ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Oplevelse for livet: Du kan nu vinde en middag serveret i 20 meters højde

Af Redaktionen

Er det galt eller genialt?

Nordjysk Madfestival, som løber af stablen den 25. august til 4. september, vil gerne sætte fokus på det himmelske spisekammer i Nordjylland.

Derfor har du nu muligheden for at vinde Verdens Vildeste Middag lavet af Alimentum af lokale råvarer af højeste kvalitet.

20 meter over jorden

Den unikke middag finder sted mandag den 15. august på siden af Hedegaard-siloen med det ikoniske gavlmaleri – 20 meter over jorden og med første parket til Limfjorden.

Her får du muligheden for at sidde med to lys på et bord og få serveret en lækker menu af ingen ringere end Søren Birch fra Restaurant Alimentum, som serverer en udsøgt menu baseret på lokale råvarer inspireret af Hedegård-korn og Limfjordens skatte.

Sikkerheden vil naturligvis være i top, så det heldige vinderpar vil være spændt fast under middagen.

For at vinde konkurrencen skal du elske mad og være klar på en madoplevelse i helt nye højder.

Du deltager ved at skrive den du vil dele verdens vildeste middag sammen med i konkurrenceopslaget på Migogaalborgs Facebookside.

Der trækkes et heldigt vinderpar i weekenden og middagen finder sted i starten af næste uge og der aftales nærmere med det vindende par.

Fokus på høj kvalitet i det nordjyske

Bag konkurrencen står Nordjysk Madfestival, og den populære festival glæder sig til at sætte fokus på de himmelske smagsoplevelser, det nordjyske spisekammer rummer.

“Det er vigtig for os at få sat Aalborg på landkortet når det gælder madoplevelser.

Her kan man bare få mere end man regner med. Det er vigtigt for os at vise, at mad ikke bare er mad.

Mad smager forskelligt afhængigt af, hvor og hvordan det bliver spist” fortæller Sarah Kruse og fortsætter:

”I Aalborg er man gode til at få tingene til at ske, fordi vi kan finde ud af at arbejde i partnerskaber, og på den måde skabe unikke madoplevelser, hvor vores gæster får lov til at prøve anderledes koncepter af.”

Nordjysk Madfestival er teamet op med Lars Jeppesen og Carsten Jørgensen.

Førstnævnte stod bag Julemanden i Zoo, der boede i en coronaboble. Carsten er manden bag eventfirmaet Chilijuice i Aalborg, som har lavet Bridge Jump fra Limfjordsbroen og Zip-line fra Aalborgtårnet.

“Det er to stærke gutter på hver deres felt, så nu glæder jeg mig bare til at vi kan byde et par velkommen til middagen. De får en verdensklasse oplevelse” siger Sarah.

Er højder ikke dig, kan du oplevelse masser af øvrige aktiviteter i forbindelse med Nordjysk Madfestival fra den 24. august til den 4. september.

Se det fulde program på www.nordjyskmadfestival.dk

Del artikel

Andre læser også