Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vind præmier for over 40.000 kr: Aalborg Storcenter holder kæmpe modeshow

Af Annoncør
Foto: Aalborg Storcenter
Foto: Aalborg Storcenter

Er du til fede tilbud, vilde præmier for over 40.000 kr., og det fedeste modeshow, så skal du kigge forbi Aalborg Storcenter på fredag.

Nordjyllands største shoppingcenter laver et kæmpe modeshow, hvor du kan se alle de spændende modebutikker. Om eftermiddagen kan du se nyhederne til dine børn, og om aftenen for kvinder og mænd. Showet slutter af med undertøj og spændende smykker.

Men det er ikke alt.

Du kan nemlig vinde præmier for mere end 40.000 kr., få fede goodiebags, børnene kan få en slikpose og du kan finde masser af tossede gode tilbud i butikkerne.

MigogAalborgs egen Zjakalen holder styr på showet og sørger for at præmierne bliver delt ud.

Præmier for mere end 40.000 kr.

Du kan vinde masser af gavekort, lækkert undertøj, jakkesæt og spændende børnetøj.

I alt er der præmier for mere end 40.000 kr. og du kan være med i alle de lodtrækninger i Aalborg Storcenters du har lyst og point til.

Du optjener 10 point ved at downloade Aalborg Storcenters PLUS+ app og 10 point hver gang du besøger centret. Det koster 1 point per lod, og du kan købe alle de lodder du har point til, så chancen for at du vinder din yndlingspræmie bliver så stor som mulig.

Du kan hente app’en til Android her

Du kan app’en til IOS her.

“Der bliver trukket lod på dagen i centret, og skal du vinde skal du være i centret til at modtage præmien, ellers trækker vi lod igen, og finder en ny vinder,” forklarer de.

Spændende oplevelser, goodiebags og slikposer

Matas har samlet 100 goodiebags med gaver fra deres leverandører, og tilbyder en 15 minutters quick make up med de nyeste produkter fra Dior og tips og tricks til dig du kan bruge derhjemme.

Du kan få flere give aways og slikposer til børnene, og bliver du tørstig har Cafe Bord 1 har lavet et fantastisk tilbud til dig; 10 kr. for en fadøl eller en sodavand, når du swiper i PLUS+ appen. Dét er billigt!

Hvad: Modeshow

Kl. 16.00 – Børn

Kl. 17.00 – Kvinde fashion

Kl. 19.00 – Herre fashion

Kl. 20.00 – Undertøj

Hvor: Aalborg Storcenter

Hvornår: Fredag d. 29. april, 16-21

Du kan finde mere info om eventet her.