Vildere end nogensinde: Kom til verdenspremiere på La Soirée i næste uge

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Rafael Zajac
Foto: Rafael Zajac

For femte år i træk kan vi kan se frem til La Soirée her i Aalborg.

De har sat helt nye standarder for moderne cabarat og cirkus for voksne, og i år skulle det eftersigende være vildere og større end nogensinde før.

Igen i år har Aalborg æren af at være værter for verdenspremieren på årets show, og Aalborg er den eneste by i Europa, hvor det prisbelønnede show kommer forbi.

Det er fra onsdag den 14. august og frem til 24. august, at vi kan se frem til storslåede shows aften efter aften i det ikoniske Spejltelt, som står placeret uden for Nordkraft.

Kåret til Verdens Bedste Show

Australske La Soiree og showets producer og instruktør Brett Haylock vandt i 2015 prisen som Verdens Bedste Show.

Han lover igen i år at sammensætte et stjernehold af de allerbedste nye artister, komikere og sangere fra hele verden, til at stå klar på den lille runde cabaret scene midt i det smukke og stemningsfyldte spejltelt.

MigogAalborg har anmeldt showet de seneste tre år, og både i 2016, 2017 og 2018 var vi blæst bagover af det spektakulære show.

Vanen tro kender vi først det nye shows fulde program et par dage før verdenspremieren.

Men allerede nu ligger det fast, at programmet rummer en lang række helt nye fantastiske internationale topnavne direkte fra bl.a. Australien, Canada, USA og Rusland.

Internationale topnavne er klar

For første gang i Danmark flyver DAREDEVIL CHICKEN CLUB direkte ind fra Las Vegas, og de leverer rå, slapstic comedy.

“Skråen oplevede dem ved et show sidste år i London, og siden har de stået allerøverst på vores ønskeseddel.

Deres ægteskabelige unoder med bl.a. jonglering af bananstumper gav i bogstavelig forstand mavekrampe af grin – det er sjovt, det er vanvittigt og det er ikke for børn,” fortæller Jørgen Nissen, daglig leder for Skråen.

Sidste års hovednavn i Zirkus Nemo, canadiske CABARET DECADANCE, har også stået øverst på Skråens ønskeseddel med deres helt unikke, frække og vildt sjove dukkeshow, hvor dukkeførerne er lige så iøjnefaldende og forførende som de fantastiske menneskestore dukker.

Russisk/tyske JEWELS GOOD leverer en livlig blanding af usædvanlige stunts som slugning af et stort sværd, komedie, magi og en dejlig karismatisk personlighed.

Du kan glæde dig til en frisk tilgang til performancekunst af “dronningen af ​​uventede præsentationer”.

Du taber kæben undervejs

Amerikanske WILL UNDERWOOD kombinerer skødesløs lethed med kontrolleret kaos når han sidder højt over det hele.

Han ophæver tyngdekraften når han falder, klatrer og drejer på en enkelt lodret stang.

Australske BEN LEWIS får med  utrolig styrke og smidighed alle, ikke mindst det kvindelige publikum, til at tabe underkæben med  hans flirtende erotiske opvisning i luftbånd højt over publikum.

Australske CARLA LIPPIS  er en strålende sanger og entertainer, og sammen med guitaristen Geoff Crowther byder hun på rå late night rock’n’roll som et møde mellem Iggy Pop og Nancy Sinatra.

Hvad: La Soirée
Hvor: Spejlteltet, Nordkraft
Hvornår: 14. – 24. august kl. 20.00

Du finder billetinfo lige her.

Ude i god tid: Billigblomst har åbnet en kæmpe juleudstilling

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Om 124 dage er det juleaften,
der er længe, længe til …

Hva’ skal vi dog finde på?
Vi ku’ ta’ i Billigblomst!

Ja, det kan ikke vare længe, før supermarkederne sætter chokoladejulekalendere, pebernødder og plastikgrannet frem på hylderne – men i år er der alligevel en butik, der er kommet dem i forkøbet.

Billigblomst i City Syd har allerede nu taget den helt store kasse med julepynt ned fra loftet. Faktisk har de været i gang siden slut juli: til både stor begejstring og en snert af skepsis fra visse kunder.

Og der er altså ikke bare tale om et par uskyldige julekugler eller lidt dekorations-ler. Tværtimod.

Fyldt til randen med julepynt

Billigblomst har valgt nærmest at proppe hele den ene hal til randen med alt fra juletræer, julemænd, nøddeknækkere, flamingoforme, kagedåser til rensdyr i keramik.

Fethi Polat, der er medejer af Billigblomst, er slet ikke i tvivl om, at sæsonen er skudt i gang lige præcis til tiden.

“Faktisk er vores salg af julepynt på sit højeste i september og oktober. Når vi så rammer december, står det ironisk nok næsten stille,” fortæller han.

Men hvorfor så alligevel sætte frem flere måneder før folk begynder at købe? Det er der et ret praktisk svar på.

“Vi indkøber så store mængder ind, at det ville være helt umuligt for os at nå at pakke det ud og have så kort tid at sælge det i.

I stedet vil vi gerne bruge en masse ressourcer på at få det stillet pænt op, så vores kunder allerede nu kan købe årets julepynt,” siger Fethi Polat.

Kun positiv feedback indtil videre

Den tidlige julestemning deler som altid vandene blandt folk. Nogle af os kan ikke udstå synet – imens det for andre er en længe ventet kulmination på ulideligt mange måneders venten.

Indtil videre har Fethi dog kun oplevet positiv feedback på julelandskabet.

“Vi får rigtig mange reaktioner på det,” siger Fethi med et grin.

“De fleste elsker det og er vilde med at komme i lidt julestemning. Andre synes, det er lige tidligt nok – men det er altid sagt med et smil på læben, og folk er så søde,”

Der er selvfølgelig heller ingen i Billigblomst, der har tænkt sig at proppe julekugler ned i halsen på kunderne. Det klarer de faktisk helt selv og ganske frivilligt.

Krybbespillet har været en bestseller i Billigblomst. I dag, fredag, havde Fethi kun et enkelt tilbage.

“Vi sælger rigtig meget … Man tror det, måske ikke, men mange både private og virksomheder køber deres julepynt så tidligt på året, og derfor er de glade for, at vi allerede nu har et stort udvalg,” forklarer Fethi.

Så hvem ved – måske varer julen også lige til påske i Billigblomst? I hvert fald kan du allerede nu få stillet dine juleabstinenser og sikre et pyntet hjem, der ville gøre selv Gertrud Sand misundelig.

DGI Huset holder stort åbent hus: Prøv en gratis træning

Skrevet af: Michael Qureshi
PR-foto
PR-foto

DGI Huset i Nordkraft har skabt nogle rammer, som er helt unikke.

Her kan man træne under nogle gode forhold med nogle af Aalborgs allerbedste instruktører.

Blandt andet arbejder Aalborgs egen jernkvinde ultraløberen Stine Rex her, og skaber en fed stemning, når hun træner hold.

Lørdag d. 24. august åbner DGI Huset i Nordkraft dørene op, og byder alle interesserede inden for. Her kan man helt gratis prøve forskellige hold og mærke stemningen og opleve rammerne.

Stærkt sammenhold og god stemning

Om man er til cirkeltræning, yoga, Pilates, Zumba og en masse mere så byder DGI Huset på det hele. Der er også hold for børn, som også er gratis at deltage i lørdag.

Så hvis du er nysgerrig på at træne et sted, hvor man bliver udviklet og har et stærkt sammenhold, så bør man kigge forbi til Åbent Hus.

Der er desuden også Åbent Hus for børnene, hvor der også er særlige hold til de yngre. I løbet af formiddagen og lørdag eftermiddag kan aldre som 6-9 år, 4-6 år samt ældre og yngre børn være med og opleve børne-fitness som er sjovt og skønt at være en del af.

“Vi havde Åbent Hus i sidste weekend, og her kom der rigtig mange forbi og fik oplevet det vi har at byde på. Mange har måske hørt om, hvad vi kan tilbyde, men når man først har været her og fornemmet stemningen, så kommer de fleste igen. Vi håber også at se mange igen lørdag,” siger Stine Rex.

DGI Huset har også et tilbud, hvis man køber et hold klippekort til deres Åbent Hus. Hvis man køber et klippekort med 10 klip, så får man 3 klip gratis.

Du kan se hele holdplanen for lørdag d. 24. august her

Du kan tilmelde dig Åbent Hus her

Gigantisk kø: POWER åbnede i Aalborg med et brag

Skrevet af: Michael Qureshi

Fredag morgen klokken 7.00 åbnede Elektronik- og hvidevarekæden POWER med et brag i City Syd.

Tusinder af aalborgensere har allerede fra morgenstunden stået i kø, og i aftes var der propfyldt i teltet med overnattende kunder.

To timer efter åbningen var køen stadig gigantisk, men der var højt humør blandt de fremmødte, der fik serveret kaffe og rundstykker.

Mange kom også glade ud fra butikken med store fladskærme og computere og andet elektronik.

Udover en masse vilde kø-tilbud på bl.a. prisvindende SONY høretelefoner, Macbook Air 2019 og 65″ Samsung TV bliver det også en dag fyldt med fede events og konkurrencer.

“Det er en stor festdag,” siger Jesper Boysen, kædens adm. direktør.

Kan prøve Virtual Reality

For dem der tager turen derud, kan man også fordrive ventetiden med at prøve virtual reality, hvor aalborgensiske VRgame opstiller deres maskiner udenfor butikken – helt gratis selvfølgelig.

Senere på dagen serveres der også grillpølser og gratis is fra en is-bil i løbet af dagen.

120 medarbejdere, både fra den nye Aalborg butik samt hovedkontoret i København, står klar i den 2.500 kvadratmeter store butik om fredagen, og der åbnes 24 kasser til hurtig ekspedering.

Se alle POWERs åbningstilbud her.

Hvad: POWER butik åbningsdag
Hvor: Løven 25A, 9200 Aalborg SV
Hvornår: 23. august, 07.00-22.00