Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vi Elsker 90’erne vender tilbage til Aalborg: Nu er datoen officiel

Af Simone Vestergaard
Foto: Morten Ryming
Foto: Morten Ryming

Det populære Vi Elsker 90’erne afsluttede i august en fuldstændig vanvittig tour, der endte med ros over næsten hele linjen.

Succesen skal selvfølgelig gentages til næste år, og nu er Skandinaviens største 90’er fest klar med datoerne for næste års Vi Elsker 90’erne.​

Festen starter i Rødovre d. 25. maj og fortsætter herefter rundt i 9-10 forskellige byer i Danmark og Sverige.

I år eksekveres festlighederne d. 31. august 2019 i Mølleparken i Aalborg, og det er en glad Riffi Haddaoui, stifter af 90’er-karavanen, der igen melder klar til Danmarks vildeste nostalgi-begivenhed.

“Vi er glade for, at vi igen har Aalborg med på kortet, hvor opbakningen bare er steget og steget for hvert år,” fortæller han.

De første fem af årets navne offentliggøres på onsdag d. 28. november, og billetsalget til Aalborgs vildeste udendørs fest skydes i gang på fredag d. 30. november kl. 12 – med priser helt ned til 249 kr.

Her sættes de såkaldte Early Bird billetter til salg, der både inkluderer Drink & Dance og FEST billetter.

Vi Elsker 90’erne vender tilbage til Aalborg: Nu er datoen officiel

Toppede med kæmpe navne

Dette års 90’er-fest bød på topnavne som Cartoons, Las Ketchup DJ Alligator, Infernal og Soap Vs Juice – og mere end 7500 mennesker skrålede med på de velkendte 90’er klassikere.

Til trods for kritik af for lange køer ved Drink & Dance barerne, der desværre skyldtes et afbud fra en stor forening, gik festen ellers som smurt, og der var topkarakterer til alle kunstnerne på scenen.

“Vi har helt klart en revanche til gode i Aalborg. Efter at have haft en fantastisk afvikling de første to år var der knas i drink and dance-området i år. Heldigvis fik vi ved hårdt arbejde – og sågar gæster, der hoppede ind og hjalp i baren, løst det i løbet af dagen.

Næste år kommer vi til at lave tiltag, der vil sikre, at det kører fra starten af,” siger Riffi Haddaoui.

Vi Elsker 90’erne vender tilbage til Aalborg: Nu er datoen officiel

Til næste år gentages succeen igen, igen – og noget tyder på, at det bare bliver endnu vildere.

“Årets line-up bliver større og mere kraftigt end nogensinde, og vi glæder os til at på onsdag afsløre de første fem navne, der kommer til Aalborg.” slutter Riffi.

Del artikel

Andre læser også