Perfekt til juleshopping: Vind en tur til København med fly og hotel

Skrevet af: Redaktionen

December står for døren, og de fleste skal ud og juleshoppe gaver og nyde julestemningen.

Hvis du går og drømmer om en lille afstikker til København, hvor du kan opleve den julepyntede Hovedstad samt de mange lækre butikker derovre, så er her en oplagt mulighed.

For det danske flyselskab DAT og Hotel Alexandra i det centrale København har indgået et samarbejde.

Hvis du vil deltage i konkurrencen om fly og ophold kan du tilgå dette link (scrool helt ned i bunden).

Flyv fra 299 kr. til København

DAT tilbyder lige nu året ud flybilletter til København til en fast pris på 399 kr. hver vej. Der er endda lagt billetter ind til kun 299 kr., som du kan være heldig at finde.

Det tilbud kan kun findes via dette via dette unikke link

Derudover har man med samarbejdet med Hotel Alexandra, så man får en overnatning for 2 personer i et dobbeltværelse inklusiv morgenmad og en flaske champagne til kun 955 kr.

Dette tilbud gælder frem til 23. december 2020 – og du kan booke via dette link

Ligger i hjertet af København

Når du træder ind på Hotel Alexandra, bliver du med det samme taget tilbage den danske designguldalder. Hotellets 61 værelser er indrettet med en særligt udvalgt samling af dansk design, og du kan være sikker på at finde noget fra din favoritdesigner.

Hotellet er beliggende rundt om hjørnet fra Rådhuspladsen, Tivoli og shoppinggaden Strøget, så det er den perfekte base at opleve Københavns attraktioner fra.

Lige nu er der sidste chance for at vinde en tur, hvor man kan vinde flybilletter og hotelovernatning på Hotel Alexandra for 2 personer.

Du kan deltage lige nu via dette link (scroll helt ned i bunden for at tilmelde dig konkurrencen).