håndplukkede vintage styles. Louise og Frederik (som er ægteparret, der arrangerer Hello Vintage) har i den grad fingeren på pulsen og ved hvad der rører sig på den danske modescene.

Konceptet er yderst enkelt. Du raider stativerne og bunkerne for alt det vintage– og retro tøj, du kan tænke dig. Tøjet vejes ved kassen, og du betaler for den eksakte vægt. Kiloprisen er 300 kr. Enkelt og billigt. Det er da bæredygtig shopping.

Vintagetøj, loppefund, sneakers & vinyler: Kæmpe genbrugsmarked indtager Aalborg

Habengut Marked

Hvis du er til genbrug og loppeguld, så kan du helt sikkert gøre et kup, når du besøger Bæredygtig livsstil.

På det store Habengut marked kan du gå på jagt efter lige det du mangler, men med god samvittighed, for alt har været solgt mindst en gang tidligere og skal nu finde plads i et nyt kærligt hjem.

Her sælges der ud af guldet fra gemmerne, og der er mulighed for at gøre rigtig gode kup. Der forventes flere end 100 stande fyldt med de bedste loppefund.

Loppemarkedet er fyldt med skønne kvalitetslopper og god markedsstemning. Habengut marked byder på de bedste loppefund, retro- industri- og vintageeffekter, møbler, småting, finurligheder og smykker, keramik og meget meget mere.

Vintagetøj, loppefund, sneakers & vinyler: Kæmpe genbrugsmarked indtager Aalborg
Foto: Habengut. Loppemarked på Godsbanen i Aarhus.

Pladebørs

Aalborgs kæmpe marked for køb, salg & bytte af brugt & ny musik, primært LP’er – men der er også CD’er og andet merchandise.

Der er musik til enhver smag; rock, funk, metal, soul, pop, klassisk, dansk, jazz, country … Med mere end 100.000 plader og stort udvalg af CD’er, finder du helt sikkert musik til din smag.

Prismæssigt er der også noget for alle. Der er plader fra 5 kroner og op. Du kan finde 5 LP’er for 50 kroner. Leder du efter sjældne 1. tryk til flere tusinde kroner, finder du også dem.

Pladebørsen i AKKC arrangeres af Heine Søndergaard Andersen, som har stor erfaring med at arrangere lignende events, både i Nordkraft og hjemme i haven.

Vintagetøj, loppefund, sneakers & vinyler: Kæmpe genbrugsmarked indtager Aalborg
Foto: Pladebørs Nordkraft

Aalborg Sneakermarket

Er du til sneakers, så finder du fede sneakers i massevis på Bæredygtig livsstil.

På Aalborg Sneakermarket kan du forvente omkring 40 borde med alskens fede sneakers. Der er nogle for enhver smag – til både kvinder og mænd.

Hvad: Bæredygtig Livsstil 2022
Hvor: AKKC
Hvornår: 20. – 21. august 2022

Du finder mere info her.

Del artikel

Andre læser også