Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Videoproduktion i Aalborg

Af Annoncør

Internettet og de sociale medier har en kæmpe betydning for alle, og dette inkluderer i den grad også virksomheder – i alle størrelser. Der er konstant skiftende tendenser, og markedsføring til den enkelte kunde er både blevet lettere, men også langt mere uoverskuelig. 

Der er uendelige måder at markedsføre sig på, og det gælder om at finde den helt rigtige metode og det helt rigtige indhold, også kaldet content. Hvad der er det helt rigtige er det store spørgsmål for alle, der bare ved en smule om markedsføring og strategierne bag.

De fleste kan sætte sig ind i, at de sociale medier og internettet er rigtig gode måder at komme ud til folk på. Dette er dog langt fra endestationen, når markedsføring skal sendes ud i verden. For hvad skal der så lægges ud på de sociale medier? Hvordan skal produktionen foregå? Hvilket content scorer bedst blandt dem, der ser det? Og hvordan får man overhovedet folk til at se det til at starte med?

Brug en video som markedsføring

En af de typer content, der scorer højt på visninger og konvertering til både klik og køb, er videoer. Videoer fanger en potentiel kundes opmærksomhed på en helt anden måde, end billeder eller tekst kan. En video har mange flere muligheder og redskaber og er, helt enkelt, en type content på et langt højere niveau. Det kan altså klart være det værd at sætte en videoproduktion i gang.

En video kan sige enormt meget på meget kort tid uden, at indholdet bliver kedeligt eller ensformigt. Det, du kan nå at formidle gennem video, speak og tekst i en video på bare 30 sekunder, vil svare til en lang tekst, som de fleste alligevel sikkert scroller videre fra.

Udover, at en video er en mere interessant måde at lære nyt om en virksomhed på, er de forskellige mediers algoritmer også rigtig glade for videoer. Dette gælder især søgemaskiner, der favoriserer sider med videoer som content over sider med kun tekst og billeder som deres primære indhold. Det kan altså give din virksomhed mere organisk rækkevidde blandt nye kunder.

Hvorfor er en god video vigtig?

Når der skal produceres en video, er det selvfølgelig vigtigt, at den bliver god. Dette er der flere grunde til. 

En god, professionel video giver netop dette indtryk af virksomheden: at den er troværdig og professionelt anlagt. Hvis du i stedet selv forsøger at bikse noget sammen, kan det let se meget amatøragtigt ud og give et dårligt billede af virksomheden.

En persons såkaldte “attention span” er lige nu på ca. 8 sekunder. Dit content har altså ca. 8 sekunder til at fange kundens opmærksomhed. 8 sekunder er meget kort tid, og det kræver træning at vide præcis, hvad der kan fange folk på så kort tid.

Derfor er der god grund til at vælge at få lavet din videoproduktion professionelt i stedet. Så er du sikker på, at der er taget højde for både lys, vinkler, lyd og alt andet, du aldrig selv ville tænke over. Du kan få lavet produktion af video i Aalborg af professionelle, der hjælper dig hele vejen igennem. Det betaler sig at investere i god markedsføring, så hvorfor ikke også gøre det rigtigt og få hjælp af professionelle til din videoproduktion? 

Videoproduktion i Viborg

Det er selvfølgelig også muligt at få lavet video andre steder end i Aalborg. Firmaet Rahbek Media holder til over hele landet og er klar til at hjælpe og guide, så du får den perfekte videoproduktion og det bedst mulige content ud af det. Dette gælder blandt andet også produktion af video i Viborg, som tilbyder den samme professionelle kvalitet af videoproduktion.

En video kan ofte bruges igen og igen, så det er bestemt en investering, du bør se nærmere på.