Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vinsmagning og delikatesser: Kom til kæmpe Vinfestival i Aalborg

Af Stine Kjølby Christensen
Arkivfoto vinfestival
Arkivfoto vinfestival

Efter mere end et år, hvor restriktioner har sat barren for, hvor hyggeligt, man måtte have det, er det endelig ved at lysne i horisonten.

Det ved man hos RiF Håndbold, der igen i år inviterer til god vin med gode histories i Frejlevhallen lørdag den 2. oktober kl. 13-17.

I de fire timer vil du i intime rammer kunne opleve 10-12 vinimportører, der hver især vil fortælle historier om lige præcis deres vine – selvfølgelig imens, du smager på herlighederne.

Vinsmagning og delikatesser: Kom til kæmpe Vinfestival i Aalborg

Smag på lækre delikatesser

Foruden de guddommelige dråber vil du kunne dykke ned i flere delikatesser, slagtere og en stand med specialkaffe, der brygges på fineste vis. Også her får du alt den hjælp, du har behov for, når de rette råvarer skal udvælges.

Om du er på jagt efter den bedste hvidvin til laksen, den kraftfulde røde til vildtet eller vinen, der kan stå alene, som et midtpunkt i en god samtale, kan du med garanti finde den til Vinfestivalen.

Når du har fundet den rette vin, vil der være mulighed for at gøre en god handel – på ægte nordjysk manér. Imens du shopper, vil der være livemusik ad libitum.

Der er stadig billetter til salg, og dem finder du lige her.

Hvad: Vinfestival
Hvor: Frejlevhallen, Frejlev Skolevej 11, 9200 Aalborg SV’
Hvornår: 2. oktober 2021, 13-17