Vild konkurrence hos Burger Shack: Vind et livs forbrug af burgere

Skrevet af: Michael Qureshi

Er du vild med burgere? Hvad siger du så til at få en gratis burger hver eneste uge, året rundt i HELE dit liv?

Burger Shack i Østerågade har netop lanceret en af de vildeste konkurrencer vi på MigogAalborg-redaktionen længe har set.

Den fremadstormende burgerkæde er nemlig klar med en VM-konkurrence, hvor hovedpræmien er et livs forbrug af burgere. Du læste rigtigt. Gratis burgers. Resten af livet.

Burger Shack blev i marts kåret til Byens Bedste Burger til AALBORG AWARDS,
så kvaliteten er helt i top.

Gode chancer hvis du har forstand på VM fodbold

Hvis du har forstand på VM-fodbold, så kan det blive en aalborgenser, der løber med den vilde hovedpræmie.

“Vi er fem forskellige nationaliteter på vores hovedkontor, og vi har, for at sige det mildt, fået VM-feber og konkurrerer selvfølgelig internt, om hvem der er bedst til at kalde udfaldet af dette års verdensmesterskab i fodbold.

Derfor har vi lavet en liga på VM-Manager på holdet.dk, og for at gøre det endnu mere interessant, tænkte vi at vi ville invitere alle burgerglade fodboldfans til at være med. Og så skal den ultimative præmie selvfølgelig til,” siger Mathias Nyhuus, kommunikationsansvarlig hos The Burger Shack.

Reglerne er simple: opret dig på holdet.dk og tilmeld dig The Burger Shack’s liga (du finder linket i bunden af artiklen). Den person med flest point, når VM slutter, vinder det gyldne kort med et livs forbrug af burgers (52 burgers om året, resten af livet.).

Burger Shack ligger i byer som Aarhus, Aalborg, Herning og Randers, så du er selvfølgelig blandt hård modstand. Men hovedpræmien er i hvert fald værd at kæmpe for.

Link: https://www.holdet.dk/da/vm-2018-fodbold-manager/leaderboards/the_burger_shack_league

Kodeord: burger