ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe dag på kontoret: Aalborg-firma hjalp Smukfest med vild rekord

Af Michael Qureshi

I går åbnede salget for partoutarmbånd til Smukfest 2019.

Blot 65 minutter senere kunne der meldes alt udsolgt med samtlige 28.000 billetter, hvilket er ny rekord.

Sidste år gik der 90 minutter, før der ikke var flere tilbage.

Så det går stærkt, når Danmarks musikhungrende publikum vil have fingre i én af de eftertragtede billetter til Smukfest. En lille del af succesen med at eksekvere et så massivt billetsalg så smidigt står det aalborgensiske firma, Venue Manager bag.

Står for den tekniske del af billetsalget

Venue Manager er en del af Combine, og de står for den tekniske del af selve billetsalget og har gjort det i en årrække efterhånden.

Derfor kan de nu ånde lettet op efter en vellykket afvikling af det vilde billetsalg.

”Vi elsker samarbejdet med Smukfest! Vi arbejder sammen med rigtig mange events, festivaler og sportsklubber i det daglige, men det er klart, at storsalget af Smukfests partout-billetter ikke bare er en sædvanlig dag på kontoret”, siger Peter Richardt,Business Director hos Venue Manager.

Han supplerer;

”Vores folk er HELT oppe på tæerne, og presset er så stort, at maskinerne får lidt ekstra overvågning og kærlighed, mens det går løs.”

Tryg ved samarbejdet

Hos Smukfest sætter man også pris på samarbejdet med Aalborg-firmaet.

”Vi føler os i helt trygge hænder ved Venue Managers håndtering af vores eftertragtede billetter. Vi ved, at det går stærkt – og vi ved, at holdet oppe i Aalborg altid har fuldstændig styr på teknikken, når sluserne for storsalget åbnes op.

Det er ekstremt vigtigt for os at kunne have mest muligt ro i sindet på så travl en dag, og præcis derfor værdsætter vi i høj grad samarbejdet med Venue Manager ”, siger Niels Mørk, IT Chef hos Smukfest.

Venue Manager har leveret en løsning til Smukfest, som ikke blot garanterer et smidigt flow i forhold til billetsalget.

Efter den hektiske dag med storsalg starter det store bytteræs, hvor folk indbyrdes kan købe og sælge billetter, hvis man har fået puttet lidt ekstra i kurven for at være sikker.

Løsningen indeholder således en portal til sikkert videresalg til både kendte og ukendte købere, hvilket minimerer risikoen for, at billethajer kan skumme fløden hos desperate festival-gængere, som ikke fik fingre i en billet.

Sørger for salg af bogformer

Dernæst følger salg af boformer (opslåede telte mm.), som ligeledes foregår i Venue Managers løsning, der desuden giver større grupper af publikum mulighed for at etablere lejre i ro og mag forud for festivalen for at sikre, at de kommer til at bo sammen i Bøgeskovens festlige uge.

Endelig sørger raffineret og dynamisk adgangskontrol fra Venue Manager for ekstra sikkerhed under afviklingen af selve festivalen.

Indtil videre har Smukfest offentliggjort fire navne på næste års program: Nik & Jay, TV2, Nephew og Lukas Graham.

Del artikel

Andre læser også