Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lækre lejligheder til en skarp pris: Nu starter byggeriet af 33 moderne lejligheder i Vejgaard

Af Nathalia Hentze Nielsen

De seneste år er flere og flere bygninger skudt op i horisonten.

Der har været regulært byggeboom i Aalborg, men det er påfaldende at Vejgaard er blevet overset på trods af den centrale position og store potentiale.

”Normalt trækkes der en linje mellem Ø-gadekvarteret og Vejgaard, men vi ønsker at udviske den linje og gøre Vejgaard mere til en del af Aalborg,” forklarer Rasmus Lund Christensen, den ene indehaver af Din Mægler.

Og netop det projekt er i støbeskeen i 2021, når den lokale ejendomsmægler starter bebyggelsen af 33 moderne lejligheder i hjertet af Vejgaard; en plan, som uden tvivl vil give bydelen et løft.

De 33 nye 2- og 3-værelses bliver i størrelsesorden fra 44 til 88 kvm med altan og vil allerede stå færdige i marts 2022.

Attraktive lejligheder til en overkommelig pris

Det er vist ikke nogen hemmelighed at mange af Aalborgs nybyggerier, er både store og ofte ligger i den dyrere ende af prisskalaen.

Der er dermed et hul i markedet for dem, der ønsker at eje en mindre lejlighed til en mere overkommelige pris, og til priser fra kun 1.425.000 kr er det et tomrum som Din Mægler agter udfylde.

”Vi oplever stor efterspørgsel på 2-værelses lejligheder, og det vil vi gerne imødekomme,” siger Lasse Frederik Pedersen, der udgør anden halvdel af indehaver-duoen hos Din Mægler.

Om det er lejlighederne på 44 kvm eller 88 kvm, man har øje for, kan man være forsikret om at hver eneste kvadratmeter er veludnyttet og tilpasset en moderne livsstil.

Lasse Frederik Pedersen fremhæver, at lejlighederne bl.a. er ideelle som et forældrekøb – ikke mindst pga. placeringen, hvor man kommer til at bo i smørhullet mellem Aalborg Universitet og Aalborg centrum – eller til unge par, som ønsker at købe deres eget.

Udover en god placering er Vejgaard også hjemsted for mange indkøbsmuligheder og tæt på grønne områder som Sohngårdsholmparken og Østre Anlæg.

Udvikling trækker mod øst

Med den store udvikling, som er sket i Aalborg Øst – bl.a. fornyelsen af boligkvarterer samt bebyggelsen af supersygehuset – er Vejgaard selvsagt det næste naturlige skridt i udviklingen mod øst.

Et faktum, som glæder de to indehavere.

”Som lokale ejendomsmæglere er vi stolte af udviklingen i Vejgaard,” fortæller Rasmus Lund Christensen.

Din Mægler har siden 2015 hjulpet boligkøbere- og sælgere på det nordjyske boligmarked og har et særligt godt kendskab til Vejgaard og Aalborg.

Er du interesseret i at vide mere omkring lejlighederne, kan du kontakte Din Mægler allerede nu og aftale et personligt møde.