Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Verdensstjerner på scenen: Kom til kæmpe Bassfest i Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen

Lørdag den 16. marts bliver en kæmpe fest i Aalborg.

Her har Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) nemlig samlet nogle af de fedeste DJ’s til en kæmpe Bassfest.

Faustix, LIZOT, ItaloBrothers og DJ Casper Ørum indtager scenen på én og samme aften til et brag af en aften.

Revolution, Crying In The Sun, Stamp On The Ground, Summer Air, My Life Is A Party og mange, mange flere.

Faustix og ItaloBrothers har udgivet et hav af hits, som hele verden med stor begejstring har lyttet med på.

De to topartister har gjort sig særligt bemærket på musikscenen med deres imponerende liveshows, som hver gang gør det umuligt for publikum at stå stille.

Og apropos ikke at kunne stå stille, så er det netop, hvad publikum kan se frem til, når Faustix og ItaloBrothers, sammen med duoen LIZOT og DJ Casper Ørum, leverer et spektakulært show med lys, lyd og musik til kæmpe Bassfest.

Verdensstjerner på scenen: Kom til kæmpe Bassfest i Aalborg

Verdensstjerner på scenen

Den danske DJ og producer, Faustix, har lavet musik med flere internationale artister som fx Diplo, Major Lazer, Chris Brown, David Guetta og mange flere. Uden for musikscenen har den danske DJ deltaget i flere tv-programmer, hvor han blandt andet har sit eget tv-program ’The Olsens’ med sin familie.

I 2020 deltog han i TV2-underholdningsprogrammet ’Vild Med Dans’, hvor Danmark fik et helt nyt syn på den sympatiske DJ.

Det tyske ’dance project’ ItaloBrothers har over en milliard streams alene på Spotify. De har modtaget multi-platinpriser i flere lande og har spillet utallige udsolgte koncerter verden over.

Det er ikke mange tyske kunstnere, der kan se tilbage på en sådan succeshistorie, som ItaloBrothers kan – og selv efter 17 år i branchen tilføjer de stadig kapitler til succeshistorien.

Verdensstjerner på scenen: Kom til kæmpe Bassfest i Aalborg

Udover de verdenskendte hits Stamp On The Ground, Summer Air og My Life Is A Party, har ItaloBrothers for nyligt udgivet hits som Till You Drop og Down For The Ride.

Udover verdensstjernerne Faustix og ItaloBrothers, går også den tyske gruppe LIZOT og den danske DJ Casper Ørum på scenen til Bassfest. I 2020 fik LIZOT deres internationale gennembrud med singlen Weekend, der har over 120 millioner streams.

De er kendt for deres specialdesignede live-visuals, og derfor er hvert LIZOT-show noget helt ekstraordinært. Den utrolig skarpe og rutinerede danske show-DJ Casper Ørum har over 25 års DJ-erfaring i både ind- og udland, og han er kendt for altid at skabe en fest med sit publikum.

Du kan købe billetter lige her.

Del artikel

Andre læser også