Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vind fede præmier: 3×3 basketball turnering afholdes i Aalborg

Af Nathalia Hentze Nielsen
Foto: GAME Streetmekka Aalborg
Foto: GAME Streetmekka Aalborg

I sidste uge vandt Letlands herrelandshold sensationelt OL guld i 3×3 basketball, mens USA tog guldet på kvindesiden.

Det er første gang at sportsgrenen er på programmet i OL og med tanke på, hvor underholdende det har været, bliver det nok heller ikke sidste gang.

Generelt har det kortere, urbane basketballformat taget verden med storm – ikke mindst i Aalborg, hvor Streetball Aalborg, Aalborg Basketball Klub og Dansk Basketball Forbund afholdte deres første 3×3 turnering i maj.

Arrangørerne kunne meddele, at turneringen var en stor succes med både masser af lokale hold i alle aldersgrupper samt fint besøg af bl.a. Chris Nielsen, der til dagligt spiller for Randers Cimbria i den bedste danske række.

Nu vender 3×3 turneringen så stærkt tilbage fredag den 6. august fra kl. 16.00 til 21.00 på GAME Streetmekka, og akkurat som sidste gang kan børn (U11-U19) såvel som voksne deltage uanset niveau.

Sjove konkurrencer og fede præmier

Hvor turneringen sidste gang blev afholdt udendørs i Hasseris, finder den denne gang sted i den store hall hos GAME Streetmekka.

Arrangørerne fremhæver, at der udover steetbasket turneringen også afholdes sjove konkurrencer samtidig med, at man kan prøve kræfter med GAME’s andre aktiviteter. Det gælder bl.a. bouldering, parkour og dans.

Der vil endvidere uddeles fede præmier undervejs med værdi op til 600 kr, bl.a. fra Streetammo, Teeshoppen og Rezet Store for blot at nævne et par stykker.

Det er gratis for alle GAME Streetmekka eller Streetball Aalborg medlemmer. Er du ikke medlem, koster det 100 kr at deltage, hvilket også automatisk giver et års gratis medlemskab af foreningen Streetball Aalborg.

Verdens største urbane holdsport

I modsætning til normale basketball kampe som dem, man ser i f.eks. NBA, spilles 3×3 kampe på kun én kurv med tre spillere på hvert hold.

Denne type format har et hurtigere tempo og er meget underholdende, hvilket er en af grundene til, at 3×3 er blevet kåret som én af verdens største urbane holdsport.

Nu er turneringsformen begyndt at gøre sit indtog i Danmark, og selv hvis du ikke planlægger at deltage i kampene, så er det værd at komme forbi banerne til en sjov publikumsoplevelse den 29. maj.

Læs mere og tilmeld dig her.

Hvad: 3×3 basketball turnering
Hvor: Game Streetmekka Aalborg
Hvornår: Fredag den 6. august, kl. 16.00-21.00