Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vildeste line-up nogensinde: Vi Elsker 90’erne klar med store navne

Af Nana Veilov Carlsen

90’erne var og vil altid være et legendarisk årti.

I går blev de første fire navne til årets Vi Elsker 90’erne koncert i Aalborg offentliggjort, og det ser aldeles lovende ud.

Riffi Haddaoui, som er arrangør af Vi Elsker 90’erne, udtaler:

”Det er ekstremt vigtigt for os at fortælle alle i byen og i hele region Nordjylland, at 2019 bliver året hvor vi kommer til at gå all in med det fedeste line-up i 90’er festens historie”.

Blandt de fire navne som d. 31. august 2019 skal vælte Aalborg i en overflod af kendingsmelodier er den tyske techno gruppe Scooter. Derudover er Cascada, som blandt andet har hittet stort med det uundgåelige nummer Everytime We Touch, også klar til at lægge Aalborg ned.

Både børn og voksne af 90’erne husker Daze og deres mega hits Tamagotchiog og Superhero, som altså også lægger vejen forbi Aalborg til sommer og det samme gør den italienske electro-gruppe Eiffel 65.

Det kan du læse mere om her.

Det femte navne er nu officielt

Og det bliver vildere endnu, for Riffi Haddaoui har nemlig afsløret årets femte navn, og vi tør godt love at det bliver ”too sexy for my love” når den britiske popgruppe Right Said Fred, som blev verdenskendte med debut nummeret I’m Too Sexy, giver den gas på ægte 90’er manér.

”Med de fire navne som i går blev afsløret og med Right Said Fred tror og håber jeg på at vi i år formår at slå alle rekorder, når jagten i morgen går ind på de billigste billetter til årets 90’er fest” afslører Riffi Haddaoui.

Salget af Early Bird billetterne til årets 90’er fest i Aalborg starter i morgen kl 12.

Læs mere om Vi Elsker 90’erne på deres Facebook.