Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Store ambitioner. Aalborg-firma vil opføre ejendomme for en kvart milliard kr.

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Kjøller Ejendomme
Foto: Kjøller Ejendomme

Ejendomsselskabet Kjøller Ejendomme med base i Aalborg ønsker at købe byggegrunde langs byerne ved E45-motorvejen og opføre ejendomme for en kvart milliard kroner.

Det meddeler de i en pressemeddelelse.

Kjøller Ejendomme har fokus på ejendomsudvikling og udlejning i Aalborg, men nu udvides horisonten. Ejer i virksomheden, Magnus Kjøller, spår en lys fremtid for byerne langs den jyske motorvej.

“Vi har lige fejret en historisk milepæl med nul procent tomgang, og har stor appetit på at udvide porteføljen, siger Magnus Kjøller.

“Vi tror på, at flere vil bosætte sig i oplandet i de kommende år, så længe det er nemt at komme til og fra de større byer. Derfor går vi nu aktivt ud og siger i markedet, at byggegrunde i både små og mellemstore byer langs motorvej E45 har interesse for os,” siger Magnus Kjøller.

Store ambitioner. Aalborg-firma vil opføre ejendomme for en kvart milliard kr.
Foto: Kjøller Ejendomme

Nyt projekt står klar i 2022

De nye planer kommer i tillæg til Kjøller Ejendommes ambitioner om at bidrage til fornyelse af lokale byrum i Aalborg. Aktuelt bygger man på højtryk i Nørresundby, hvor 20 nye udlejningsboliger forventes at stå klar til indflytning ultimo 2022.

“Vores fokus er fortsat at udvikle ejendomsprojekter i Aalborg og omegn. Sammen med andre aktører var vi med til at forme Marshalls Allé, der er blevet sin helt egen bydel, og nu glæder vi os til at åbne dørene på Jernaldervej i Nørresundby senere på året,” siger Magnus Kjøller.

Ifølge Kjøller Ejendomme vil byggeriet bidrage til at skabe nyt liv i området, der førhen bestod af gamle industribygninger. De er revet ned og bliver erstattet med nye kvalitetsboliger.

Kjøller Ejendommes portefølje er siden 2015 vokset til værdi på over 500 millioner kroner med ca 200 lejemål.

Kontakt: Kjøller Ejendomme: frt@magnuskjoeller.dk