Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ventetiden er forbi: Fårup Sommerland kan snart åbne for gæster

Af Emil Kjær Jørgensen
Fårupsommerland
Fårupsommerland

Tidligere i dag blev det officielt, at det fra 1. maj igen bliver muligt at opleve de vilde dyr i fire af landets største zoologiske haver og dyreparker, når Aalborg Zoo, Givskud Zoo, Odense Zoo og Zoologisk Have i København genåbner.

Det kan du læse mere om her.

Rigspolitiet har nemlig opdateret deres retningslinjer, og her lyder det at zoologiske haver, safariparker og forlystelsesparker igen må holde åbent, og det ikke er tilladt at besøge dem, så længe sundhedsmyndighedernes krav og anbefalinger overholdes.

Her i Nordjylland skulle Fårup Sommerland oprindeligt have åbnet for gæster 2. maj, men blev pga. corona-virus udskudt til 21. maj.

Det er en dato, som Fårup Sommerland holder fast i. Det fortæller marketingschef i Fårup Sommerland, Rasmus Mortensen, til TV2.

“Der kan godt være nogle enkelte forlystelser og restauranter, hvor vi skal regulere adgangen og sørge for ekstra afstand i køsystemer og i selve forlystelsen.

Vi arbejder også på forholdene i omklædningsrummet i Aquaparken, siger Rasmus Mortensen til TV2.

Fårup Sommerland råder over en kvart million kvadratmeter udendørsareal.

Masser at se frem til

Den udskudte åbning betyder, at Fårup Sommerland holder lukket sæsonens otte første åbningsdage, men til gengæld forlænger parken sæsonen i den anden ende ved at holde åbent en ekstra weekend i september.

Udskydelsen betyder desuden, at sæsonåbningen i år ikke markeres med det traditionelle MC-træf.

Sæsonens øvrige events afholdes fortsat, som blandt andet gælder åbning af årets nyhed, Saven, besøg af stjernerne fra X-Factor, MGP, bedsteforældredage og mange flere.

ANNONCE FOR DE NYE DARK NIGHT AALBORG-PLAKATER

Vi har netop lanceret en helt ny Dark Night serie med ikoniske steder i Aalborg. Læs mere og se alle plakaterne her (eller klik på et af billederne)

Ventetiden er forbi: Fårup Sommerland kan snart åbne for gæster

Ventetiden er forbi: Fårup Sommerland kan snart åbne for gæster