Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Søger medløbere: Stine Rex vil slå rekord på løbebånd midt i Aalborg Zoo

Af Michael Qureshi

Der er efterhånden ikke den rekord, som ultraløberen Stine Rex fra Aalborg ikke har snuppet.

Hun har tidligere slået rekord i 48 timers løb, da hun tilbagelagde hele 384 kilometer på en særlig rute i Fårup Sommerland.

Stine Rex har løbet adskillige ultraløb og har efterhånden en del rekorder med i sine løbetights. Men nu er et nyt vildt projekt blevet meldt ud.

Torsdag 3. juni 2021 vil Stine Rex forsøge, at slå Danmarksrekorden på løbebånd i 24 timer for kvinder.

Det sker i samarbejde med patientforeningen Organdonation – ja tak!

Søger medløbere: Stine Rex vil slå rekord på løbebånd midt i Aalborg Zoo

 

Aalborgs vilde ultraløber

Sammen vil man bruge eventet til at få flere danskere til at tage aktivt stilling til organdonation og samle penge ind til foreningens arbejde.

Erhvervsmanden Mads Peter Veiby blev i oktober 2020 valgt ind som bestyrelsesformand for foreningen, og siden har han været med til at igangsætte en række spændende tiltag.

Eventet skulle oprindeligt have været afholdt i december måned 2020, men blev aflyst pga. COVID-19.

Nu er Aalborgs jernhårde kvinde klar til at snøre løbeskoene – og du har mulighed for at være med.

Enten ved at deltage i eventet, hvor du kan løbe sammen med Stine Rex eller se med, når den sendes på Facebook og TV 2 Nord.

“Løbeeventet og det 24 timers rekordforsøg, starter torsdag 3. juni kl. 12.00 – og kommer til at foregå i Aalborg Zoo. Organdonation – ja tak! er med alle 24 timer, hvor vi hepper på Stine, og sætter fokus på organdonation samt opfordrer danskerne til at tage stilling,” skriver man i en pressemeddelse.

Tre løbebånd, to ultraløbere og 24 medløbere

Stine Rex kommer ikke til at løbe alene i 24 timer – tvært imod. Der opstilles nemlig 3 løbebånd, af Fitness Engros A/S på scenen i Aalborg Zoo.

På løbebånd 1 løber Stine Rex.

På løbebånd 2 får Stine godt selskab af ultraløberen Peter Torjussen, som skal forsøge at slå Danmarksrekord på løbebånd for mænd.

Og på løbebånd 3 kommer der 24 medløbere, som er både kendte og uekendte danskere, som støtter Stine og Peter i deres rekordforsøg.

Bliv medløber eller virksomhedssponsor

Vil du som privatperson eller vil din virksomhed løbe med, så kontakt Organdonation – ja tak! på telefon 30 14 14 14 og bliv medløber eller virksomhedssponsor – og støt Stine Rex, når hun løber sammen med en række andre kendte danskere.

Du kan også se mere info her

For Stine Rex bliver det en helt særlig udfordring, da hun generelt ikke løber på løbebånd.

“Jeg har max løbet en time på et løbebånd. Så det bliver en hård udfordring. Men en vigtig sag. Jeg håber løbebåndet bliver min ven. Har hverfald tid nok til at lære at løbe på det,” lyder det fra Stine Rex.