Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Store nyheder og vilde besparelser: Kom til vin-lagersalg i Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen

Trænger vinkøleskabet til at blive fyldt op, så har du snart mulighed for at gøre et vaskeægte kup, når D’Wine igen holder stort vin-lagersalg.

Det sker fredag d. 19. februar fra kl. 15-18 og igen lørdag d. 20 februar. fra kl.  11-14.

Corona-nedlukningen tvinger samtlige brancher til at tænke kreativt, og det gør man nu også hos D’Wine.

“Det er klart, at mange ting er anderledes under en corona-tid; vi savner vores gæster og restauranter som kunder, men så må man tænke lidt ud af boksen.

Normalt ville vi ikke holde lagersalg lige nu, men vi aner jo ikke noget om hvornår nedlukningen stopper, så vi må være omstilingsparate og så må vi anvende de muligheder, vi har for stadig at give vores kunder og gæster mulighed for at smage vores vine,” fortæller Kristian Ishøy fra D’Wine til MigogAalborg.

Oversøiske nyheder til lagersalget

Vin-lagersalget foregår over to dage for at sikre god plads til alle, og der vil traditionen tro være skarpe priser på vin og et bredt udvalg af smagsprøver på vores lækre rødvine, hvidvine, rosévine og bobler.

“Samtidig træder vi som virksomhed endelig ud af skyggen og udvider med vine fra den “nye vinverden” som Canada, New Zealand og Australien.

Det betyder ikke, at vi opgiver Spanien og svigter vores oprindelse, men bare fordi man elsker en behøver man jo ikke hade alle de andre,” siger Kristian Ishøy med et grin.

Kristian Ishøy understreger, at man holder nøje øje med, at der kun bliver lukket det maksimalt tilladte ind ad gangen, og derudover vil også være masser af sprit, afmærkninger – og så skal alle naturligvis bære mundbind eller visir

Lagersalget er som altid på Amalienborgvej 57-61 i Nørresundby.

Hvad: Vin-lagersalg
Hvor: Amalienborgvej 57-61 i Nørresundby.
Hvornår: Fredag d. 19 februar og lørdag d. 20. februar.

Mere info lige her.

Del artikel

Andre læser også