Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Den er tilbage: Vejgaard Bageri klar med påske-fastelavnsbolle

Af Stine Kjølby Christensen
Foto: Simone Kjølby Christensen
Foto: Simone Kjølby Christensen

Først var der julen, så kom fastelavn … og nu har endnu en højtid meldt sig på banen og givet os endnu en god undskyldning for at stikke tungen dybt ned i honningkrukken. Så at sige.

Hos Vejgaard Bageri er man nemlig nu klar med en vaskeægte påskegodte, der nok kan få de flestes mundvand til at løbe i vand.

At kalde Vejgaard Bageri populær er nærmest en underdrivelse, for siden åbningen i 2018 har de trukket lange køer og store overskrifter for deres fantastiske bagværk – hvor alt er lavet fra bunden.

Bageriet er desuden flere gange blevet kåret til både Nordjyllands og Aalborgs bedste.

Den nye kage i montren er et såkaldt “påskespejlæg”, der mest af alt er en gengivelse af den populære fastelavnsbolle.

Dejen er lavet på økologisk kærnemælk og fyldt med borgmestermasse og belgisk Ruby-chokolade, der får sin frugtagtige smag grundet dens opvækst ved siden af en frugtplantage.

Sejt, ikke?

Fastelavnsbolle i nye klæder

Derudover er smagen fuldstændig som man kender fra fastelavnsbollen. Dejen er blød og lækker, dufter godt og er med sit udseende en sjov gimmick på påskefrokostbordet.

Bollen sælges kun de næste tre dage (i dag inklusive), før Vejgaard Bageri går på velfortjent påskeferie.

Prisen er 20 kr. stk. eller to for 36 kr.

“De er allerede gået ret godt. Vi havde ellers lavet ret mange i dag, men efter en time var der kun otte tilbage,” fortæller de i bageriet, da vi kigger forbi.

“De er meget populære, så man bør ringe og bestille for at være på den sikre side.”

Hvad: Påskespejlæg
Hvor: Vejgaard Bageri, Hadsundvej 10
Hvornår: 3., 4. og 5. april 2023

Del artikel

Andre læser også