Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Totalspærring: Asfaltarbejde på Sohngårdsholmsvej starter snart

Af Stine Kjølby Christensen
Foto: Aalborg Kommune
Foto: Aalborg Kommune

Aalborg Kommune har netop offentliggjort, at der vil blive udført asfalt- slidlagsarbejder i perioden 22. maj – 18. juni 2023 i forbindelse med afslutningen af PlusBus-etapen mellem Th. Sauers Vej og Humlebakken.

Arbejdet vil påbegynde mandag den 22. maj og slutte søndag den 18. juni 2023. Der vil være etapevis arbejde på forskellige strækninger af Sohngårdsholmsvej og Th. Sauers Vej.

Vær opmærksom

Mandag d. 22. maj og tirsdag d. 23. maj vil der være asfaltarbejde i det vestgående kørespor på Th. Sauers vej i krydset ved Sohngårdsholmsvej.

I denne periode vil indkørslen til Sohngårdsholmsvej fra Th. Sauers Vej være totalspærret, og der vil være omkørsel via Humlebakken og Østre Alle.

Fra mandag d. 22. maj til onsdag d. 31. maj vil der være asfaltarbejde på Sohngårdsholmsvej i vestlig kørebane.

Trafikken vil blive opretholdt i begge køreretninger i østgående køre- og busbane, men der vil være periodiske spærringer af krydsene ved Danalien, Magisterparken og Parkbyen.

Skiftevis ensrettet kørsel

Fra torsdag d. 1. juni til mandag d. 12. juni vil der være asfaltarbejde på Sohngårdsholmsvej i østlig kørebane.

Trafikken vil blive opretholdt i begge køreretninger i vestgående køre- og busbane, men der vil være periodiske spærringer af krydsene ved Danalien, Magisterparken og Parkbyen.

Lørdag d. 17. juni og søndag d. 18. juni vil der være asfaltarbejde på Sohngårdsholmsvej i busbanen. Trafikken vil blive afviklet med skiftevis ensrettet kørsel.

I perioden kan den kollektive trafik eventuelt blive omlagt til alternative ruter. Der henvises til Trafikservice på nordjyllandstrafikselskab.dk for yderligere information.

Del artikel

Andre læser også