Var Aalborgs Mr. News i 25 år: Nu er han på gaden med bogen om Janni Ree

Skrevet af: Michael Qureshi
Janni Ree og Jimmy Bro Støvring
Janni Ree og Jimmy Bro Støvring

I ca. 25 år kunne nordjyderne knap nok tænde et fjernsyn uden at støde på Jimmy Bro Støvring.

Han var om nogen Aalborgs Mr. News og den kendte vært på tv-kanalen 24Nordjyske. Han hang på bannere og busreklamer rundt omkring i Nordjylland.

Jimmy Bro Støvring havde tv-karriere, en fornuftig hyre og en feteret rolle i et af Danmarks største mediehuse. Men sidste år lukkede han det kapitel. Han forlod Nordjyske Medier efter 25 år i huset og tog hul på et helt nyt liv.

Her i december kunne han for første gang i karrieren føje forfatter på cv’et, da han er manden bag biografien om Forsidefruen Janni Ree gift med milliardæren Karsten Ree.

Dåbsattesten blev tjekket en ekstra gang

Janni blev landskendt som Oddset-pigen, men siden har hun levet et liv på forsiderne af landets kulørte magasiner og er en af hovedpersonerne i hit realityserien på TV3, Forsidefruerne.

Med bogen i hånden og et helt nyt liv er Jimmy Bro Støvring slet ikke i tvivl om, at han traf den rette beslutning, da han forlod den trygge faste indkomst.

“Min hustru Jane og jeg havde flere gange drøftet det med at vende bøtten og prøve et mere frit liv. Men det var blevet ved snakken, indtil den dag hun bad mig om at tjekke min dåbsattest.

Det var måske ikke den fedeste bemærkning for en 56-årig, men det var samtidig en øjenåbner,” fortæller Jimmy Støvring, da MigogAalborg møder ham på Café Vi2 på C.W. Obels Plads.

Timingen endte også med at være perfekt for den tidligere tv-vært.

“Nordjyske Medier var i gang med endnu en sparerunde, så det var et godt tidspunkt at sige stillingen op.

Jeg har det sådan, at det nogle gange kan være sundt at trimme en organisation. Men gennem rigtig mange år var der trimmet og sparet så meget, at det kostede på mulighederne for såvel kreativitet, som for det at skabe seerværdigt programindhold  i forhold til tv-produktionerne.

Dermed blev det svært at producere tv-indhold, jeg kunne stå inde for, og det var jo et fint signal om at komme videre. Så det passede med, at jeg trak en streg i sandet og forlod det mediehus, jeg havde haft dybt inde i min sjæl i så mange år,” forklarer han.

Fra Cuba til Spanien

Han skynder sig at tilføje, at Nordjyske helt generelt var fantastisk arbejdsplads for ham, og savnet af gode kollegaer fornægter sig da heller ikke.

Men forude ventede mange spændende rejser rundt omkring i verden. Fra Cuba til Spanien og mange andre sydlige himmelstrøg.

“Jeg er utrolig glad for, at vi sprang ud i det sammen. Det har givet os en helt fantastisk frihed, som jeg kun kan opfordre andre, der tænker i de baner, at gøre.

Jeg tror, det er sundt, at man tager nogle chancer i livet og giver sig selv nogle friheder. For mit vedkommende startede jeg med et selvfinansierende år ved at kombinere det med freelance-arbejde,” forklarer Jimmy Bro Støvring, der har to voksne børn og to børnebørn.

Han har blandt andet godt fat i at producere tv-produktioner til især sociale medier med smartphones via mediebroen.dk.

Jimmy Bro Støvring og hustruen Jane

Derudover laver han medierådgivning helt generelt, ligesom han tilbyder mediekurser, og så gik forfatterdrømmen altså også i opfyldelse.

Godkendt af både Janni og Karsten Ree

Janni Ree var en af de personligheder, som Jimmy Støvring så potentiale i at samarbejde med. Ganske enkelt fordi hun var en spændende, anderledes og ret unik historie.

“Jeg kendte hende overhovedet ikke på forhånd. Så jeg tog over og fik en god snak med både hende og Karsten. Det var ret tydeligt, at vi hurtigt alle tre havde en god kemi, og Janni havde flere gange tidligere afvist tilbud om at lave en biografi. Så det var en god fornemmelse, da vi blev enige om at gå i gang,” fortæller den Nordjyske medie-mand.

Titlen på bogen er “Golddigger – I think not”. Et svirp med halen til alle dem, der har den forestilling, at Janni Ree udelukkende er gået efter rige og kendte mænd for pengenes skyld i sit liv.

Men der er rigtigt mange ting om Janni Ree, som er kommet op til overfladen, efter biografien er kommet på gaden. Blandt andet får man et dybere indblik i en kvinde, der har været udsat for et stort svigt i sin opvækst.

“I begyndelsen havde Janni paraderne oppe, og forsvarede sin far ret meget. Men da vi endelig kom ind til kernen, så måtte hun erkende at sandheden er, at lige meget hvor meget hun holder af sin far, så er han alkoholiker, med alle de problemer det giver.

Det har også været en helsende proces for hende at dykke ned i fortiden, hvor hun har fået ryddet godt op i sjælen og efterfølgende også har fået lidt professionel hjælp, det kan der være behov for, når man tager låget af ting, man troede man havde gemt så langt væk, at de ikke skulle tænkes på igen.

Den handler jo om en kvinde, som har forfulgt sine drømme og har nået dem, men også om en kvinde som har oplevet meget smerte, og som har måttet tage livtag med sine indre dæmoner. fortæller forfatteren.

Bog med både konge og minister

Kulørte historier er der også nok af i bogen om den celebre forsidefrue.

“Der er lige fra en konge, der næsten fik en blodtud af en stripper til en dansk minister der kom løbende ind i en stue, hvor Janni sad i sofaen. Ministerens åbne Hugh Hefner silkekåbe blafrede omkring ham.

Der er nogle helt fantastiske historier i bogen, fordi hun er havnet i så mange forskellige skæve situationer.

Der er bestemt også triste historier, som når hun fortæller om dommen for at snyde en ældre mand, og fængselsopholdene der fulgte med dommen.

I det hele taget synes jeg, hun har været ekstrem modig ved at være så åben og ærlig i bogen.”

Godt det ikke er mig

“Når folk læser bogen, vil der være nogen, der tænker wauw det er vildt. Andre der tænker, godt det ikke er mig. Der er både skræk og advarsler men også fede oplevelser for en kvinde, som hele Danmark efterhånden er på fornavn med.

Vi har lige været på bogsignerings-tour i landet blandt andet i Aalborg og Hjørring, og folk har taget sindssygt godt imod hende, og ikke mindst bogen, rundt omkring,” fortæller Jimmy Støvring.

Hvad 2018-planerne er for den tidligere vært, ligger helt fast. Der skal flyves mod nye ukendte eventyr.

“I første omgang vil jeg rigtigt gerne følge Janni-bogen til dørs, og vi kommer også til at tage på en foredrags-turné rundt omkring i landet. Men jeg har også kig på nogle andre spændende navne til nye biografier.

Derudover så venter der også opgaver med Mediebroen.dk og selvfølgelig flere store rejseoplevelser med min hustru.

Det har været sundt for mig at tage springet, selv om det er sket sent i livet, men jeg har ikke fortrudt et eneste sekund,” slutter Jimmy Støvring.

Henrik Ørsnes hylder kærligheden: Flot tilbud på vielsesringe hele januar

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Lige om hjørnet venter foråret, som er årstiden for kærlighed og forelskelse, og hvor amorinerne flyver om ørene på os.

Måske har du allerede fundet dit livs kærlighed … Måske har én af jer endda været nede på knæ … Måske er det et spørgsmål om måneder, før I skal sige ja til at dele livet med hinanden.

I så fald, er den nuværende kolde årstid bestemt ingen hindring for at forberede årets store kærlighedsfest.

I Aalborgs ældste smykkehandel, Henrik Ørsnes, der i dag drives af sønnerne Bo og Lars Ørsnes vil man nemlig hellere end gerne hjælpe med at gøre kærligheden komplet – hvilket ofte kan klares med noget rundt og smukt, der (måske) også glimter.

Derfor kan I i hele januar måned spare 20 % på netop forlovelses- og vielsesringe, og som en ekstra gave får I en flaske Moët & Chardon champagne med i købet, til at fejre jeres kærlighed med.

En evig kærlighedsinvestering

Når I vælger jeres ringe, så vælger I ikke kun et smykke, der skal forskønne den store dag. Derimod skal ringene holde ligeså lang tid, som selve kærligheden.

Det er altså en investering, og derfor noget, der for de fleste skal overvejes nøje.

“Vielsesringe er det evige symbol på kærlighed og den dag, man sagde ja til hinanden,” forklarer Bo Ørsnes og fortsætter:

“Der er derfor mange overvejelser, der skal gøres: Skal de være i guld eller sølv? Skal der være diamanter i? Skal de håndgraveres?

Vi er meget åbne overfor ønsker og idéer, så ved os skal man ikke være bange for at drømme stort.”

Traditioner der følger med tiden 

Henrik Ørsnes har været et kendt navn i bybilledet i over 40 år, og i dag er det sønnerne, der står bag det velrenommerede navn.

I Aalborg har Henrik Ørsnes afdelinger i hhv. Aalborg Storcenter samt på Boulevarden.

Gennem årene er det lykkes Henrik Ørsnes at følge med tidens trends inden for både ure og smykker, men samtidigt bibeholde de stolte traditioner, der gør det eksklusive køb til noget helt unikt.

I dag er miljøet og butiksindretningen opbygget åbent og inspirerende, hvor kunderne i deres eget tempo kan gå drømmende på opdagelse i en himmel af guld, sølv og funklende ædelstene.

Derudover har Henrik Ørsnes også bevæget sig ind på de digitale platforme, hvor blandt andet sociale medier og en online webshop er medvirkende til, at smykkeshoppingen er inden for rækkevidde hele døgnet rundt.

“Vores mange forretninger rummer hver især forskellige produkter, så nogle af vores kunder efterspurgte muligheden for at kunne finde alle vores brands og private labels samlet på ét sted,” forklarer Bo Ørsnes.

Henrik Ørsnes på Boulevarden.
Henrik Ørsnes i Grøn Gade i Aalborg Storcenter.
Henrik Ørsnes i Ny Gade i Aalborg Storcenter

Alle skal have en god oplevelse

Men modsat den tendens, vi ser med at de fysiske butikker, i stigende grad lukker ned og i stedet erstattes af en udelukkende digitaliseret forretning, så bliver dette ikke aktuelt for Henrik Ørsnes.

“Selvfølgelig skal vi være moderne for at fremtidssikre os selv, men vi ved også, at en stor del af vores kundeklientel stadig har et behov for at have smykkerne mellem hænderne og få den personlige rådgivning, de har brug for.

Derfor er vores fokus på vores fysiske butikker mindst ligeså vigtig for os. Alle kunder skal have en god oplevelse.” slutter Bo Ørsnes.

Find den Henrik Ørsnes butik der ligger tættest på dig her.

Lopper, opera og musikfestival: Her er din weekend i Aalborg

Skrevet af: Simone Vestergaard
Foto: Stine Kjølby Christensen
Foto: Stine Kjølby Christensen

Weekenden byder på en god blanding af både opera, stand up, musikfestival og familieværksted.

Derudover afholdes Nordjyllands største kræmmer- og loppemarked for ottende år i træk.

Traditionen tro sker det i Gigantium, og det er både lørdag og søndag fra klokken 10-16.

Men denne gang har arrangementet overgået sig selv.

Markedet er nemlig udvidet med 100 stande, og dermed kommer man op på hele 300 stande, som tilbyder unikke antikviteter, flotte loppefund, lækkert genbrug og en masse kræmmervarer.

Du kan læse mere om loppemarkedet her.

En musikfestival med mange år på bagen

Nordens største musikfestival for de unge finder sted lørdag og søndag i Nordkraft.

Omkring 180 bands fra ungdomsklubber, fritidsklubber og ungdomsskoler i hele Norden spiller på de i alt seks scener, som er placeret rundt omkring i Nordkraft.

Her kan man opleve alt fra hip hop til metal og popmusik.

Festivalen har faktisk været afholdt i Aalborg siden 1983, og løber i år af stablen for 36. år i træk.

Du kan læse mere om festivalen her.

Musik

18/1 Ungdomsringens Musikfestival 2019, Nordkraft kl. 19 (d. 18-19. jan.)
18/1 Scorpions Tribute, på Café Frederiksberg kl. 20
18/1 Groovebox på 100Fryd kl. 21
19/1 Tuba tryllerier, urfremførelse og operakvartetter, Musikkens Hus kl. 14

Events

18/1 Vinsmagning på en anderledes måde med tre retter lækker mad, hos Vin & Vin kl. 18.45
18/1 La Bohéme, AKKC kl. 20
19/1 Anden Bringer Ud, AKKC kl. 19 og kl. 21.30 (UDSOLGT)
19/1 Loppemarked i Gigantium kl. 10 (19.-20. jan.)
19/1 TeeShoppen åbner butik i Danmarksgade kl. 10
19/1 Kunsten for begyndere, på Kunsten kl. 11
20/1 Søndagstur på Kunsten kl. 14
20/1 Aalborg Vikings – Viby IF, kl. 15
20/1 Sunday Movie: The Heart is Deceitful above all things, på 1000Fryd kl. 20

Opsætninger

19/1 Format 4: ”Me Too, Nora!”, på Aalborg Teater kl. 19.30
19/1 ATT Dialog: Grænseløshed, på Aalborg Teater kl. 10.30
19/1 Hvordan Slipper Vi Af Med De Andre, Det Hem’lige Teater kl. 19.30

For børnefamilierne

18/1 Familieaften i Svømmeland Nørresundby kl. 17
19/1 Kom med til forpremiere på: ”Sådan træner du din drage 3”, Nordisk Film Biografer kl. 11.30
20/1 Sjov Søndagslegeland i DGI Huset Nordkraft kl. 12
20/1 Familieværksted – kreativitet for hele familien, på Kunsten kl. 11

Er du sulten?

Morgenmad, frokost eller aftensmad? Få inspiration til hvor i kan spise i Aalborg i MigogAalborgs spiseguide. I spiseguiden finder du blandt andet nøje udvalgte restauranter, caféer, take-away steder der ligger i Aalborg. Tjek det ud lige her.

Du kan hente spiseguiden ned på din telefon, så du altid har den lige ved hånden. Og den er helt gratis for dig at bruge.

Åbn din browser (Safari) -> gå ind på https://migogaalborg.dk/spiseguide/ -> Tryk på det midterste ikon i menulinjen i bunden -> Føj til hjemmeskærm

OG voilá! Så har I altid et stort overblik lige ved hånden, når der skal besluttes hvor I skal spise. 

Husk også at hente MigogAalborgs app, Eventmap, som samler alle begivenheder i Aalborg.

Download af app’en er gratis og ganske simpel:

Åbn din browser (Safari/Chrome) -> gå ind på eventmap.dk -> Følg guiden på skærmen – 10 sekunder senere har du EventMap på din telefon.

Første weekend i februar: Kæmpe fest foran Musikkens Hus for alle

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Der var også mange mennesker samlet på Musikkens Plads til hyldestkoncert for Kim Larsen
Der var også mange mennesker samlet på Musikkens Plads til hyldestkoncert for Kim Larsen

Når Musikkens Hus den 2. februar danner rammen om årets Danmarks Indsamling, bliver det med Mads Steffensen, Tine Gøtzsche og Sofie Østergaard som værter.

Aftenens overordnede mål er, traditionen tro, at samle ind til de mennesker, der har brug for det – og i år er det pigerne i verdens fattigste lande, der er i fokus.

Dagen kommer til at byde på det ene højdepunkt efter det andet, og hele Aalborg er blandt andet blevet inviteret med til en kæmpe lysparade, hvor man håber på op mod 30.000 deltagere.

Paraden starter på Nørresundby Torv og bevæger sig over Limfjordsbroen og langs havnen for at ende på Musikkens Plads med en storslået fællessang. Det kan du læse mere om her.

Folkefest på Musikkens Plads

Men lysparaden er bestemt ikke eneste højdepunkt denne dag.

Fra kl. 19 og frem til midnat vil der være fest på Musikkens Plads, foran Musikkens Hus med masser af forskellige aktiviteter, hvor der blandt andet vil være musik, dans, ild-show, børneområde, konkurrencer, mulighed for at lave din egen isskulptur samt mulighed for at købe streetfood og varme drikke.

Det skriver Musikkens Hus på Facebook.

På pladsen vil man kunne overvære, når ”Team Vild Med Dans”, ”Team Sussi & Leo” og ”Team Bedrag” dyster i Rickshaw-rally.

Man vil også kunne møde samtlige deltagere fra den seneste omgang af Bagedysten, som uddeler lækre smagsprøver, og i dagens anledning, ikke kæmper mod hinanden, men i stedet sammen skal løse én af aftenens mange underholdende udfordringer.

Burhan G, Søs Fenger og Oh Land på scenen

Danmarks største YouTube’ere: Rasmus Brohave, Kristine Sloth og Julia Sofia skal også arbejde sammen, og løse en opgave på tid.

Derudover vil man på den store udendørs tv-skærm blandt andre kunne se og opleve: Søs Fenger, Burhan G og Oh Land, når de indtager scenen i Musikkens Hus.

Lige som man vil kunne opleve callcentret samt interviews og konkurrencer med en række kendte danskere.

Flere informationer om arrangementet vil løbende blive meldt ud på Musikkens Hus Facebookside.

Hvad: Folkefest (i forbindelse med Danmarksindsamlingen)
Hvor: Musikkens Plads ved Musikkens Hus
Hvornår: Lørdag den 2. februar fra kl. 19

Omringet af smuk natur: Her kan du bygge nyt og lækkert tæt på Aalborg

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Velkommen til Høje Støvring – et område som er i rivende udvikling, og hvor mange flotte boliger skyder op fra jorden.

Hvis I drømmer om at bygge nyt, bo tæt på grønne områder, og ikke mindst i kort køreafstand fra storbyen, så bør du læse videre.

Foruden en fredet natur, så rummer dette nybygger-område en masse oldtidshistorie.

Her er to gravhøje og et lille levn af Hærvejen, men det skal man bestemt ikke lade sig skræmme af – der er nemlig mange muligheder for at bygge fede huse mellem de fredede naturarealer.

Byggegrundene udstedes i to etaper

Nybolig Støvring står for salget af byggegrundene. De bliver solgt over to etaper, hvor skilningen mellem de to etaper er mellem en af gravhøjene.

”Inden længe flytter de først nye beboere ind på etape 2 – mange af dem med helt unik panoramaudsigt over den fredede ådal.

Der bygges virkelig flotte, arkitekttegnede villaer. Da grundene er store, de fleste mellem 1100 og 1200 kvm, er der god udsigt til naturen, uanset hvilken grund man vælger,” fortæller ejendomsmægler Inge-Lene Ebdrup, der er indehaver ved Nybolig Støvring.

Første etape ligger på den side af gravhøjen, der er tættest på Støvring by.

Men man skal være hurtig, for første etape er snart udsolgt.

Anden etape ligger på den anden side af gravhøjen, og ligger længere inde i dalen med Mastrup Å- og sø i bunden.

Minder fra fortiden

Midt i området ligger minderne fra fortiden, hvor to gravhøje og et lille levn af Hærvejen har sin helt egen historie fra oldtiden.

Området er flot kuperet og skråner ned til Mastrupdalen, hvor bækken løber igennem. I bunden af Mastrupdalen er der en lille sø, hvor man blandt andet kan fiske efter ørreder.

Ved Høje Støvring bor du tæt på naturen, samtidig med, at du kun er få kilometer fra Støvring centrum.

Flere og flere søger fra Aalborg mod Støvring, og det forstår man godt. Ved en køretur gennem bymidten finder man masser af indkøbsmuligheder, flere folkeskoler, gymnasium, svømmehal, sportshaller og meget mere.

Transport til byen er heller ikke et problem, da byen har egen togstation, og tager man bilen, ligger Støvring kun et stenkast fra motorvejen mod både Århus og Aalborg.

Læs og se mere om Høje Støvring her.

Prøv Aalborgs nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.