Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Den vildeste fest: Verdens største Tarteletfestival kommer til Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Simon Staun
Foto: Simon Staun

Hvis du elsker tarteletter, musik, konkurrencer og den vildeste fest – så skal du sætte et stort, fedt kryds i kalenderen.

For lørdag den 2. november stikker det helt af her i Aalborg, når Danmarks største tarteletfestival, Odense Tarteletfestival, kommer til Aalborg, som første by udenfor Odense.

“Det er med stor glæde, jubel og en god portion tartelet-kærlighed, at vi præsenterer Aalborgs spritnye Tarteletfestival.

Efter 14 års magi og smagsoplevelser i hjertet af Danmark i Odense, er tiden kommet til at sprede tarteletglæden og festen til Nordens Paris,” fortæller arrangørerne.

Min By Media A/S er leverandør til billetsystemet, som bruges til dette arrangement

Plejer at blive lynhurtigt udsolgt

Siden 2010 har Odense Tarteletfestival markeret sig som en verdenskendt begivenhed og et sandt festfyrværkeri for alle festglade tarteletentusiaster derude.

En folkefest med 1700 deltagere, og de seneste mange år har festivalen måttet melde udsolgt, hvilket også er tilfældet i år, hvor Odense netop har meldt udsolgt til arrangementet i september.

Den vildeste fest: Verdens største Tarteletfestival kommer til Aalborg
Foto: Simon Staun

Stemningen til tarteletfestivalen er helt unik og fantastisk. Alle alders-og persongrupper mødes om fællessang, kærligheden til tarteletter, dans og fest.

Efter flere henvendelser har personerne bag tarteletfestivalen nu besluttet at udvide den succesfulde fest til Aalborg.

“Nordjyderne er jo bare et tartelet-folkefærd, der elsker tarteletter, og derfor var det helt naturligt for os at udvide til Aalborg, for her er vi sikre på, at vi vil kunne skabe den samme unikke stemning, som der er til festivalen i Odense,” fortæller arrangørerne.

Med i prisen får du:

Kæmpe 7 timers fest: Der vil være fest og farver i hele 7 timer. Kom og vær med til årets mest underholdende begivenhed.

Alle de tarteletter, du kan spise: Ja, du læste rigtigt! Spis så mange tarteletter, som du kan.

En oplevelse af de helt store: Man har sammensat et program fyldt med sjov og spænding, der sikrer, at du får en uforglemmelig dag.

Livemusik: Der er fantastiske bands og kunstnere til at underholde dig hele dagen. Læn dig tilbage og nyd de gode toner.

Konkurrencer: Deltag i sjove konkurrencer og vind lækre præmier! Der er noget for både store og små.

DM i Tarteletspisning: Er du den hurtigste tarteletspiser? Bevis det ved at deltage i Danmarksmesterskabet i tarteletspisning og få chancen for at blive kronet som mester!

Fest & DJ: En festlig DJ sørger for, at festen fortsætter til langt ud på aftenen.

BOOK HER

Underholdning i lange baner

At tarteletfestivalen har rod i det fynske, vil man også kunne mærke i Aalborg.

Gæsterne kan forberede sig på Albani-bajere i en lind strøm og flere finurlige referencer til det fynske ophav.

Den vildeste fest: Verdens største Tarteletfestival kommer til Aalborg
Foto: Simon Staun

“Med ydmyghed og kærlighed, tager vi det første skridt til at skabe den samme unikke atmosfære og sprødhed, bare i Aalborg-stil,” lover de.

Festivalen løber af stablen lørdag d. 2. november, og arrangørernes mål er at samle 800 festglade mennesker til ikke mindre end syv timers festligheder med musik, der får dem til at danse på bordene, overraskelser undervejs og selvfølgelig tarteletter i lange baner – her er der ingen begrænsning for tartelet-nydelse og feststemning.

Du finder billetinfo lige her.

Del artikel

Andre læser også