Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vinderprojekt afsløres i denne uge: Kom til gratis rundvisning på Spritten

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Claus Rene Pedersen
Foto: Claus Rene Pedersen

Omdannelsen af den gamle spritfabrik på Spritten er i fuld gang, og området kommer i fremtiden til at blive et helt nyt byrum med fokus på kunst og kultur.

Det gamle stykke kulturarv, Aalborg Spritfabrikker, skal bevares men samtidig omdannes til Artcenter Spritten – et ambitiøst sted for moderne samtidskunst.

Og på torsdag, d. 21. november, offentliggøres det, hvem der vinder arkitektkonkurrencen for Artcenter Spritten i Aalborg.

I den anledning inviteres alle interesserede til rundvisning og præsentation af vinderprojektet – efter først-til-mølle-princippet.

“Vi glæder os rigtigt meget til at afsløre vinderprojektet.

Det bliver kulminationen af lang tids arbejde med at forløse ambitionerne om et nyt artcenter i samklang med de smukke fredede bygninger på Spritten Aalborg og det kommende spektakulære kunstværk af Tomás Saraceno, Cloud City Aalborg.

Jeg håber også at en masse borgere får lyst til at se præsentationen,” siger Peter Spøer, bestyrelsesformand for Ejendomsfonden Artcenter Spritten, i en pressemeddelelse.

Vinderprojekt afsløres i denne uge: Kom til gratis rundvisning på Spritten
Foto: Claus Rene Pedersen

Rundvisning og præsentation af vinderprojekt

Fra 13.30 til 14.30 er der mulighed for at komme på en rundvisning på ”Spritten”, og det kan du tilmelde dig til lige her.

Fra 15.00 til 17.00 er der så præsentation af vinderprojektet på KaffeFair, Strandvejen 19 i Aalborg, hvor du kan tilmelde dig lige her.

Til præsentationen vil der være mulighed for at høre om tankerne bag Spritten-projektet, borgmester Thomas Kastrup-Larsen vil byde velkommen og fortælle om Sprittens betydning for Aalborg – historisk og i fremtiden, og så vil man selvfølgelig få præsenteret vinderprojektet og høre vinderarkitekterne fortælle om deres visioner for Artcenter Spritten.

Programmet

Kl. 13.30 – 14.30: Rundvisning på Spritten. Mødestedet er porten ved CA Olesens Gade.
Kl. 15.00 – 17.00: Vinderprojektet afsløres på KaffeFair, Strandvejen 19, 9000 Aalborg.

Hvad: Rundvisning og præsentation af Artcenter Spritten
Hvor: Kaffefair og Spritten
Hvornår: Torsdag d. 21. november

Del artikel

Andre læser også