ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vildt scoop: Zoom by Zoom ansætter kæmpe frisør-talent

Af Nathalia Hentze Nielsen
Fredrik Sørensen
Fredrik Sørensen

Zoom by Zoom på Algade 56 har på kort tid formået at slå sit navn godt og grundigt fast i Aalborg.

Frisørsalonen, der er en del af den landsdækkende Zoom by Zoom kæde, er synonym med nytænkning indenfor faget og et skarpt koncept, hvor der er fokus på høj service og lækre omgivelser.

Nu opruster den aalborgensiske afdeling med en ny frisør, der er indbegrebet af Zooms filosofi, og som bringer noget helt nyt til bordet.

”Vi glæder os helt vildt til, at Fredrik starter,” fortæller indehaver Carina Lundtoft.

”Fredrik er meget passioneret omkring alt, hvad han laver, og jeg overdriver ikke, når jeg kalder ham en af de dygtigste frisører, vi har i Danmark.”

Nye udfordringer i Aalborg

Fredrik Sørensen er måske kun 24 år, men lad ikke hans alder snyde dig; den unge frisør har allerede et hav af bedrifter under bæltet.

Udover at være udlært af selveste Kristian Mørch Bertelsen, grundlæggeren af Zoom by Zoom, bestod Fredrik også sin svendeprøve med sølv, som én af kun få elever i Danmark – en præstation, der kun bliver mere bemærkelsesværdig med tanke på, at der aldrig er uddelt guld.

Den hæder tager den unge frisør dog med ophøjet ro – for ham handler det om at kigge frem og være en del af rejsen med at opbygge Zoom by Zoom i Aalborg.

”Jeg blev oplært hos Zoom by Zoom i Thisted og har rejst meget rundt med Kristian for at undervise frisører,” siger Fredrik Sørensen.

”Nu har jeg valgt at komme videre for at opbygge min karriere, men også for at udfordre mig selv i en ny salon.

Jeg synes, Zoom er et pissefedt koncept at arbejde under, og det er spændende at få lov til at stable det på benene i fællesskab med Carina.”

Vildt scoop: Zoom by Zoom ansætter kæmpe frisør-talent
Zoom by Zoom’s lokaler på Algade 56

International hæder

Det, der især adskiller Zoom by Zoom fra andre frisører er deres uddannelsesakademi, hvor de rejser rundt i hele verden for at undervise andre frisører såvel som dygtiggøre deres egne.

En indsats, som blev anerkendt i 2019, da de vandt Intercoiffure Mondial Best Continental Academy 2019 ved en stor international prisuddeling i Paris.

At uddannelsesaspektet holder Zoom by Zoom på forkant med trends og teknikker fornemmer man også tydeligt i samtale med Fredrik.

”Min specialitet er præcisions klipning, som er en klippeteknik fra London, hvor man klipper lidt mere lige ind i håret.

Det giver rene linjer, og klipningen holder længere,” forklarer den unge frisør, som udover at have sin daglige gang i Aalborg, fortsat vil rejse verden tynd med Zoom’s uddannelsesakademi.

Manden i fokus

Udover de nyeste klippeteknikker slår Zoom by Zoom sig også på at være en unisex salon, hvor mænd skal have en lige så god oplevelse som kvinder.

”Der er mange mænd, der går til en frisør og bliver klippet for 120 kr, fordi de ikke er vant til at få en god service. Det er synd og skam,” fortæller Fredrik, som også specialiserer sig i herrearbejde – fra hår til skæg.

Vildt scoop: Zoom by Zoom ansætter kæmpe frisør-talent
Fredrik specialiserer sig bl.a. i herrearbejde – fra hår til skæg

”Vores salon har en barber-afdeling, hvor jeg kommer til at stå og ordne skæg. Det bliver et hyggeligt og maskulint hjørne.”

På sigt vil mændene også blive tilbudt en øl eller vin for at fuldende oplevelsen – et serviceniveau, der er generelt for salonen.

Hos Zoom by Zoom kan man som kunde altid blive tilbudt et glas vin, kaffe eller hvad man har lyst til, og der tages også tid til dybdegående konsultationer.

Bestil tid allerede nu

Begejstringen over det nye kapitel er nem at spore hos både Fredrik og Carina, og er du også vundet over, kan du allerede nu bestille tid hos salonens talentfulde tilflytter.

Book tid og læs mere om Zoom by Zoom Aalborg her.

Del artikel