Vild aften i vente: Her er Aalborgs bedste nytårsfester

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Om ganske få dage rammer vi årets sidste fest, og uanset om du anser nytåret for at være årets vildeste fest i byens gader eller måske bare helst vil tælle ned hjemme fra sofaen, så har vi gjort forarbejdet og præsenterer dig hermed for årets største nytårsfester.

Har du ikke booket nytårsmenuer endnu – så er det sidste chance – du får overblikket over byens bedste her

Nytårsfest på Helmuth

Helmuth er og bliver et af byens helt store in-steder, når det kommer til at feste til den lyse morgen.

For ganske kort tid siden fik Helmuth nye ejere, og det skal selvfølgelig fejres med et brag af en nytårsfest.

Som et af de få steder i byen holder Helmuth åbent til (udsolgt) spisning før midnat, men fra klokken 23.30 er det muligt at støde sig til festen.

Herefter serveres der lækre drinks til lyden af DJ Jacob Bak – helt ind i det nye år.

Læs mere om nytårsfesten på Helmuth her.

Foto: Helmuth Bar & Kitchen

Og sidder du i stedet derhjemme med ønsket om at imponere dine gæster med cocktails ala Helmuth, så er det endda muligt at få 1 liter af din favorit med som Take Away til den store aften.

Læs mere her.

Nytårsfest på Benediktes

Benediktes er kendt og elsket for sin høje kvalitet og en helt speciel service, som ikke findes lignende andre steder i Jomfru Ane Gade.

Her er der både plads til store armbevægelser på dansegulvet, lækre cocktails og uforglemmelig fester i særklasse. Derfor er der selvfølgelig også åbent nytårsaften.

Dj Anders Hahn Dinesen vil sørge for at spille dig godt ind i det nye år, og der er både kransekage og nytårshatte på menuen!

Læs mere om nytårsfesten på Benediktes her.

Nytårsfest på LALA

I august måned slog endnu en ny natklub dørene op – og man må sige, at de i den grad har fået sat sit præg på Gaden.

LALA danner hver weekend rammerne for den helt store fest, og nytåret bliver selvfølgelig inden undtagelse.

I ægte Gatsby-stil inviterer LALA til en eksplosion af en eksklusiv og glamourøs gallafest med en lovning på “den bedste sprut og frække burlesque-dansere”.

Festen starter klokken 22 og varer til den lyse morgen.

Læs mere om nytårsfesten på LALA her.

Nytårsfest på Hornsleth Bar

Skal din aften være mere provokerende end glamourøs, så må din destination hedde Hornsleth Bar.

I november indtog provokunstneren Kristian Hornsleth Aalborgs mest berygtede gade med ønsket om at “erobre hele landet”.

Siden da er der hverken blevet sparet på stærke dråber eller vilde fester – og i følge dem selv kan man til nytåret også forvente “champagne i stride strømme, langbenede skønheder og sprøde toner at vride underlivet til.”

Læs mere om nytårsfesten hos Hornsleth her.

Nytårsfest på High Voltage

Et andet sted i byen kan du få lov at drikke champagne og spise kransekage i takt med dit hoveds headbanging, når klokken nærmer sig midnat.

På High Voldtage bliver der hverken sparet på pynten eller den intense feststemning, så trænger du til at feste igennem på bedste rockmanér, så er denne bar nok ikke et dårligt bud.

Læs mere om nytårsfesten på High Voltage her.

Nytårsfest på Guldhornene

Skal dette års sidste timer – og næste års første – i stedet stå på masser af dans, fest og hygge, så inviterer Guldhornene indenfor til netop dette.

Der vil blive serveret gratis bobler klokken 24, og herefter er der flere forskellige bordpakker at vælge i mellem såsom Bobler og Bajere, Gyldne Dråber og All in så du er garanteret en (u)forglemmelig nat!

Læs om nytårsfesten på Guldhornene her.

Nytårsfest på Stygge

Traditionen tro inviterer Stygge igen i år til et brag af en nytårsfest!

Foto: Radostin Kuzmanov/Stygge Facebook

Som altid går Stygge gerne den ekstra mil for en uforglemmelig aften, og derfor byder aftenens bordpakker også både på Belvedere Night Saber, Stygge Rosé og en hel del Redbull – alt hvad du skal bruge til en styg aften i byen!

Læs mere om nytårsfesten på Stygge her.

Nytårsfest på Zwei Grosse

Havde du egentlig en kold drøm om at opleve nytåret fra en hvid skibakke i Østrig?

En hvid skibakke kan de nok ikke klare, men den unikke afterski-stemning bliver intet problem hos Zwei Grosse Bier Bar.

Deres voldsomt store astronaut-drink er god hele året rundt, men vil uden tvivl også være prikken over i’et når bomberørene springer om ørene på dig på årets store festdag!

Læs mere om nytårsfesten på Zwei Grosse her.

Nytårsfest på Fabrikken

Også på Fabrikken ønsker man at takke sine gæster for et godt og festligt 2017.

Dette gøres fra klokken 22, hvor du kan danse og skråle med på de bedste sing-a-longs imens du springer på hovedet i henholdsvis Mesterpakken, Svendepakken og Lærlingepakken.

Såeh … Hvor ambitiøs har du lyst til at være nytårsaften?

Læs mere om nytårsfesten på Fabrikken her.

Nytårsfest på LA Bar

I følge LA Bar har 2017 været et år i guldets tegn, og derfor står årets sidste aften selvfølgelig også på guldglimmer, guld konfettirør, guldparykker og rød løber.

Med 364 åbningsdage er nytåret selvfølgelig ingen undtagelse, og der loves både kys og dansevillige bartendere på denne særlige aften – så måske er LA Bar slet ikke et dårligt bud på årets sidste og første (måske største?) fest.

Læs mere om nytårsfesten på LA Bar her.

Nytårsfest på Heidis Bier Bar

Har du lyst til en helaftensfest, så er Heidis Bier Bar stedet, hvor det sker.

Her serveres en tre-retters-nytårsmenu, og der er bestemt ingen problemer med alt for små champagneglas!

Heidis i Aalborg
Foto: Heidi’s Bier Bar Aalborg – Facebook

I stedet kan du se frem til én times fri fadøl og exceptionelle priser på bordpakker, imens du skråler med på uimodståelige slager-hits!

Læs mere om nytårsfesten på Heidis Bier Bar her.

Nytårsfest på Andy’s

Hvis du ikke er specielt hooked på slager-musik, så kan du i stedet kigge forbi Andy’s, som jo et stedet der er notorisk kendt for altid at have lækkert live-musik.

Denne aften er heller ingen undtagelse og fra midnat kan man nyde sprøde toner fra den lille intime scene.

Andy’s har desuden fordelagtige priser på både helflasker og cocktail-kander.

Læs om nytårsfesten på Andy’s her.

Nytårsfest på Den Nordiske Ambassade

Den Nordiske Ambassade er endnu et nyt diskotek på listen i 2017 og siden åbningen har den hyggelige stemning og det spændende snapsekoncept imponeret aalborgenserne.

Nytårsaften kan du springe ind i det nye år med vikinger, elverpiger og hele norden samlet omkring dig imens du nyder smagen af Odins Morgenkaffe. Mums!

Læs mere om nytårsfesten på Den Nordiske Ambassade her.

Nytårsfest på Viggo’s Værtshus

Nytåret er ofte også lig med målet om et nyt og forbedret jeg.

Dette er også tilfældet for Viggo’s, som i det nye år garanterer bordtennis, bodega cocktails, disko og ingen mormorplatter!

Nytårsaften bliver derfor muligheden for at gå all in, og det kan uden tvivl være en fordel at få terpet sine bedste danse-moves og kridte danseskoene.

Læs mere om nytårsfesten på Viggo’s her.

Henrik Ørsnes hylder kærligheden: Flot tilbud på vielsesringe hele januar

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Lige om hjørnet venter foråret, som er årstiden for kærlighed og forelskelse, og hvor amorinerne flyver om ørene på os.

Måske har du allerede fundet dit livs kærlighed … Måske har én af jer endda været nede på knæ … Måske er det et spørgsmål om måneder, før I skal sige ja til at dele livet med hinanden.

I så fald, er den nuværende kolde årstid bestemt ingen hindring for at forberede årets store kærlighedsfest.

I Aalborgs ældste smykkehandel, Henrik Ørsnes, der i dag drives af sønnerne Bo og Lars Ørsnes vil man nemlig hellere end gerne hjælpe med at gøre kærligheden komplet – hvilket ofte kan klares med noget rundt og smukt, der (måske) også glimter.

Derfor kan I i hele januar måned spare 20 % på netop forlovelses- og vielsesringe, og som en ekstra gave får I en flaske Moët & Chardon champagne med i købet, til at fejre jeres kærlighed med.

En evig kærlighedsinvestering

Når I vælger jeres ringe, så vælger I ikke kun et smykke, der skal forskønne den store dag. Derimod skal ringene holde ligeså lang tid, som selve kærligheden.

Det er altså en investering, og derfor noget, der for de fleste skal overvejes nøje.

“Vielsesringe er det evige symbol på kærlighed og den dag, man sagde ja til hinanden,” forklarer Bo Ørsnes og fortsætter:

“Der er derfor mange overvejelser, der skal gøres: Skal de være i guld eller sølv? Skal der være diamanter i? Skal de håndgraveres?

Vi er meget åbne overfor ønsker og idéer, så ved os skal man ikke være bange for at drømme stort.”

Traditioner der følger med tiden 

Henrik Ørsnes har været et kendt navn i bybilledet i over 40 år, og i dag er det sønnerne, der står bag det velrenommerede navn.

I Aalborg har Henrik Ørsnes afdelinger i hhv. Aalborg Storcenter samt på Boulevarden.

Gennem årene er det lykkes Henrik Ørsnes at følge med tidens trends inden for både ure og smykker, men samtidigt bibeholde de stolte traditioner, der gør det eksklusive køb til noget helt unikt.

I dag er miljøet og butiksindretningen opbygget åbent og inspirerende, hvor kunderne i deres eget tempo kan gå drømmende på opdagelse i en himmel af guld, sølv og funklende ædelstene.

Derudover har Henrik Ørsnes også bevæget sig ind på de digitale platforme, hvor blandt andet sociale medier og en online webshop er medvirkende til, at smykkeshoppingen er inden for rækkevidde hele døgnet rundt.

“Vores mange forretninger rummer hver især forskellige produkter, så nogle af vores kunder efterspurgte muligheden for at kunne finde alle vores brands og private labels samlet på ét sted,” forklarer Bo Ørsnes.

Henrik Ørsnes på Boulevarden.
Henrik Ørsnes i Grøn Gade i Aalborg Storcenter.
Henrik Ørsnes i Ny Gade i Aalborg Storcenter

Alle skal have en god oplevelse

Men modsat den tendens, vi ser med at de fysiske butikker, i stigende grad lukker ned og i stedet erstattes af en udelukkende digitaliseret forretning, så bliver dette ikke aktuelt for Henrik Ørsnes.

“Selvfølgelig skal vi være moderne for at fremtidssikre os selv, men vi ved også, at en stor del af vores kundeklientel stadig har et behov for at have smykkerne mellem hænderne og få den personlige rådgivning, de har brug for.

Derfor er vores fokus på vores fysiske butikker mindst ligeså vigtig for os. Alle kunder skal have en god oplevelse.” slutter Bo Ørsnes.

Find den Henrik Ørsnes butik der ligger tættest på dig her.

Lopper, opera og musikfestival: Her er din weekend i Aalborg

Skrevet af: Simone Vestergaard
Foto: Stine Kjølby Christensen
Foto: Stine Kjølby Christensen

Weekenden byder på en god blanding af både opera, stand up, musikfestival og familieværksted.

Derudover afholdes Nordjyllands største kræmmer- og loppemarked for ottende år i træk.

Traditionen tro sker det i Gigantium, og det er både lørdag og søndag fra klokken 10-16.

Men denne gang har arrangementet overgået sig selv.

Markedet er nemlig udvidet med 100 stande, og dermed kommer man op på hele 300 stande, som tilbyder unikke antikviteter, flotte loppefund, lækkert genbrug og en masse kræmmervarer.

Du kan læse mere om loppemarkedet her.

En musikfestival med mange år på bagen

Nordens største musikfestival for de unge finder sted lørdag og søndag i Nordkraft.

Omkring 180 bands fra ungdomsklubber, fritidsklubber og ungdomsskoler i hele Norden spiller på de i alt seks scener, som er placeret rundt omkring i Nordkraft.

Her kan man opleve alt fra hip hop til metal og popmusik.

Festivalen har faktisk været afholdt i Aalborg siden 1983, og løber i år af stablen for 36. år i træk.

Du kan læse mere om festivalen her.

Musik

18/1 Ungdomsringens Musikfestival 2019, Nordkraft kl. 19 (d. 18-19. jan.)
18/1 Scorpions Tribute, på Café Frederiksberg kl. 20
18/1 Groovebox på 100Fryd kl. 21
19/1 Tuba tryllerier, urfremførelse og operakvartetter, Musikkens Hus kl. 14

Events

18/1 Vinsmagning på en anderledes måde med tre retter lækker mad, hos Vin & Vin kl. 18.45
18/1 La Bohéme, AKKC kl. 20
19/1 Anden Bringer Ud, AKKC kl. 19 og kl. 21.30 (UDSOLGT)
19/1 Loppemarked i Gigantium kl. 10 (19.-20. jan.)
19/1 TeeShoppen åbner butik i Danmarksgade kl. 10
19/1 Kunsten for begyndere, på Kunsten kl. 11
20/1 Søndagstur på Kunsten kl. 14
20/1 Aalborg Vikings – Viby IF, kl. 15
20/1 Sunday Movie: The Heart is Deceitful above all things, på 1000Fryd kl. 20

Opsætninger

19/1 Format 4: ”Me Too, Nora!”, på Aalborg Teater kl. 19.30
19/1 ATT Dialog: Grænseløshed, på Aalborg Teater kl. 10.30
19/1 Hvordan Slipper Vi Af Med De Andre, Det Hem’lige Teater kl. 19.30

For børnefamilierne

18/1 Familieaften i Svømmeland Nørresundby kl. 17
19/1 Kom med til forpremiere på: ”Sådan træner du din drage 3”, Nordisk Film Biografer kl. 11.30
20/1 Sjov Søndagslegeland i DGI Huset Nordkraft kl. 12
20/1 Familieværksted – kreativitet for hele familien, på Kunsten kl. 11

Er du sulten?

Morgenmad, frokost eller aftensmad? Få inspiration til hvor i kan spise i Aalborg i MigogAalborgs spiseguide. I spiseguiden finder du blandt andet nøje udvalgte restauranter, caféer, take-away steder der ligger i Aalborg. Tjek det ud lige her.

Du kan hente spiseguiden ned på din telefon, så du altid har den lige ved hånden. Og den er helt gratis for dig at bruge.

Åbn din browser (Safari) -> gå ind på https://migogaalborg.dk/spiseguide/ -> Tryk på det midterste ikon i menulinjen i bunden -> Føj til hjemmeskærm

OG voilá! Så har I altid et stort overblik lige ved hånden, når der skal besluttes hvor I skal spise. 

Husk også at hente MigogAalborgs app, Eventmap, som samler alle begivenheder i Aalborg.

Download af app’en er gratis og ganske simpel:

Åbn din browser (Safari/Chrome) -> gå ind på eventmap.dk -> Følg guiden på skærmen – 10 sekunder senere har du EventMap på din telefon.

Første weekend i februar: Kæmpe fest foran Musikkens Hus for alle

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Der var også mange mennesker samlet på Musikkens Plads til hyldestkoncert for Kim Larsen
Der var også mange mennesker samlet på Musikkens Plads til hyldestkoncert for Kim Larsen

Når Musikkens Hus den 2. februar danner rammen om årets Danmarks Indsamling, bliver det med Mads Steffensen, Tine Gøtzsche og Sofie Østergaard som værter.

Aftenens overordnede mål er, traditionen tro, at samle ind til de mennesker, der har brug for det – og i år er det pigerne i verdens fattigste lande, der er i fokus.

Dagen kommer til at byde på det ene højdepunkt efter det andet, og hele Aalborg er blandt andet blevet inviteret med til en kæmpe lysparade, hvor man håber på op mod 30.000 deltagere.

Paraden starter på Nørresundby Torv og bevæger sig over Limfjordsbroen og langs havnen for at ende på Musikkens Plads med en storslået fællessang. Det kan du læse mere om her.

Folkefest på Musikkens Plads

Men lysparaden er bestemt ikke eneste højdepunkt denne dag.

Fra kl. 19 og frem til midnat vil der være fest på Musikkens Plads, foran Musikkens Hus med masser af forskellige aktiviteter, hvor der blandt andet vil være musik, dans, ild-show, børneområde, konkurrencer, mulighed for at lave din egen isskulptur samt mulighed for at købe streetfood og varme drikke.

Det skriver Musikkens Hus på Facebook.

På pladsen vil man kunne overvære, når ”Team Vild Med Dans”, ”Team Sussi & Leo” og ”Team Bedrag” dyster i Rickshaw-rally.

Man vil også kunne møde samtlige deltagere fra den seneste omgang af Bagedysten, som uddeler lækre smagsprøver, og i dagens anledning, ikke kæmper mod hinanden, men i stedet sammen skal løse én af aftenens mange underholdende udfordringer.

Burhan G, Søs Fenger og Oh Land på scenen

Danmarks største YouTube’ere: Rasmus Brohave, Kristine Sloth og Julia Sofia skal også arbejde sammen, og løse en opgave på tid.

Derudover vil man på den store udendørs tv-skærm blandt andre kunne se og opleve: Søs Fenger, Burhan G og Oh Land, når de indtager scenen i Musikkens Hus.

Lige som man vil kunne opleve callcentret samt interviews og konkurrencer med en række kendte danskere.

Flere informationer om arrangementet vil løbende blive meldt ud på Musikkens Hus Facebookside.

Hvad: Folkefest (i forbindelse med Danmarksindsamlingen)
Hvor: Musikkens Plads ved Musikkens Hus
Hvornår: Lørdag den 2. februar fra kl. 19

Omringet af smuk natur: Her kan du bygge nyt og lækkert tæt på Aalborg

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Velkommen til Høje Støvring – et område som er i rivende udvikling, og hvor mange flotte boliger skyder op fra jorden.

Hvis I drømmer om at bygge nyt, bo tæt på grønne områder, og ikke mindst i kort køreafstand fra storbyen, så bør du læse videre.

Foruden en fredet natur, så rummer dette nybygger-område en masse oldtidshistorie.

Her er to gravhøje og et lille levn af Hærvejen, men det skal man bestemt ikke lade sig skræmme af – der er nemlig mange muligheder for at bygge fede huse mellem de fredede naturarealer.

Byggegrundene udstedes i to etaper

Nybolig Støvring står for salget af byggegrundene. De bliver solgt over to etaper, hvor skilningen mellem de to etaper er mellem en af gravhøjene.

”Inden længe flytter de først nye beboere ind på etape 2 – mange af dem med helt unik panoramaudsigt over den fredede ådal.

Der bygges virkelig flotte, arkitekttegnede villaer. Da grundene er store, de fleste mellem 1100 og 1200 kvm, er der god udsigt til naturen, uanset hvilken grund man vælger,” fortæller ejendomsmægler Inge-Lene Ebdrup, der er indehaver ved Nybolig Støvring.

Første etape ligger på den side af gravhøjen, der er tættest på Støvring by.

Men man skal være hurtig, for første etape er snart udsolgt.

Anden etape ligger på den anden side af gravhøjen, og ligger længere inde i dalen med Mastrup Å- og sø i bunden.

Minder fra fortiden

Midt i området ligger minderne fra fortiden, hvor to gravhøje og et lille levn af Hærvejen har sin helt egen historie fra oldtiden.

Området er flot kuperet og skråner ned til Mastrupdalen, hvor bækken løber igennem. I bunden af Mastrupdalen er der en lille sø, hvor man blandt andet kan fiske efter ørreder.

Ved Høje Støvring bor du tæt på naturen, samtidig med, at du kun er få kilometer fra Støvring centrum.

Flere og flere søger fra Aalborg mod Støvring, og det forstår man godt. Ved en køretur gennem bymidten finder man masser af indkøbsmuligheder, flere folkeskoler, gymnasium, svømmehal, sportshaller og meget mere.

Transport til byen er heller ikke et problem, da byen har egen togstation, og tager man bilen, ligger Støvring kun et stenkast fra motorvejen mod både Århus og Aalborg.

Læs og se mere om Høje Støvring her.

Prøv Aalborgs nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.