Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vild mulighed: Prøv en rigtig F-35 flysimulator i Aalborg Storcenter

Af Emil Kjær Jørgensen

Har du altid drømt om at flyve et rigtigt jagerfly? Tage plads i cockpittet og bare flyve derudad?

Så har du nu chancen for at prøve en rigtig F35 flysimulator magen til den piloterne træner i.

Flyvestation Aalborg tilbyder nu i samarbejde med Aalborg Storcenter at få instruktion i at flyve en F-35, og at prøve en rigtig F-35 flysimulator.

Sådan får du chancen

For at få chancen skal du deltage i en konkurrence i Aalborg Storcenters app, og så er du med i lodtrækningen om en tur i flysimulatoren torsdag og fredag d. 29 og 30. maj og d. 6. og 7. juni alle dage mellem kl. 10 og 17.

Drømmer du om at blive pilot eller flymekaniker, kan du på de samme dage møde personale fra Flyvevåbnet og Forsvaret og høre om hvad muligheder du har for at opfyldt din drøm.

Vild mulighed: Prøv en rigtig F-35 flysimulator i Aalborg Storcenter

I Aalborg Storcenter har du helt indtil d. 9. juni mulighed for at opleve både det nye F-35 jagerfly og det gamle F-16 jagerfly helt tæt på.

Begge fly bliver nemlig udstillet i centret, og du kan også få en kæmpe oplevelse når du tager plads i cockpittet lukker øjnene og forestiller dig at give den max gas.

Der er også spændende konkurrencer om at blive pilot for en dag eller at prøve en flyvetur i et kæmpe stort Hercules Fragtfly sammen med en wingman på spil i Aalborg Storcenters App – du kan downloade appen og deltage her.

Du kan opleve F35 og F16 flyet indtil d. 9. juni i Aalborg Storcenter.

Du deltager i konkurrencen om en plads i F35 flysimulatoren i Aalborg Storcenter app. Appen kan downloades i App Store og Google Play.

Del artikel

Andre læser også