Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vin – mad og cocktails: Napa bliver nyt lækkert sted i Vesterå

Af Michael Qureshi

Af Michael Qureshi

Det boomer i Aalborg med mange nye spisesteder i alle mulige genrer.

Så man skal i den grad have is i maven, hvis man åbner et nyt madsted. Men Mette Gadegaard Jensen er sikker på, at hun med sit koncept kommer til at ramme et hul i markedet.

Napa åbner i Vesterå, der virkelig er ved at udvikle sig til en fed restaurantgade med Tabu, Restaurant MEAT, Fellini, Landmad og Café Vesterå.

Nu bliver Napa ”gadens nye dreng” i Vesterå nummer 14, og der knokles lige nu på at gøre lokalerne klar til omkring midten af juli.

Vin – mad og cocktails: Napa bliver nyt lækkert sted i Vesterå
Facaden i Vesterå som den ser ud lige nu

Lokalet er ret stort med plads til 80 spisende gæster, og interiøret bliver stiligt med fokus på den gode smag. Der etableres desuden et sofalounge-område inden for.

Gode vibes og uformel stemning

Napa kommer til at få flere udtryk. Café om dagen. Café og vinbar om aftenen, og i weekenderne satses der på både mad og gode cocktails. Gode vibes og en supergod uformel stemning.

Det kommer ikke til at ligne så meget, det Aalborg har i forvejen, fortæller Mette Gadegaard Jensen.

”Behovet er der. Det er vi helt overbevist om. Vi kommer til at favne ret bredt, men især i weekenderne ønsker vi at være det bedste alternativ til det voksne publikum, når man skal have en cocktail eller sidde og nyde lidt god vin,” fortæller Mette til MigogAalborg.

”Min mand og jeg har selv stået i det flere gange igennem de seneste år. Hvis man har været ude og få en god middag i Aalborg, men gerne lige vil slutte aftenen af med en god drink eller glas vin, så har vi simpelthen ikke vidst, hvor vi skulle tage hen.

Vin – mad og cocktails: Napa bliver nyt lækkert sted i Vesterå
De kommende café lokaler hvor der bliver  plads til 80 spisende gæster.

Vi har helt sikkert savnet et sted, der ikke bliver et diskotek senere på aftenen. Hos os kommer der til at være en god ukompliceret stemning, og musikken bliver selvfølgelig skruet op hen på de sene timer, men det bliver stadig så man kan snakke sammen.” forklarer hun.

Ikke tilfældigt navn

Navnet Napa er ikke helt tilfældigt. For der bliver også fokus på god vin, og der bliver en overvægt af amerikanske vine. Desuden bliver der indrettet et såkaldt vinlokale, som man kan booke til selskaber, møder eller arrangementer.

”Vi kommer til at have mange strenge at spille på, og det håber vi bliver taget godt imod. Maden bliver mange af de klassiske café-retter men med et tvist. Lækre sandwich, burgere, hjemmelavede supper, stjerneskud og smørrebrød. Lækker brunch. Det hele bliver med de bedste råvarer, dem kommer vi ikke til at gå på kompromis med,” lyder det fra Mette, der glæder sig til at åbne dørene på Napa.

Vin – mad og cocktails: Napa bliver nyt lækkert sted i Vesterå

Mette Gadegaard Jensen har god erfaring med både kundeservice og mad. De seneste otte år har hun arbejdet som receptionist hos Weber og tilmed hjulpet til på Weber Grill Academy, hvor Weber afholder events for både virksomheder og private.

”Det har altid været lidt en drøm for mig at starte mit eget sted. Det er faktisk noget min svigerfar og jeg har joket om i mange år. Muligheden opstod lidt tilfældigt igennem min mand Jesper og mit netværk, og da vi så lokalet, var vi solgt.

Jeg håber lidt, at Vesterå fremover bliver stedet, hvor man går ud og spiser i Aalborg med flere gode alternativer. Det kunne være fantastisk, hvis vi restaurationer i den her gade kunne samarbejde om nogle events og tiltag. Det ville kun få endnu flere gæster til Vesterå,” lyder det fra Mette Gadegaard Jensen.

Hun er i øvrigt i gang med at søge personale både til servering og køkken. Vi lovede at skrive, at hvis man er interesseret, så kan man henvende sig ved at skrive til Napa på Facebook lige her.

Sjældent fund: Tom dukkede op på Restaurant Tabu med trøfler fra haven

Vin – mad og cocktails: Napa bliver nyt lækkert sted i Vesterå
Foto: Tabu Facebook

Del artikel

Andre læser også