Vind et par fede sportsbriller i Profil Optik

Skrevet af: Josephine Beck

Sommerferien har gjort sit indtog, kalenderen viser juli måned, og for mange sportsentusiaster er dette lig med Tour de France.

En af de største sportsbrilleleverandører til rytterne i årets tour er Oakley, som har et væld af lækre sportsbriller.

MigogAalborg har været forbi Profil Optik, til en snak om butikkens sportsbrilleafdeling, kaldet Profil Optik Sports, som blandt andet indebærer en lang række af Oakleys sportsbriller.

Aalborgs største sportsbrilleudvalg

Profil Optik i Aalborg blev i foråret udvalgt til at være en af kædens nu ti sportsbutikker i Danmark. Det betyder, at der nu er lavet et hel afdeling i butikken i Algade, kun med sportsbriller.

Netop Profil Optik Sports‘ indtræden i butikkens øvrige sortiment, har da også allerede trukket flere sportsglade kunder til.

”Vi ser en stor stigning i efterspørgslen på sportsbriller, i takt med at flere og flere dyrker udendørssportsgrene, såsom løb, mountainbike, svømning mm., hvor netop sportsbriller er ideelle af bruge.

Hos Profil Optik tilbyder vi både sportsbriller med og uden styrke, og dækker derfor, allerede der, meget bredt,” fortæller Rebecca Saksager, optikker i Profil Optik Algade.

Med den nye sportsafdeling i butikken kan Profil Optik tilbyde briller til enhver sportslig anledning, og tilmed til kunder i alle aldre.

Profil Optik tilbyder sportsbriller til et væld af både inden- og udendørs sportsaktiviteter.

”Vores sportsbrillesortiment dækker utrolig bredt, i og med at vi både tilbyder briller til vinter-, sommer- og helårsaktiviteter. Vi har alt fra goggles og svømmebriller til løbe- og cykelbriller,” fortæller Rebecca.

En sportsbrille til dit behov

Hos Profil Optik er der mulighed for at tilpasse sin nye sportsbrille til sit eget behov, og konceptet er forholdsvis simpelt. Man finder det stel, man godt kunne tænke sig, og herefter tilpasses brillen i forhold til den styrke og glasfarve, man ønsker.

Hertil forklarer Rebecca: ”Vi har farveprøver, som man kan tage uden over sine briller, for at få en fornemmelse af, hvordan det er at se ud af det pågældende farveglas.

På den måde kan man vurdere hvilken farve, man finder mest behagelig, samt hvilken farve der passer bedst til den aktivitet, brillen skal bruges til.”

Brillerne i Profil Optiks sportssortiment kan både fås i enkelt- og flerstyrkeglas, og er desuden af beskyttelsesglas, som er ideelt til kontaktsport, og som beskytter mod eksempelvis stenslag.

Oakley Holbrook-brillen med det populære spejlglas.

En del af Lifestyle-abonnementet

Sportsbriller, og briller generelt, kan som bekendt være en dyr affære, men også her har Profil Optik et rigtig godt alternativ. Nemlig Lifestyle-abonnementet, som du kan læse mere om her.

Alle sportsbriller indgår i Lifestyle-abonnementet på lige vilkår med kædens øvrige sortiment. På den måde kan abonnenter nu supplere sine hverdagsbriller, arbejdsbriller osv. med sportsbriller.

Derved kan man som abonnent få briller til enhver anledning, selv sport, hvortil man let og overskueligt kun skal tænke på et abonnement, som samler det hele i ét.

Lige nu udloddes et par af Oakleys bedst sælgende solbriller. Modellen hedder Holbrook og har en værdi af 1499 kr.

Tjek opslaget på Facebook og find ud af hvordan du kan deltage i konkurrencen.

 

Så skal der stemmes: Her er finalisterne til AALBORG AWARDS 2019

Skrevet af: Redaktionen

Så er vi klar til at løfte sløret for, hvem der er kommet igennem nåleøjet og er blandt finalisterne til årets AALBORG AWARDS.

Over 18.000 har stemt i den indledende nomineringsrunde, og det har været ekstremt tæt i langt de fleste kategorier.

I år har vi valgt at tage 6 finalister med i hver kategori til AALBORG AWARDS, der afholdes lørdag d. 30. marts i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Det bliver en af årets fedeste fester, og det er Vi Elsker 90’erne, der står for et Mega Afterparty. Se her hvilket kæmpe internationalt 90’er navn, der spiller til afterparty.

Du kan selv komme med til den store fest – der kan vælges mellem både siddepladser- og ståpladser. Der er drinks, show og afterparty inkluderet i billetten. Se billetterne her

Men du skal igen hjælpe med at stemme. For læsernes stemme har også en betydning for finalisterne.

Her voterer juryen med en stemme hver, og så tæller læsernes stemme i den her nye afstemning (den starter i bunden af artiklen) også med 1 stemme.

Juryen i år består af;

Gastromand v. Mads Schytte og Anders Damm Christensen
Peter Christian Jensen, direktør Ruths Hotel
Mark Bering, direktør Himmerland Golf & Spa Resort
Tina Mikkelsen, store manager, Magasin Aalborg
Michael Qureshi, redaktør MigogAalborg
Læsernes stemme

Vi har lavet en side om AALBORG AWARDS, hvor du kan læse mere om showet og se vores mange fantastiske sponsorer her

Ellers så er det bare om at stemme, så vi kan få afgjort, hvem der er Byens Bedste i de forskellige kategorier.

powered by Typeform

Så er det i dag: AaB søger indløbsbørn med event i Magasin

Skrevet af: Michael Qureshi

I dag onsdag d. 20. februar kan du møde AaB-spillerne Jores Okore og Kristoffer Pallesen i Magasin i Aalborg.

I den forbindelse søger AaB også børn til at gå med spillerne på banen til forskellige kampe.

Så de er på udkig efter 44 børn, der drømmer om at få en kæmpe oplevelse at gå på Aalborg Portland Park sammen med Superliga-spillerne.

Frem til kl. 16.00 er der nemlig mulighed for at blive et af AaB’s nye indløbsbørn, hvis man svinger forbi Magasin.

Mød to AaB-profiler

Det kræver ingen særlige forudsætninger at være med i konkurrencen om at blive indløbsbarn for AaB, bare man er en dreng eller pige i alderen 6-12 år.

For at deltage skal man fotograferes af en professionel fotograf i stormagasinet.

Billedet kan man efterfølgende få lov til at få med hjem.

Uanset om man er blandt de heldige indløbsbørn eller ej, har alle fremmødte mulighed for at møde to af AaB’s spillere helt tæt på i Magasin.

Forsvarsspillerne Kristoffer Pallesen og Jores Okore er nemlig til stede, og de står klar til at skrive autografer og tage selfies med børnene.

“I Magasin arbejder vi hele tiden på at lave events, overraskelser, konkurrencer, optrædener og andre impulser, som giver liv i byen og skaber glæde og inspiration.

AaB er uden tvivl en af Aalborgs stoltheder, og derfor vil vi gerne være med til at give byens borgere muligheden for at komme helt tæt på klubben og dens spillere,” fortæller Tina Mikkelsen.

De første 50 fremmødte deltagere får desuden en gratis Hummel-cap i ”Goodie”-appen.

Magasins Goodie App har løbende opdateringer om gode tilbud, shoppeweekender med 20 % rabat, events og gratis gaver. Den kan downloades hvor du normalt henter apps.

Stort cadeau: Aalborg Teaters forestilling opføres i Tyskland

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Der er stor jubel på Aalborg Teater i øjeblikket.

I efteråret 2017 fik Aftenlandet premiere på Lille Scene, og forestillingen opnåede på kort tid stor anerkendelse i Danmark.

Aftenlandet kredser om den aktuelle samfundsdebat vedrørende flygtninge, Europas fremtid, og hvor EU er på vej hen.

Forestillingen blev især omtalt, fordi alle statisterne også er asylansøgere fra nordjyske asylcentre uden for teaterscenen.

Men nu har selve forestillingen også bevæget sig udover Danmarks grænser.

I år kan stykket – i en oversat udgave – nemlig også opleves i Tyskland – og allerede d. 20. marts får det aktuelle værk premiere i München og i 2020 følger endnu et tysk teater efter.

Prisvindende og aktuelt

På trods af det store cadeau fra udlandet, så er det bestemt ikke første gang, at forestillingen har fået store roser med på vejen.

I 2018 modtog forestillingens mor og én af de mest markante stemmer i dansk teater, Julie Maj Jakobsen, en Reumertpris som Årets Dramatiker for netop Aftenlandet.

Tue Bering iscenesatte stykket og løb i den forbindelse også med prisen som Årets Instruktør.

Forestillingen fik 5.3 stjerner i gennemsnit fra publikummet og høstede selvfølgelig også topkarakterer fra anmelderne.

Aalborg Teater genopsætter forestillingen

Nåede du ikke at opleve Aftenlandet, da de spillede i Aalborg? Og synes du, der er lidt langt til Tyskland?

Så er der også gode nyheder.

Fra 16. til 25. maj 2010 genopsætter teateret nemlig forestillingen på Lille Scene, hvor det igen bliver muligt at overvære dagens konfliktfyldte Europa på tætteste hold.

Du kan købe billetter til forestillingen her.

Kæmpe scoop: MØ vender tilbage til Nibe Festival

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Efter flere års fravær vender den karakteristiske, vokale lyd, vi kender fra verdensstjerne MØ, endelig tilbage til Nibe Festival.

MØ gæstede ellers både Nibe i gennembrudsåret og året efter igen … men siden har festivalen knoklet intensivt for at lokke hende tilbage til Skalskoven.

… og i år er det endelig lykkes!

”MØ er som sagt på ingen måde en artist, som har overrendt de danske festivaler og spillesteder de seneste år.

Derfor er det selvfølgelig en kæmpe sejr og en meget stor glæde for os, at Nibe-publikummet nu skal feteres med fantastiske MØ,” udtaler festivalleder Peter Møller Madsen.

Gigantisk verdensstjerne vender hjem

Siden sit internationale gennembrud har hele verden nemlig været legeplads for MØ, også kendt som Karen Marie Aagaard Ørsted Andersen, hvilket har efterladt et utålmodigt undertryk på de danske scener.

Hun har på ganske kort tid formået at skabe sig en kæmpe musikkarriere, og kan blandt andet skrive samarbejder med Justin Bieber og Major Lazer på sit musikalske CV.

Den fynske pige har altså sat dybe aftryk på den internationale scene – men til sommer vender hun atter tilbage: klar til at få trætoppene til at vibrere med tonsvis af hits!

Lige fra numrene ”Pilgrim”, ”Maiden” og ”Waste Of Time” fra opstarten over MØ-klassikere som ”Don’t Wanna Dance”, ”Kamikaze”, ”Final Song”, ”Nights With You” og ny-hittet ”Blur” til gigantiske, internationale hits som ”Lean On” med Major Lazer & DJ Snake og ”Cold Water” med Major Lazer & Justin Bieber.

Eneste koncert udenfor Sjælland

Onsdag d. 3. juli bliver det MØ’s tur til at shine på Store Scene – og så bliver denne koncert desuden sommerens eneste udenfor Sjælland, hvor MØ også er blandt Roskilde Festivals hovednavne.

Udover MØ kan årets festivalgæster (indtil videre) se frem til: Nephew, Nik & Jay, Suspekt, The Minds Of 99, Gnags, Benal, Christopher, Queen Machine, SAVEUS, Clara, Folkeklubben, Ude Af Kontrol, Fool og Rasmus Bjerg – John.

OBS! Mandag d. 4. marts kl. 10 stiger prisen på både partout- og dagsbilletter på www.nibefestival.dk.

Husk derfor at sikre dig din billet … asap!