Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vil du gerne i gang med at tabe dig?

Af Annoncør

Føler du selv, at du er kommet til at veje lidt for meget? I så fald kan det være en god idé at finde forskellige måder hvormed, du kan komme i gang med at tabe dig lidt. I denne artikel får du nogle gode råd om, hvordan du blandt andet kan miste noget af vægten.

Er det sundt at tælle kalorier?

Kunne du godt tænke dig at komme i gang med at tælle kalorier? Men har du egentlig lidt svært ved at gøre dette? Og er der ikke noget med at det egentlig kan drive til en meget usund holdning til kost generelt?

Det kan naturligvis godt være usundt at tælle kalorier hvis man ender med at overdrive med det. Hvis man for eksempel ikke passer ordentligt på og begynder at tælle hver evig eneste lille bitte kalorie man tager, så kan det udvikle sig til en meget usund holdning.

Men der sker dog ikke noget ved lige hurtigt at benytte en kalorieberegner. Det kan endda være dejligt at benytte sådan en kalorieberegner, da man dermed har bedre kontrol omkring maden. Hvis du for eksempel har det lidt svært ved at finde ud af, hvad det egentlig er du spiser i løbet af dagen, så kan en kalorieberegner være meget god til dig.

Du skal se en kalorieberegner som en overgangsperiode, hvor du tæller kalorier for at få et bedre forhold til mad generelt. Det handler om at finde ud af, hvor mange kalorier der egentlig er i maden. Og efterhånden som du får en bedre fornemmelse for maden, så kan du begynde at lægge denne fra dig.

Sund mad og en god livsstil

Hvis du gerne vil i gang med at tabe dig lidt, så handler det egentlig om at leve en sund livsstil generelt. Det handler om at spise sund mad og at røre sig nok i hverdagen.

Hvis du for eksempel føler at din kost er ret usund for tiden, så er det her du skal række ind på. Måske du for eksempel kan vænne dig til at tage noget frugt og grønt om eftermiddagen i stedet for det stykke chokolade, som du normalt ville tage? Og måske du kunne udskifte chipsposen om aftenen med en sund salat eller lignende?

Det er også en god ide at sørge for at man får rørt sig ordentlig hverdagen. Det er der mange forskellige måder hvormed man kan sørge for

Del artikel

Andre læser også