ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Populært koncept rykker over broen: Victors Madhus åbner i Aalborg

Af Stine Kjølby Christensen

I over fire år har Victors Madhus, ved havnefronten i Nørresundby, haft stor succes med at lokke aalborgenserne på en smuttur over fjorden – men nu afslører indehaverne, at Aalborg inden længe får sin egen afdeling.

I september åbner Victors Madhus, som er en del af Bühlmann koncernen, på det nye spirende Eternitten tæt på Aalborgs midtby. De overtager en del af lokalerne i den nu lukkede Delimarché Cafe.

Victors Madhus er især kendt og elsket for sine moderne og lækre serveringer, hvor friske og sæsoninspirerede råvarer er hovedingrediensen, uanset hvad du har lyst til. De har desuden også haft stor succes med deres Take Away med fokus på gode solide retter og ikke Fast Food.

“Vi ser frem til at åbne på Eternitten. Det er en bydel i Aalborg med mange unge mennesker, som vokser hastigt. Vi synes ikke, at der er mange steder i Aalborg, der fokuserer på den samme slags mad som vores, så vi ser et klart potentiale,” siger Silvia Jakutyte, der bliver ny bestyrer på Victors Madhus i Aalborg.

Populært koncept rykker over broen: Victors Madhus åbner i Aalborg

Man bestiller via tablet eller smartphone

Netop bestyreren, eller værtinden om man vil, får en hovedrolle i setuppet på Victors Madhus. For at de kan holde priserne på et rigtig fornuftigt niveau, så er der ingen tjenere og bordservering.

I stedet bestilles maden via tablets eller din egen smartphone, og så henter man den, når den er færdig.

Værtinden sørger så for, at alt glider, og der bliver ryddet af, og at gæsterne generelt er glade.

“Vi har set, at konceptet fungerer godt i Nørresundby. Nu udvider vi med endnu et sted, og håber, at det med tiden kan vokse til flere. Det er en spændende måde at bygge et spisested op på, og vi får god respons fra den første Victors Madhus,” forklarer Silvia Jakutyte.

En del af Bühlmann Gruppen

Det er Aalborg-parret, Anemette og Danni Bühlmann, der står bag åbningen af den nye restaurant.

Parret har efterhånden opbygget sig en større koncern inden for den nordjyske restauration og står blandt andet bag steder som Hotel Scheelsminde, AaB Konference, Airport Hotel, Victors Madhus – og senest åbningen af gourmetrestauranten Bühllmann. 

Del artikel