Verdensnyhed hos Brillegalleriet: Her er sommerens solbrillemode

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Sommervejret har ramt Aalborg, og bybilledet er fyldt med solglade mennesker, som udnytter muligheden for at få et skud D-vitamin.

Mange er blevet bevidste om, at huden skal beskyttes i den skarpe sommersol, men det er faktisk mindst ligeså vigtigt, at øjnene får den rette beskyttelse, når det varme vejr skal nydes til fulde.

Vi har før skrevet om Brillegalleriet, som er en af de mest populære brillebutikker i Nordjylland.

Du kan læse historien om familieforretningen her.

Den stilfulde og hyggelige forretning i centrum af Aalborg har også et stort fokus på solbriller, og de kan prale af at have et af byens bredeste udvalg.

Moden i år

Solbriller er blevet en stor del af vores livsstil, og derfor stiller vi også krav til viden om alt lige fra materialerne til det enkelte design.

Brillegalleriet gør en dyd ud af at følge med i den nyeste mode, og tendensen i år er klar.

“Moden i år er især de runde solbriller med en blanding af metal og plastik i stellet. Og så skal glassene helst være helt flade, hvor de normalt buer lidt,” forklarer medindehaveren Henrik Andersen til MigogAalborg.

Ray-Ban er stadig de mest populære solbriller på markedet, og udover et bredt sortiment af det klassiske mærke, fører Brillegalleriet også eksklusive mærker som Tom Ford, Marc Jacobs og Céline.

 Selvom kvalitet og pris ofte hænger sammen, er der dog alligevel store besparelser at hente hos Brillegalleriet.

”Hvis du køber briller med styrke ved os, får du solbriller med tilsvarende styrke med i prisen, så der kan være mange penge at spare,” siger Henrik og fortsætter:

”Fremtiden inden for solbriller er solbriller med styrke. Rigtig mange brillebrugere har brugt clip-on på de almindelige briller, men hvis man først har prøvet et par kvalitetssolbriller med egenskaber som antirefleks osv., så kan man tydeligt mærke og se en forskel.”

Sygeforsikringen Danmark giver derudover fuldt tilskud til solbriller med styrke.

Solbriller til den aktive livsstil

Mange nordjyder har fået et øget fokus på en aktiv livstil; om det så er en løbetur på Aalborg Havnefront, et slag golf eller en mountainbike-tur i de naturskønne omgivelser tæt på byen.

Solbriller kan være en yderst vigtig faktor, når løbeoplevelsen skal højnes eller golfslaget skal forbedres.

Udvalget tæller solbriller til løbere, lystfiskere, cyklister, golfspillere og mange, mange flere.

”Folk har selvfølgelig vidt forskellige ambitioner og behov, og derfor tager vi altid en snak med den enkelte, om deres behov – om man eksempelvis skal have en all-around solbrille fra Adidas eller en mere specialiseret brille fra Oakley,” siger Henrik og uddyber:

”Den enkelte sportsgren stiller vidt forskellige behov, men hvis du først har prøvet en speciallavet brille til eksempelvis løb, så vil du aldrig have andet på, når du løber. Det kan jeg da selv skrive under på.”

Kundeservice i hele brillens levetid

Hos Brillegalleriet kan de også mærke, at kunderne er på udkig efter det helt rigtige par solbriller til denne sæson.

“Solbriller er blevet et statement, og derfor er mange heldigvis blevet meget kvalitetsbevidste. Men en solbrille skal både se smart ud, beskytte øjnene og ikke mindst sidde godt,” forklarer Henrik og fortsætter:

”Derfor er kyndig vejledning meget vigtigt. Vi fortæller ikke, at et par solbriller til 3000 kr. sidder godt, bare for at tjene penge. Vi er ærlige, men samtidig professionelle.”

Den professionelle og nærværende kundeservice er netop det, som Brillegalleriet er blevet yderst populære på, og derfor stopper kundeservicen heller ikke, når solbrillerne er købt.

”Vi har det, jeg vil kalde evig kundeservice, hvis man køber ved os. Solbriller af god kvalitet har en høj levetid, men derfor kan de stadig have brug for at blive rettet til, eller blive ordentligt renset for solcreme eller sand fra stranden.”

Et helt nyt mærke i butikken

Brillegalleriet er bestemt heller ikke bange for at forny sig selv, og i år kan de præsentere en vaskeægte nyhed, som netop er oplagt til brug på stranden, når det danske sommervejr forhåbentlig fortsætter.

De fleste forbinder nok mærket Havaianas med de ikoniske flip-flop sandaler. De har udvidet sortimentet med stilfulde solbriller, som fås i både klassiske og de mere vovede farver.

”De passer perfekt ind i moden lige nu, hvor folk gerne vil skille sig lidt ud,” siger Henrik.

Konkurrence

I samarbejde med Brillegalleriet udlodder vi 1 par valgfrie Havianas solbriller, som skal afhentes i butikken.

Det skal du gøre:

Like opslaget
Skriv i Facebook-opslaget, hvorfor du skal vinde et par nye og smarte Havianas til lige præcis denne sommer.