Var Aalborgs Mr. News i 25 år: Nu er han på gaden med bogen om Janni Ree

Skrevet af: Michael Qureshi
Janni Ree og Jimmy Bro Støvring
Janni Ree og Jimmy Bro Støvring

I ca. 25 år kunne nordjyderne knap nok tænde et fjernsyn uden at støde på Jimmy Bro Støvring.

Han var om nogen Aalborgs Mr. News og den kendte vært på tv-kanalen 24Nordjyske. Han hang på bannere og busreklamer rundt omkring i Nordjylland.

Jimmy Bro Støvring havde tv-karriere, en fornuftig hyre og en feteret rolle i et af Danmarks største mediehuse. Men sidste år lukkede han det kapitel. Han forlod Nordjyske Medier efter 25 år i huset og tog hul på et helt nyt liv.

Her i december kunne han for første gang i karrieren føje forfatter på cv’et, da han er manden bag biografien om Forsidefruen Janni Ree gift med milliardæren Karsten Ree.

Dåbsattesten blev tjekket en ekstra gang

Janni blev landskendt som Oddset-pigen, men siden har hun levet et liv på forsiderne af landets kulørte magasiner og er en af hovedpersonerne i hit realityserien på TV3, Forsidefruerne.

Med bogen i hånden og et helt nyt liv er Jimmy Bro Støvring slet ikke i tvivl om, at han traf den rette beslutning, da han forlod den trygge faste indkomst.

“Min hustru Jane og jeg havde flere gange drøftet det med at vende bøtten og prøve et mere frit liv. Men det var blevet ved snakken, indtil den dag hun bad mig om at tjekke min dåbsattest.

Det var måske ikke den fedeste bemærkning for en 56-årig, men det var samtidig en øjenåbner,” fortæller Jimmy Støvring, da MigogAalborg møder ham på Café Vi2 på C.W. Obels Plads.

Timingen endte også med at være perfekt for den tidligere tv-vært.

“Nordjyske Medier var i gang med endnu en sparerunde, så det var et godt tidspunkt at sige stillingen op.

Jeg har det sådan, at det nogle gange kan være sundt at trimme en organisation. Men gennem rigtig mange år var der trimmet og sparet så meget, at det kostede på mulighederne for såvel kreativitet, som for det at skabe seerværdigt programindhold  i forhold til tv-produktionerne.

Dermed blev det svært at producere tv-indhold, jeg kunne stå inde for, og det var jo et fint signal om at komme videre. Så det passede med, at jeg trak en streg i sandet og forlod det mediehus, jeg havde haft dybt inde i min sjæl i så mange år,” forklarer han.

Fra Cuba til Spanien

Han skynder sig at tilføje, at Nordjyske helt generelt var fantastisk arbejdsplads for ham, og savnet af gode kollegaer fornægter sig da heller ikke.

Men forude ventede mange spændende rejser rundt omkring i verden. Fra Cuba til Spanien og mange andre sydlige himmelstrøg.

“Jeg er utrolig glad for, at vi sprang ud i det sammen. Det har givet os en helt fantastisk frihed, som jeg kun kan opfordre andre, der tænker i de baner, at gøre.

Jeg tror, det er sundt, at man tager nogle chancer i livet og giver sig selv nogle friheder. For mit vedkommende startede jeg med et selvfinansierende år ved at kombinere det med freelance-arbejde,” forklarer Jimmy Bro Støvring, der har to voksne børn og to børnebørn.

Han har blandt andet godt fat i at producere tv-produktioner til især sociale medier med smartphones via mediebroen.dk.

Jimmy Bro Støvring og hustruen Jane

Derudover laver han medierådgivning helt generelt, ligesom han tilbyder mediekurser, og så gik forfatterdrømmen altså også i opfyldelse.

Godkendt af både Janni og Karsten Ree

Janni Ree var en af de personligheder, som Jimmy Støvring så potentiale i at samarbejde med. Ganske enkelt fordi hun var en spændende, anderledes og ret unik historie.

“Jeg kendte hende overhovedet ikke på forhånd. Så jeg tog over og fik en god snak med både hende og Karsten. Det var ret tydeligt, at vi hurtigt alle tre havde en god kemi, og Janni havde flere gange tidligere afvist tilbud om at lave en biografi. Så det var en god fornemmelse, da vi blev enige om at gå i gang,” fortæller den Nordjyske medie-mand.

Titlen på bogen er “Golddigger – I think not”. Et svirp med halen til alle dem, der har den forestilling, at Janni Ree udelukkende er gået efter rige og kendte mænd for pengenes skyld i sit liv.

Men der er rigtigt mange ting om Janni Ree, som er kommet op til overfladen, efter biografien er kommet på gaden. Blandt andet får man et dybere indblik i en kvinde, der har været udsat for et stort svigt i sin opvækst.

“I begyndelsen havde Janni paraderne oppe, og forsvarede sin far ret meget. Men da vi endelig kom ind til kernen, så måtte hun erkende at sandheden er, at lige meget hvor meget hun holder af sin far, så er han alkoholiker, med alle de problemer det giver.

Det har også været en helsende proces for hende at dykke ned i fortiden, hvor hun har fået ryddet godt op i sjælen og efterfølgende også har fået lidt professionel hjælp, det kan der være behov for, når man tager låget af ting, man troede man havde gemt så langt væk, at de ikke skulle tænkes på igen.

Den handler jo om en kvinde, som har forfulgt sine drømme og har nået dem, men også om en kvinde som har oplevet meget smerte, og som har måttet tage livtag med sine indre dæmoner. fortæller forfatteren.

Bog med både konge og minister

Kulørte historier er der også nok af i bogen om den celebre forsidefrue.

“Der er lige fra en konge, der næsten fik en blodtud af en stripper til en dansk minister der kom løbende ind i en stue, hvor Janni sad i sofaen. Ministerens åbne Hugh Hefner silkekåbe blafrede omkring ham.

Der er nogle helt fantastiske historier i bogen, fordi hun er havnet i så mange forskellige skæve situationer.

Der er bestemt også triste historier, som når hun fortæller om dommen for at snyde en ældre mand, og fængselsopholdene der fulgte med dommen.

I det hele taget synes jeg, hun har været ekstrem modig ved at være så åben og ærlig i bogen.”

Godt det ikke er mig

“Når folk læser bogen, vil der være nogen, der tænker wauw det er vildt. Andre der tænker, godt det ikke er mig. Der er både skræk og advarsler men også fede oplevelser for en kvinde, som hele Danmark efterhånden er på fornavn med.

Vi har lige været på bogsignerings-tour i landet blandt andet i Aalborg og Hjørring, og folk har taget sindssygt godt imod hende, og ikke mindst bogen, rundt omkring,” fortæller Jimmy Støvring.

Hvad 2018-planerne er for den tidligere vært, ligger helt fast. Der skal flyves mod nye ukendte eventyr.

“I første omgang vil jeg rigtigt gerne følge Janni-bogen til dørs, og vi kommer også til at tage på en foredrags-turné rundt omkring i landet. Men jeg har også kig på nogle andre spændende navne til nye biografier.

Derudover så venter der også opgaver med Mediebroen.dk og selvfølgelig flere store rejseoplevelser med min hustru.

Det har været sundt for mig at tage springet, selv om det er sket sent i livet, men jeg har ikke fortrudt et eneste sekund,” slutter Jimmy Støvring.

Få en autograf eller et billede: Du kan møde Tour de France-ryttere i Friis

Skrevet af: Michael Qureshi
Søren Kragh Andersen kørte i den hvide ungdomstrøje under Tour de France
Søren Kragh Andersen kørte i den hvide ungdomstrøje under Tour de France

Fredag den 24. august er der stort cykelløb i Aalborgs midtby.

Der forventes rigtig mange tilskuere overalt i gaderne for at følge de mange profiler som blandt andet tæller Tour de France ryttere.

Spilnu.dk Grand Prix har formået at skaffe flere profiler til feltet end eksempelvis PostNord Danmark Rundt formåede.

Faktisk er det sådan, at du kan komme helt tæt på tre Tour de France-ryttere før løbet, hvor du kan få et billede eller en autograf. For de unge er det i hvert fald ret sejt at møde flere af dem, man har set i fjernsynet i løbet af sommeren.

Tre af de helt store navne indenfor dansk cykelsport, Michael Valgren, Søren Kragh Andersen og Jesper Hansen kommer tæt på deres fans, når de i dagens anledning skriver autografer i Friis Shoppingcenter.

For niende gang afholdes det i hjertet af Aalborg

Danmarks største gadeløb for professionelle cykelryttere bliver for niende gang afholdt i hjertet af Aalborg.

Cykelløbet afholdes fredag d. 24. august, og i den forbindelse skruer Friis Shoppingcenter op for Tour de France stemningen og byder fans indenfor.

Cykelentusiaster, store som små, får muligheden for at møde tre prominente profiler fra årets Tour de France løb, når Michael Valgren, Søren Kragh Andersen og Jesper Hansen kigger forbi Friis Shoppingcenter inden dagens løb.

De står klar til at møde deres fans og skrive autografer kl. 17.30 på plan 1 mellem Tiger of Sweden og H&M.

Børnene kan stadig nå tilmelding til det fede børnecykelløb

Inden de professionelle ryttere bevæger sig ud på ruten igennem Aalborgs gader, får cykelglade børn fornøjelsen af at trampe i pedalerne på samme rundstrækning. Børnecykelløbet afholdes fra kl. 16, hvor børn i alderen 5-11 år tager turen først, og kl. 16.30 får børn i alderen 12-16 år også chancen for at cykle banen rundt.

Efter børnecykelløbet vil der være medaljeoverrækkelse til alle de modige børn kl. 17 i Friis Shoppingcenter.

Cykelløbet Spilnu.dk Grand Prix starter kl. 18.45 på Nytorv ved Gammeltorv.

Du kan stadig tilmelde dit barn til det fede børnecykelløb, hvor de kører i de afspærrede gader før de professionelle. Læs mere her

Sjældent de er til salg: Nu kan du få dit eget byhus i midtbyen

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
dit-hjem.dk, Peder Barkes Gade 36, 9000 Aalborg
dit-hjem.dk, Peder Barkes Gade 36, 9000 Aalborg

Der er efterhånden masser af boliger til salg i Aalborg, så det er om at finde dem, som virkelig skiller sig ud fra mængden.

Har du også forelsket dig i de små byhuse på de små gader med brosten inde i Aalborg, så er det nu, du skal slå til.

DIT HJEM har nu fået et af disse små hyggelige huse til salg på Peder Barks Gade.

Bo småt og godt

Den hyggelige gade er en af Aalborgs mest unikke gader med stemningsfyldte og charmerende byhuse, som sjældent ses udbudt til salg.

Det stemningsfyldte byhus er 65 kvadratmeter, som er veldisponeret ud på to plan.

Her er en entré, stue, spisestue, køkken, badeværelse, og soveværelse.

dit-hjem.dk, Peder Barkes Gade 36, 9000 Aalborg
dit-hjem.dk, Peder Barkes Gade 36, 9000 Aalborg

Pragtfuld solgård

Hyggen fortsætter ude i den lille sydvest vendte solgård, hvor solen kan nydes på de varme sommerdage.

Her er der også plads til et fire personers havesæt, blomsterkrukker og en grill.

dit-hjem.dk, Peder Barkes Gade 36, 9000 Aalborg

Det skønne lille byhus er blevet udbudt til 2.399.000 kroner, og du kan læse mere og se flere billeder her.

Prøv Aalborgs nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

Napa fylder et år i weekenden: Fejrer det med stort fødselsdagsevent

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen
Indehaver af Napa, Mette og restaurantchef Signe
Indehaver af Napa, Mette og restaurantchef Signe

Aalborgs mange caféer og restauranter har det seneste år været igennem en kæmpe opblomstring.

Det er ikke længere nok at kunne servere en klassisk burger, en varm kop kaffe eller en  pastasalat. Aalborgenserne stiller krav til deres caféoplevelse, og det kan både ses og mærkes i den måde, stederne – på trods af deres mange års erfaring – gradvist udvikler sig, og indordner sig markedet.

Men på trods af de mange valgmuligheder, når det kommer til spisesteder i byen, så er der stadig plads til nye børn i klassen.

Det beviser NAPA Lounge i Vesterå, der om ganske få dage kan fejre sin 1 års fødselsdag.

Oplev NAPA til Åbent Hus

Den fejrer de på lørdag fra kl. 13-17 med Åbent Hus for alle interesserede, som blandt andet kan se frem til at møde (og ikke mindst smage på) NAPA’s egne leverandører inden for både vin, øl og mad – imens man nyder tonerne fra det jazzband, der også gæster de lækre lokaler på dagen.

Derudover vil der blive serveret forskellige former for fødselsdagslækkerier i form af kanapéer, signaturcocktails, kaffe og kage – og mulighed for at se nærmere på de mødefaciliteter, som NAPA tilbyder på deres førstesal.

“Aalborg har taget rigtig godt imod os, og vi har fået ros til op over skyerne. Derfor vil vi gerne indbyde vores stamgæster såvel som dem, der stadig har til gode at se, hvad huset kan byde på, til en uformel fejring i vores lokaler.” fortæller Mette Jensen, som står bag NAPA.

Læs mere om dagen her.

Endnu skarpere koncept

Caféen i Vesterå åbnede med et brag sidste år og havde store visioner om at blive et hipt sted med kombineret café- og vinbar. Siden har målsætningerne ændret sig – men kun mod at blive endnu skarpere.

“Vores fokus skal stadig være på vores vin, og vi vil gerne kunne give folk en anderledes vinoplevelse, end de kan få andre steder i byen.

Napas indehaver Mette (tv) og restaurantchef Signe

Vi serverer næsten alle vores vine på glas, og fremover vil vi også fokusere på at implementere dem meget mere i vores madretter.” forklarer Mette, og løfter også sløret for, at der også snart vil ske en masse spændende på både mad- og eventfronten.

“De kommende måneder byder på en masse spændende tiltag for NAPA, og vi håber at kunne blive sådan et sted, hvor man gerne vil sidde og hygge sig i mange timer. Det skal være intimt, hyggeligt og med tid til at kræse for den enkelte gæst – uden at det bliver fisefornemt.

Med hensyn til maden, så vil vi gerne strække os mere mod det amerikanske med social dining og forskellige småretter, der kan gå ind og bakke vinene endnu mere op, end vores menukort gør nu.”

 

 

Mange spændende arrangementer i vente

Desuden kan aalborgenserne også godt begynde at glæde sig til efteråret, hvor NAPA på deres 1. sal disker op med den ene spændende smagning efter den anden.

“Vores smagninger bliver planlagt under forskellige temaer; og foruden muligheden for at købe de forskellige flasker med hjem til attraktive priser, så kan vi også tilbyde nogle helt særlige smagsoplevelser, der virkelig kan udvide horisonten.

Vi har allerede en amerikansk vinsmagning i kalenderen, måske en eksklusiv champagnesmagning i december, og generelt flere unikke arrangementer, som vi glæder os meget til at præsentere for Aalborg.” slutter Mette.

Har du i øvrigt set, at du får halv pris på en tapas-tallerken for to personer plus en flaske vin på Napa – hvis du er ClubAalborg medlem – læs mere om tilbuddet