ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vild anmeldelse i Berlingske: Ruths Hotel får topkarakter

Af Michael Qureshi

Restauranten Ruths Gourmet er et af Nordjyllands bedste bud på en kommende Michelin-stjerne.

Bor man i Aalborg så har man enten allerede været forbi på Ruths, ellers så drømmer man om det i hvert fald. Vi har længe vidst, at det er den lille times kørsel fra 9000 op til Skagen værd at kigge forbi Ruths Hotel. Men nu er hele landet blevet gjort opmærksom på det.

Berlingske havde deres skarpe og ofte meget kritiske anmelder Søren Frank et smut i Nordjylland i sidste uge, hvor han testede Ruths Gourmet. Resultatet kunne man læse i lørdagens udgave af avisen, og der er grund til at juble for direktør Peter Christian Jensen.

Under overskriften “Skræmmende skarp kost hos Ruths” giver anmelder Søren Frank fuldt hus med seks ud af seks mulige stjerner.

Der har ellers været en betydningsfuld udskiftning på køkkensiden, da man i januar 2015 skiltes med topkokken Thorsten Schmidt, og så rykkede man Dennis Juhl op som køkkenchef.

Det har bestemt ikke gjort Ruths mindre attraktiv, og det anerkender Berlingske-anmelderen også.

“Så fulgte den bedste kaviarservering, jeg har fået siden, jeg var på Noma i maj: Fem kugler nye kartofler var serveret med en ragout af smør og østers, drysset generøst med italiensk belugakaviar og omkredset af lidt hampeolie for give friskhed og kant,” skriver Søren Frank blandt andet.

“Samlet set taler vi således om en sjældent velopbygget og -proportioneret menu med stærkt lokalpræg,” lyder konklusionen.

På Facebook stråler direktør for Ruths Hotel Peter Christian Jensen forståeligt nok over anmeldelsen.

“Ubeskrivelig glad og stolt på mine medarbejdere, Ruths Hotel og egne vegne. I årets mest hektiske uge 29 at få madanmelder besøg og modtage 6 stjerner ud af 6 mulige med overskriften ‘skræmmende skarp kost på Ruths’ er så stort og ubeskriveligt. Tak kære medarbejdere for jeres enorme indsats samt engagement og tak til Søren Frank/Berlingske der bemærkerDennis Juhl Jensen madstil og detaljerne heri.”

 

Vi glæder os selvfølgelig til, at Berlingske kigger forbi Aalborg til en anmeldelse af de mange fantastiske eksisterende og ikke mindst nye top-spisesteder i byen.

Læs hele Berlingske-anmeldelsen her

Ruths Gourmet var selvfølgelig med på denne liste. Fik du læst den?

Udforsk Nordjylland: Her er de 20 bedste restauranter uden for Aalborg

Villa Vest i Lønstrup er blandt de bedste spisesteder i Nordjylland Foto: villavest.dk
Villa Vest i Lønstrup er blandt de bedste spisesteder i Nordjylland
Foto: villavest.dk

Del artikel

Andre læser også