Vil være Danmarks bedste: Nyt Döner House åbner i morgen
Er du én af dem, der slet ikke kan få nok af dönerkebab, så er der godt nyt til dig.
I morgen, den 21. oktober, slår Hakan Sari dørene op til et helt nyt spisested i Aalborg, der netop har fokus på denne populære ret.
Bag det nye “Döner House” står som nævnt Hakan Sari, en erfaren restauratør fra Brønderslev, som har haft succes med flere pizzarestauranter gennem de sidste to årtier, herunder den velkendte Sason i Brønderslev.
Med Döner House går han nye veje og introducerer autentisk dönerkebab med fokus på høj kvalitet og hjemmelavede råvarer.
“Jeg har haft stor succes med mine pizzasteder, men Aalborg er fyldt med pizzeriaer, så jeg besluttede at tage en ny retning. Döner House bliver mit bud på noget nyt og anderledes i byen,” fortæller Hakan Sari.
Hjemmelavet kebab og friskbagt brød
Döner House vil skille sig ud med en menu baseret på hjemmelavet kebab og friskbagt brød.
Ifølge Hakan Sari er det ikke den traditionelle kebab, de fleste kender til, men version lavet af det bedste oksekød, man kan opstøve.
“Det er ikke hakket oksekød, men det bedste kvalitetskød fra ko, vi bruger. Jeg stoler på min egen smag, og derfor ved jeg, at det bliver godt,” siger han overbevisende.
Udover kebabsandwiches vil Döner House også tilbyde durumruller, tilberedt på en gaspande i stedet for ovn, for at give dem en særlig smag og sprødhed.
På åbningsdagen vil kunderne kunne få en særlig åbningspris: En sodavand og en sandwich for kun 49 kroner.
Fra Onkels Pizza til Döner House
Döner House overtager lokalerne fra Onkels Pizza på Boulevarden, som indtil nu har været et fast indslag i Aalborgs pizzascene.
Navnet bliver skiftet ud, men ambitionerne forbliver store.
“Jeg har altid haft godt gang i mine butikker, og jeg ser frem til at tage den erfaring med mig og lave noget lidt anderledes med dönerkebab,” siger Hakan Sari.
Store ambitioner for fremtiden
Planerne for Döner House rækker dog langt ud over Aalborg.
Hvis alt går efter planen, er Hakan Sari klar til at udvide konceptet til andre byer som Randers, Hjørring, Aarhus, Horsens og Odense.
“Min plan er at blive Danmarks bedste inden for dönerkebab,” udtaler han ambitiøst.
Med erfaringen fra sine tidligere restauranter og en passion for god mad er der ingen tvivl om, at Döner House har potentialet til at blive et populært indslag i Aalborgs madscene – og måske snart også i andre danske byer?
Aalborgs döner-elskere kan i hvert fald glæde sig til at smage på noget nyt, når Döner House officielt åbner i morgen.
Du kan følge Döner House lige her.