Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vilde med Bornholm-ruten: Afgange fra Aalborg udvides til efterårsferien

Af Michael Qureshi

15. juni åbnede DAT en helt ny rute fra Aalborg Lufthavn til solskinsøen Bornholm.

Det har været så bragende en succes, at man nu har valgt at forlænge perioden med flyvninger til Bornholm.

Oprindeligt var tanken, at det kun skulle være en sommerrute, der sluttede i september i år. Men på baggrund af den store efterspørgsel, så udvides der nu med yderligere afgange i skolernes efterårsferie i oktober.

Belægning på over 90 procent

”Vi er meget positive over den modtagelse, ruten har fået, og belægningen på over 90% er kommet bag på selv os” udtaler Jesper Rungholm, direktør i DAT, og fortsætter:

”Den store efterspørgsel på billetter har betydet, at vi i forbindelse med skolernes efterårsferie har sat seks ekstra afgange ind på datoerne d. 15., 19. og 22. oktober.”

Glæde i Aalborg Lufthavn

I Aalborg Lufthavn er man også begejstret, for den succes ruten har haft.

“Vi er rigtig glade for den fantastiske succes, som Danish Air Transport har haft med den nye indenrigsrute fra Aalborg til Bornholm. Jeg er sikker på, at selskabets hurtige beslutning om også at flyve på ruten i efterårsferien vil glæde mange nordjyder og bornholmere.” udtaler Aalborg Lufthavns direktør, Søren Svendsen.

Billetterne på de seks ekstra afgange i uge 41/42, er allerede sat til salg på DAT’s hjemmeside, og efter sæsonen vil DAT tage stilling til, hvornår ruten genoptages i 2018