Verdensnyhed hos Brillegalleriet: Her er sommerens solbrillemode

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Sommervejret har ramt Aalborg, og bybilledet er fyldt med solglade mennesker, som udnytter muligheden for at få et skud D-vitamin.

Mange er blevet bevidste om, at huden skal beskyttes i den skarpe sommersol, men det er faktisk mindst ligeså vigtigt, at øjnene får den rette beskyttelse, når det varme vejr skal nydes til fulde.

Vi har før skrevet om Brillegalleriet, som er en af de mest populære brillebutikker i Nordjylland.

Du kan læse historien om familieforretningen her.

Den stilfulde og hyggelige forretning i centrum af Aalborg har også et stort fokus på solbriller, og de kan prale af at have et af byens bredeste udvalg.

Moden i år

Solbriller er blevet en stor del af vores livsstil, og derfor stiller vi også krav til viden om alt lige fra materialerne til det enkelte design.

Brillegalleriet gør en dyd ud af at følge med i den nyeste mode, og tendensen i år er klar.

“Moden i år er især de runde solbriller med en blanding af metal og plastik i stellet. Og så skal glassene helst være helt flade, hvor de normalt buer lidt,” forklarer medindehaveren Henrik Andersen til MigogAalborg.

Ray-Ban er stadig de mest populære solbriller på markedet, og udover et bredt sortiment af det klassiske mærke, fører Brillegalleriet også eksklusive mærker som Tom Ford, Marc Jacobs og Céline.

 Selvom kvalitet og pris ofte hænger sammen, er der dog alligevel store besparelser at hente hos Brillegalleriet.

”Hvis du køber briller med styrke ved os, får du solbriller med tilsvarende styrke med i prisen, så der kan være mange penge at spare,” siger Henrik og fortsætter:

”Fremtiden inden for solbriller er solbriller med styrke. Rigtig mange brillebrugere har brugt clip-on på de almindelige briller, men hvis man først har prøvet et par kvalitetssolbriller med egenskaber som antirefleks osv., så kan man tydeligt mærke og se en forskel.”

Sygeforsikringen Danmark giver derudover fuldt tilskud til solbriller med styrke.

Solbriller til den aktive livsstil

Mange nordjyder har fået et øget fokus på en aktiv livstil; om det så er en løbetur på Aalborg Havnefront, et slag golf eller en mountainbike-tur i de naturskønne omgivelser tæt på byen.

Solbriller kan være en yderst vigtig faktor, når løbeoplevelsen skal højnes eller golfslaget skal forbedres.

Udvalget tæller solbriller til løbere, lystfiskere, cyklister, golfspillere og mange, mange flere.

”Folk har selvfølgelig vidt forskellige ambitioner og behov, og derfor tager vi altid en snak med den enkelte, om deres behov – om man eksempelvis skal have en all-around solbrille fra Adidas eller en mere specialiseret brille fra Oakley,” siger Henrik og uddyber:

”Den enkelte sportsgren stiller vidt forskellige behov, men hvis du først har prøvet en speciallavet brille til eksempelvis løb, så vil du aldrig have andet på, når du løber. Det kan jeg da selv skrive under på.”

Kundeservice i hele brillens levetid

Hos Brillegalleriet kan de også mærke, at kunderne er på udkig efter det helt rigtige par solbriller til denne sæson.

“Solbriller er blevet et statement, og derfor er mange heldigvis blevet meget kvalitetsbevidste. Men en solbrille skal både se smart ud, beskytte øjnene og ikke mindst sidde godt,” forklarer Henrik og fortsætter:

”Derfor er kyndig vejledning meget vigtigt. Vi fortæller ikke, at et par solbriller til 3000 kr. sidder godt, bare for at tjene penge. Vi er ærlige, men samtidig professionelle.”

Den professionelle og nærværende kundeservice er netop det, som Brillegalleriet er blevet yderst populære på, og derfor stopper kundeservicen heller ikke, når solbrillerne er købt.

”Vi har det, jeg vil kalde evig kundeservice, hvis man køber ved os. Solbriller af god kvalitet har en høj levetid, men derfor kan de stadig have brug for at blive rettet til, eller blive ordentligt renset for solcreme eller sand fra stranden.”

Et helt nyt mærke i butikken

Brillegalleriet er bestemt heller ikke bange for at forny sig selv, og i år kan de præsentere en vaskeægte nyhed, som netop er oplagt til brug på stranden, når det danske sommervejr forhåbentlig fortsætter.

De fleste forbinder nok mærket Havaianas med de ikoniske flip-flop sandaler. De har udvidet sortimentet med stilfulde solbriller, som fås i både klassiske og de mere vovede farver.

”De passer perfekt ind i moden lige nu, hvor folk gerne vil skille sig lidt ud,” siger Henrik.

Konkurrence

I samarbejde med Brillegalleriet udlodder vi 1 par valgfrie Havianas solbriller, som skal afhentes i butikken.

Det skal du gøre:

Like opslaget
Skriv i Facebook-opslaget, hvorfor du skal vinde et par nye og smarte Havianas til lige præcis denne sommer.

Her er der højt til loftet: Tre fede lejeboliger i Aalborg lige nu

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
Ågade, 9000 Aalborg
Ågade, 9000 Aalborg

Det er ikke kun på ejerboliger, hvor det vrimler med lækre lejligheder i Aalborg-området.

På forskellige boligsider er det nu også muligt, at vælge og vrage fra den ene lækre lejelejlighed til den anden.

Hvis man ønsker at bo med lidt højere til loftet i en ældre ejendom med lidt sjæl og charme, så har redaktionen på MigogAalborg Bolig tre bud på lejligheder, som matcher i den kategori.

Tre skønne lejeboliger med charme

Ågade, 9000 Aalborg

I Ågade finder du en lækker og lys lejlighed, som blev totalrenoveret i 2015. Lejligheden har 3,15 meter til loftet, som også prydes med smuk stuk i kanterne.  Lejligheden er 91 kvadratmeter, har et soveværelse, en nyetableret altan og udlejes til 9.000 kr. om måneden. Der er husdyr tilladt i lejligheden.

Se meget mere her.

Bispensgade, 9000 Aalborg

Her får du 149 kvadratmeter, du kan boltre dig på i en Penthouse lejlighed i Aalborgs midtby. Lejligheden har et godt køkkenalrum og stue i et, hvor der loft til kip og to soveværelser. Fra stuen er der udgang til en lækker altan. Lejligheden kan lejes for 9.500 kr. om måneden. Det er tilladt at holde husdyr i lejligheden.

Se boligen her.

Prinsensgade, 9000 Aalborg

Tæt på Banegården kan du bo i en smuk herskabslejlighed med dejligt højt til loftet. Lejligheden har et godt soveværelse med walk in og en god stue. Lejligheden rummer i alt 77 kvadratmeter. Man har adgang til egen vaskemaskine og tørretumbler i vaskekælderen og brugsret til en fælles altan.

Se den smukke herskabslejlighed her.

Var drømmeboligen ikke her – Prøv Bolig Swipe

Går du og leder efter en ny bolig lige nu, om det er en eje eller lejebolig så kan Boligswipe være svaret til at hjælpe med at finde dit næste hjem.

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

I morgen åbner de: Så lækkert er det nye Magasin i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi

Shoppeglade aalborgensere har ventet på dagen i rigtig lang tid.

Stormagasinet Magasin er endelig tilbage i Aalborg, og i morgen torsdag d. 20 september kl. 10 starter den helt store åbningsfest.

Der ventes lange køer blandt folk, der skal ind og shoppe løs, og så er der også en masse, der skal have stillet nysgerrigheden. For hvordan ser der mon ud i spritnye Magasin?

Fin tagterasse

MigogAalborg fik lov til at komme ind bag de tildækkede vinduer og facader. Sikkerheden var helt i top onsdag eftermiddag for at sikre sig, at ingen uvedkommende kommer ind før dørene officielt er åbne.

Noget som er lidt overraskende er, at Magasin også har en lille fin tagterasse, som de kalder Terrassen. Her kan man nyde en lækker kop kaffe, glas vin, cocktail og andet.

Stilen i selve stormagasinet er virkelig lækker.

Magasin er kendt for sin moderne, enkle og skandinaviske stil og udtryk, og forretningen i Aalborg er designet netop ud fra disse principper.

“Det hele skal være i tråd med Magasins unikke DNA, men samtidig virke moderne og følge både aktuelle trends og sæson,” fortæller Ben Pashley, som er Creative Manager for Magasins kreative afdeling.

Kæmpe åbningsfest

Torsdagen byder på en kæmpe åbningsfest lige fra Magasin åbner dørene kl. 10 sammen med borgmester Thomas Kastrup-Larsen og inviterer aalborgenserne indenfor til en kop kaffe i den nye forretning.

Dagen indledes med et musikalsk og underholdende show. Bl.a. kigger Den Kongelige Ballet forbi og giver en smuk opvisning, der trækker linjer til Magasins historiske rødder.

I det hele taget bliver den spektakulære åbning en begivenhed, man ikke vil gå glip af.

Hele dagen igennem vil der være oplevelser, overraskelser, treats, gavekort, goodiebags mm. til de, der besøger forretningen i åbningstiden 10-20.

Et godt tip er at huske at hente Magasins app ”Goodie Card”, hvis man vil have det meste ud af åbningsdagen, for her vil der være særlige kundetilbud at finde.

Hylder Aalborg med særligt event

Har man ikke mulighed for at deltage i den officielle åbningsfest kl. 10, er der alligevel god grund til at kigge forbi om eftermiddagen.

Magasin er nemlig vært ved et åbent event kl. 16.30-18 på Terrassen. Det sker i forbindelse med lanceringen af et særligt Aalborg-magasin, som Euroman og Eurowoman står bag i samarbejde med en række lokale partnere.

Her er alle velkomne til at komme forbi og få et glas og lidt godt.

Ved eventen vil Magasin som kulminationen på en street style-konkurrence, der afvikles i denne uge, kåre Aalborgs bedst klædte mand og kvinde, som hver belønnes med et gavekort på 10.000 kr. Tjek vores reportage fra Jagten ud her

KÆMPE Konfekture-afdeling

Når Magasin i Aalborg åbner, så bliver det med kædens tredjestørste konfekture-afdeling kun overgået af den på Kgs. Nytorv i København efterfulgt af Lyngby.

Der kommer en afdeling med 125 kvadratmeter chokolade, lakrids, flødeboller og alt andet lækkert, som uden tvivl bliver en attraktion i sig selv.

Det bliver naturligvis udelukkende topkvalitet af råvarer og de største brands inden for konfekture.

 

Du kan læse mere om de 5 ting, vi glæder os til, når Magasin endelig slår dørene op lige her

Aalborg-forskere vil revolutionere branche: Grøntsager skal vaccineres

Skrevet af: Michael Qureshi

Rester fundet af sprøjtegifte i grøntsager er mangedoblet gennem de seneste syv år.

Det er et alvorligt problem for fødevarebranchen, og der arbejdes hele tiden på at finde løsningen på at reducere nødvendigheden for sprøjtegifte.

Måske opfindes den løsning lige her i Aalborg, og kan potentielt revolutionere en global branche.

Vacciner til korn og grøntsager

DR Nordjylland skriver onsdag, at et forskningsprojekt på Aalborg Universitet går ud på, at man vil udvikle vacciner til korn og grøntsager.

“På samme måde som mange smitsomme sygdomme først blev et alvorligt problem hos mennesker, da vi begyndte at flytte sammen i byer, så repræsenterer en kartoffelmark et land af mælk og honning for kartoffelskimmel med så mange ens planter på samme sted.

Derfor er det helt centralt at kunne kontrollere vigtige plantesygdomme i produktionen af fødevarer,” siger professor Kåre Lehmann Nielsen fra Institut for Kemi og Biovidenskab ved Aalborg Universitet.

Formålet er at reducere mængden af sprøjtegift og på den måde sikre fødevaresikkerheden på verdensplan.

Fond støtter forskning med over en million kroner

Projektet bliver finansieret af Villum Fonden, der har bevilget 1,2 millioner kroner til forskningen over de næste to år.

I 2016 viste en rapport fra Fødevarestyrelsen, at der var fundet rester af sprøjtegift i 27% af de testede grøntsager.

I en af danskernes favoritter, agurken, blev der fundet spor efter sprøjtegift i 68 procent af tilfældene. I mange tilfælde opdagede myndighederne mere end én sprøjtegift per agurk.