Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skal du flytte?: Se vilde lejeboliger i Aarhus med fri fitness og biograf

Af Freja Dumont

Har du fået job i Aarhus? Skal du i gang med at studere? Pendler du ofte til Aarhus med overnatning? Eller har du brug for en midlertidig bolig? 

Så er UNITY Aarhus stedet for dig. Vi har besøgt den store hvide bygning ved det gamle vandtårn i Aarhus Nord, og vi var mildest talt imponerede. 

Både over det store fokus på kvalitet, bæredygtighed og funktionalitet samt de mange fællesarealer, som gør, at man kan mødes på kryds og tværs og være del af et fællesskab. 

For ikke at nævne byens bedste udsigt over hele Aarhus og omegn fra den øverste tagterrasse hele 170 meter over havets overflade. 

Lejlighederne ligger i cykelafstand til midtbyen og har en fortryllende udsigt over by, skov og hav – og de første er netop frigivet, og er indflytningklar den 1. august 2023. 

Skal du flytte?: Se vilde lejeboliger i Aarhus med fri fitness og biograf

Alt i én bygning 

Hos UNITY får du en fuldt møbleret lejebolig med designermøbler, egen altan, direkte adgang til alle bygningens indendørs og udendørs træningsfaciliteter, café og loungeområder samt 7 store tagterrasser med udsigt over Mols Bjerge og Aarhus centrum.

Dertil kan du tilkøbe et medlemskab til stedets co-working område, saunaer, depotrum og P-kælder til både cykler og biler og med egenbetaling kan du få plads på stedets yoga og mindfulnesshold.

Du bor altså privat og får samtidig adgang til fællesskab med mennesker fra nær og fjern lige uden for din dør. Win win!

Design og funktionalitet forenes smukt

UNITY Aarhus indeholder 652 lejligheder i tre lejlighedsstørrelser fra 29 – 93 m2 og med priser helt fra 5.500 kr. om måneden. 

Åbent hus 

Kom selv ind og og se UNITYS seks prøveboliger med 1, 2 og 3 værelser og få en rundtur i de mange fællesområder. 

Udlejningen er allerede godt i gang, men du kan stadig nå at udvælge din UNITY bolig.

  • Tirsdag og torsdag kl. 16.00 – 17.00
  • Søndag kl. 15.00 – 16.00
  • Gøteborg Allé 6, 8200 Aarhus N

Hvis tidspunkterne ikke passer ind i din kalender, er du altid velkommen til at aftale et tidspunkt med én af mæglerne her.

Alle lejligheder er fuldt møblerede og indrettet i samarbejde med det britiske design studio Tom Dixon, som er verdenskendte for deres banebrydende designfilosofi, fremragende håndværk og nyfortolkning af industrielt design, minimalistisk æstetik og unikke materialevalg.

Tom Dixon har haft bæredygtighed, delbarhed, genanvendelighed og multifunktionalitet for øje, da han skabte møblementet til UNITY. 

Noget af det smarte ved UNITY er, at når du flytter fra din lejlighed, cirkulerer dine møbler videre til den nye beboer, og passer du godt på din lejlighed, kan du hjælpe med at stedet kan genanvende deres møbler og skabe glæde i mange menneskers liv.

Hele tankegangen omkring UNITY er generelt baseret på klimavenlige løsninger, og eftersom bygningen er helt ny og optimeret energimæssigt, betaler du heller ikke ret meget i varme.

Dertil får du gratis wifi i 6 måneder, hvorefter det kun koster 100 kr. om måneden. Og så kan du oven i købet også søge boligstøtte.

Genialt til studerende 

Der er mange tanker om studielivet og en masse bolde i luften, når man skal begynde at studere. 

Måske skal du flytte hjemmefra og måske endda flytte væk fra venner og familie? 

Måske er du allerede er i gang med dit studie og ønsker at bo tættere på Universitetsparken og benytte de mange ekstra faciliteter, UNITY stiller til rådighed?

Uanset hvad, er UNITY den perfekte måde at komme godt i gang med livet i Aarhus, så du kan koncentrere dig om dit studie samtidig med, at der er rigtig gode muligheder for at møde nye venner. 

Studiegaranti 

UNITY tilbyder studiegaranti, så du trygt kan reservere din lejlighed, allerede før du får besked om optag på dit studie. 

Hvis det uheldige skulle ske, at du ikke kommer ind på drømmestudiet, annulleres lejekontrakten kvit og frit ved fremvisning af afslaget på studieplads.

Det er nemlig nemt at sætte sig i loungeområdet, møde en ven i caféen eller tænde op for grillen på en af de 7 tagterrasser og invitere dine nye studiekammerater til hygge. 

Har du brug for et læsefællesskab, kan du leje dig ind i stedets co-workspace, uWork, hvor du møder andre studerende fra flere studieretninger. 

Her finder du også erhvervsfolk og kan begynde at bygge dit netværk op, og til forskel for et kollegium møder du her mange forskellige nye mennesker, som byder ind med perspektiver fra mange positioner i livet, og giver dig en bredere horisont og et mere helstøbt verdensbillede. 

Skal du flytte?: Se vilde lejeboliger i Aarhus med fri fitness og biograf

Du kan også flytte sammen med alle dine venner og slippe for bøvlet ved at bo sammen ved at vælge lejligheder ved siden af hinanden i stedets boligvælger.

På den måde er det slut med din roomies lange hår i vasken, sure sokker, foundation på håndklæderne og cornflakes i køkkenvasken – genialt! 

Alt i alt er kombinationen af egen bolig og en lang række fællesarealer i rammer skabt til fællesskaber en gave for især de unge studerende, hvis du spørger os! 

Læs mere om UNITY Aarhus her. 

Del artikel

Andre læser også