ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vilde med Nibe-festival: Rekordsalg på tidlige billetter til 2017

Af Michael Qureshi
Blogger-team på Nibe Festival
Foto: Kenneth Brandborg
Blogger-team på Nibe Festival Foto: Kenneth Brandborg

Nibe Festival har vind i sejlene.

Årets Festival slog rekord i omsætning tæt på 29 mio. kr., hvilket var tre mio. kr. bedre end den tidligere rekord.

Og nu er der allerede fuld knald på billetsalget til næste års Nibe Festival.

Med konceptet ‘24 FEDE timer’ slår den nordjyske musikfestival sin tidligere billetsalgsrekord allerede 10 måneder før festivalstart. Det oplyser Nibe Festival i en pressemeddelelse.

I den forgangne weekend har festivalen traditionen tro åbnet billetsalget med konceptet ‘24 FEDE timer’, hvor de hurtige publikummer kunne sikre sig deres Nibe Festival billet til reduceret pris.

Og de 200 kr. var der mange, der gerne ville spare; faktisk slog årets salg i de første 24 timer sidste års tal med flere hestelængder, fortæller festivalens talsmand Peter Møller Madsen:

“Sidste år slog vi alle rekorder under ‘24 FEDE timer’. I år går vi så tæt på 40% over sidste års salg. Det er svært ikke at blive begejstret,” siger Peter Møller Madsen.

Vanen tro har de trofasteste af festivalgængerne haft mulighed for at købe samme plads på LuxCamp Nordjyske, som de havde under sidste festival. Det efterlod kun ganske få billetter tilbage i salg, som blev udsolgt på få minutter. –

“Når LuxCampen solgte ud på få minutter, så er vi nødt til at forholde os til det. Det er jo vores udfordring og opgave, at forsøge at dække gæsternes behov. Ventelisten til LuxCampen er allerede meget lang, og det må vi jo agere ud fra,” fortæller Peter Møller Madsen.

Han minder samtidig på, at de lidt mere luksus-vante festivalgæster stadig har mulighed for at sikre sig en billet til festivalens eksklusive Camp New, når billetsalget hertil starter i december.

Ved 2016-udgaven af Nibe Festival måtte arrangørerne allerede melde udsolgt 1. marts, og med det flotte rekordresultat på salget under de ‘24 FEDE timer’ er tæt på 30% af alle partout-billetterne til Nibe Festival 2017 allerede solgt.

Del artikel

Andre læser også