ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Giv et måltid til en hjemløs: VeganDóttir fordobler din donation

Af Stine Kjølby Christensen
Vegandóttir
Vegandóttir

Social ansvarlighed, veltilberedt mad og ikke mindst et samarbejde mellem dig og en lokal aktør.

Det er netop hovedingredienserne i VeganDóttirs nyeste tiltag, der skal sætte fokus på hvordan vi sammen kan hjælpe de hjemløse.

Det betyder helt konkret, at du – når du besøger burgerbaren på Hjulmagervej 58 – kan købe et måltid til et hjemløs. Gør du dette, fordobler VeganDóttir til donation op til et ekstra måltid.

“Lad os tilsidesætte æstetikken af vores food business for en stund og tale lidt om social retfærdighed i Aalborg. Mere præcist, om, hvordan vi sammen kan hjælpe hjemløse.

De har lige så meget ret til mad og et frit valg angående hvad hvad de putter i deres krop ligesom alle andre. Det er tid til at henlede opmærksomheden og sætte fokus på vanskelighederne omkring os.

Tankegangen om, at “tiggere ikke kan være kræsne”, klæder ikke vores samfund og bør efter vores mening konstant udfordres,” skriver VeganDóttir om sit nye tiltag.

Giv et måltid til en hjemløs: VeganDóttir fordobler din donation

En vigtig mission

De donerede måltider bliver skrevet på en synlig opslagstavle og er dermed klar til at blive nydt af et menneske i nød, der lægger vejen forbi madvognen.

Er du ikke selv sulten, kan du også blot købe et måltid uden selv at spise ét – her donerer VeganDóttir ligeledes et ekstra måltid, og derfor vil der altså i denne situation være to måltider til fri afhentning for en udsat.

Ønsker du at sende en hilsen til den person, der modtager dit måltid, er dette også muligt.

Initiativet er lavet mellem VeganDóttir og Plantevækst under navnet “Forandring på menuen”, skabt i samarbejde med plantebaserede restauranter, samt i tæt dialog med hjemløse i Danmark

Målet og missionen er at skabe mulighed for at gøre det nemmere for hjemløse, der ønsker at finde et sundt og lækkert måltid, rundt omkring i Danmark.

Del artikel

Andre læser også