Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vinbar i opråb: Flere stikker af fra regningen

Af Stine Kjølby Christensen

Det kan virkelig være en udfordrende opgave at være restauratør i Aalborg, hvor man konstant må navigere gennem forskellige situationer og udfordringer.

På D’Wine Bar, beliggende i Algade, har weekenden ellers budt på hyggelige stunder med gæsterne, men desværre har der været et par hændelser, der har kastet en skygge over den ellers positive stemning.

Heldigvis ikke normalt

På deres Facebook-side deler D’Wine Bar et indlæg, hvor de deler deres oplevelse med hele tre tilfælde, hvor gæster har forladt stedet uden at betale deres regning.

I et forsøg på at bevare en høflig og imødekommende tone, nævner vinbaren, at de forstår, at der kan forekomme misforståelser, men noterer sig alligevel, at dette er sket hele tre gange inden for de seneste dage, hvilket ikke er i overensstemmelse med den normale gang på stedet.

D’Wine Bar opfordrer de pågældende gæster, hvis der skulle være tale om en misforståelse eller lignende, til at kontakte dem via e-mail, så man i fællesskab kan finde en løsning og få afklaret eventuelle ubetalte regninger.

Del artikel

Andre læser også