ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Verdensberømt musical til Aalborg: Thriller Live hylder Michael Jacksons største hits

Af Stine Kjølby Christensen

Vi er blevet gjort opmærksom på, at efter artiklens udgivelse meldes showet udsolgt.  Vi er i dialog med AKKC, om der kan frigives flere billetter.

Anmeldelserne taler sit tydelige sprog: Musicalen Thriller Live er et absolut must-see.

Musicalen har sin vanlige gang i London’s West End, men om en lille måneds tid er turen kommet til Nordens Paris, hvor den verdensberømte musical opføres i Aalborg Kongres & Kulturcenter.

Kongen af pop, Michael Jackson, var en fantastisk entertainer og kunstner, og han har efterladt en stor musikalsk arv, som bliver ved med at begejstre publikum over hele verden.

Set af over fem millioner mennesker

I Thriller Live leveres alle de kendte hits som I Want You Back, ABC, Can You Feel It, Beat It, Billie Jean, Thriller og mange, mange flere, på stribe af dygtige sangere, dansere og band.

Thriller Live er set af over fem millioner mennesker i mere end 30 lande, og den har spillet på London’s West End nonstop i over 10 år.

Musicalen tager publikum med på en rejse gennem Michael Jacksons 45 år i musikbranchen – lige fra de tidlige år i Jackson 5 til den blændende solokarriere.

Et Michael Jackson-show kan selvfølgelig ikke eksistere uden eminente dansere og et flot sceneshow, og Thriller Live leverer intet mindre.

Begejstrede anmeldere

Anmeldere over hele verden er yderst begejstrede for Thriller Live og skriver blandt andet, at showet er “en overdådig koncert med sang og dans”

De mange hits kommer på stribe’ (Daily Telegraph), ’uhyre fornøjeligt’ (The Independent) og ’blændende godt skruet sammen og strålende udført’ (Mail on Sunday).

Thriller Live er en samling af det bedste af det bedste fra Michael Jackson, og publikum kan roligt sætte sig godt til rette og lade sig rive med af den tidløse musik.

Du kan købe billetter lige her

Del artikel